City Clinics Amsterdam - Botox en Filler kliniek

Sophialaan 21
1075 BL, Amsterdam
T (085) 40 14 311
E info@cityclinics.nl

Injectable kliniek City Clinics heeft een nieuwe locatie in Amsterdam! Vanaf zaterdag 25 juni openen wij onze deuren in een fantastische kantoorvilla aan de Sophialaan 21 in Amsterdam. U kunt hier terecht voor een rimpeladvies, een Botox of Filler behandeling.

Dit pand is gelegen in het bekende Willemspark in Amsterdam Zuid. De huizen in de Sophialaan grenzen aan van de vijvers van het Vondelpark. De buurt wordt gekenmerkt door fraaie huizen in een rustige en groene omgeving.

Injectable kliniek City Clinics is goed bereikbaar via de Rijksweg A10, afslagen S108 en S109. Parkeren kan tegen betaling voor de deur. Daarnaast is deze Amsterdamse locatie eveneens per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar via tramlijnen 2 en 16 alsmede buslijnen 15 en 170.

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Wij gebruiken enkel a-merken
bij de botox en filler behandelingen

Botox
Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24
Bel mij terug

Kopieer j3YHR0tP in het onderstaande veld