Geregistreerde artsen en goedgekeurde producten

Bij City Clinics werken wij uitsluitend met BIG-geregistreerde artsen en goedgekeurde producten van A-merken, omdat wij belang hechten aan de het naleven van de wet- en regelgeving. Hierdoor is jouw behandeling gegarandeerd veilig.

Onze cosmetisch artsen

Ela Topcuoglu Arts, BIG-nummer: 99919233901

Binnenkort treedt Ela Topcuoglu toe tot het team van onze cosmetische artsen.

Awat Hasan Arts, BIG-nummer: 39920701701
Cleo Edwards Arts, BIG-nummer: 09914264601

Voormalig arts op de afdeling cardio-thoracale chirurgie in het Maastricht UMC+, de afdeling algemene chirurgie in het Erasmus MC, Rotterdam en internationale opleiding tot huisarts opgesteld door de VU, Amsterdam op Aruba, Cleo Edwards combineert graag haar opgedane ervaringen als cosmetisch arts.

“Duidelijke communicatie tussen patiënt en arts staat voor mij voorop. Als cosmetisch arts lever ik een bijdrage aan iemands gezondheid en welbevinden. Wanneer u er beter uitziet, dan voelt u zich ook beter in Lichaam en Geest”.

“When you look better, you feel better”

Karin Scheele Arts, BIG-nummer: 69910243501

Na mijn studies Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde heb ik bij de Plastische Chirurgie ervaring en kennis opgedaan met zowel de reconstructieve als de cosmetische behandelingen. In deze periode ben ik in 2007 ook gestart met behandelingen met injectables. Dit ben ik blijven doen naast mijn huidige werk en specialisatie tot sociaal geneeskundige.

Het contact met de cliënt, het helder krijgen van de verwachtingen en het samen komen tot een goed behandelplan vormen voor mij de basis voor een goed resultaat.

Lucyna de Graaf Arts, BIG-nummer: 29040990301

“In de loop van dertig jaar dat ik werk als arts, heb ik interesse en sensitiviteit ontwikkeld voor de natuurlijke schoonheid van mensen. Ik vind dat soms met een eenvoudige behandeling de eigen schoonheid geaccentueerd en/of langer bewaard kan en mag worden. Vanuit mijn professie als cosmetisch arts kan ik cliënten mijn toegevoegde waarde bieden door rimpels weg te nemen of met een injectable behandeling een opener en vriendelijker gezicht te creëren”.

Robert Dunnewold Arts, BIG-nummer: 09032849501

Robert Dunnewold is medisch specialist/neuroloog. Daarnaast is hij gespecialiseerd als cosmetisch arts. Oog voor detail, mensenkennis en zijn persoonlijke benadering zijn de basis voor zijn behandelingen. Bij al zijn injectable behandelingen staan veiligheid en een natuurlijk resultaat centraal.

Lodewijk Kouwenberg Arts, BIG-nummer: 49910928501

Door mijn jarenlange ervaring als cosmetisch arts weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed naar de wensen van de cliënt te luisteren, de behandelmogelijkheden te bespreken en ook duidelijk een eventuele beperking van een injectable behandeling aan te geven.

Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken binnen de grenzen van uw budget. Met als hoofddoel, een uitgeruste en frisse uitstraling.

Rutger ter Horst Arts, BIG-nummer: 29919051401

In de praktijk zie ik dat we met z’n allen onderworpen worden aan het verouderingsproces. Natuurlijk kunnen we met een gezonde levensstijl en de juiste voeding de veroudering van de huid iets vertragen, maar voor velen is dit toch een doorn in het oog.

Ik ben blij dat ik als cosmetisch arts behandelingen kan geven met Botox en Fillers die direct positief en zichtbaar resultaat hebben. Ik wil samen met mijn collega’s het team van specialisten vormen die zoveel mogelijk mensen in Nederland helpen.

Thomas Norbart Arts, BIG-nummer: 49058292201

Al jaren houd ik mij bezig met vitaliteit en gezondheid. Dit is iets dat je voornamelijk zelf van binnenuit kan reguleren met behulp van de juiste voeding, voldoende vochtinname, suppletie van vitaminen en mineralen, dagelijkse beweging, emotionele balans en een goede levensstijl. Als je dit op de juiste manier doet, blijft je huid over het algemeen langer vitaal en elastisch.

Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk, daarom neem ik de tijd voor u om uw wensen en vragen te bespreken. Met mijn oog voor detail en ‘fingerspitzengefuhl’ wil ik u met mijn behandelingen graag een frisser en vitaler uiterlijk geven.

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Waar moeten producten aan voldoen?

In Europa moeten alle medisch-esthetische producten voldoen aan de Richtlijn voor medische hulpmiddelen (MDD). Dit kun je herkennen aan het CE-teken, dat aanduidt dat de producten en processen van een fabrikant aan de betreffende normen voor kwaliteitscontrole voldoen.

Daarnaast moet er ook aan normen van de International Organisation for Standardisation (ISO) zijn voldaan over de juiste productkenmerken zoals veiligheid, betrouwbaarheid, milieuvriendelijkheid, efficiëntie en uitwisselbaarheid. Dit alles in belang van u als cliënt.
City Clinics gebruikt overigens alleen producten die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) die volksgezondheid in de USA beschermt en bevordert. De normen van de FDA zijn bijzonder streng.

Botox en fillers

Botox® is de merknaam voor de stof botuline toxine. Dit is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie clostridium botulinum. Dit eiwit wordt gebruikt in de medische wereld voor verschillende doeleinden. Met dit eiwit is het mogelijk om de beweging van spieren tijdelijk te verminderen en te ontspannen. Echter, botox wordt al ruim 40 jaar gebruikt bij allerlei neurologische aandoeningen.

Fillers hebben van origine een medisch doel, namelijk de natuurlijke lichaamsvorm herstellen na een chirurgische ingreep. Tegenwoordig worden fillers vooral gebruikt als cosmetische toepassing om de veroudering tegen te gaan. Fillers brengen het volume terug in het gezicht met het molecuul hyaluronzuur. Dit molecuul is biologisch afbreekbaar.

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer lJiHPdWf in het onderstaande veld