Beoordelingen van onze cliënten

8,9
864 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts8,9
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 44

M. N. (Apeldoorn)

20 June 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Super vriendelijk ontvangst, werd op prettige manier gerust gesteld (was erg zenuwachtig), goede uitleg en vooral blij me resultaat. Vond het niet geheel pijnloos!

M. G. (Maassluis)

19 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Cleo gaat super te werk!
Voorzichtig, goede uitleg en zij doet zeker geen dingen die overbodig zijn.
Ik ben zeer tevreden!

J. G. (Den Haag)

18 June 2017
9,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ben 10 jaar jonger geworden dus zeer tevreden

J. J. (Nijmegen)

17 June 2017
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

S. G. (Zuidlaren)

16 June 2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Kleinschalig en laagdrempelig, geen wachttijd, fijne arts, goede uitleg, niets op willen dringen.

M. v.d. L. (Oss)

15 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Een hele eerlijke arts had ik de laatste keer en bij vragen krijg je een goede uitleg (vaak met tekening erbij) er wordt tijd voor je genomen!

S. A. (Den Haag)

14 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Hallo,
Ik ben zo blij, ik ben tevredenover het resultaat.
Hartelijk bedank ,

F. H. (Amsterdam)

14 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben zeer tevreden. De ontvangst was zeer hartelijk en de artsen zijn erg vriendelijk.
Ik was niet geheel tevreden na mijn behandeling voor de gummysmile (frons en kraaienpootjes waren prima!) en dat is na een nacontrole opgelost door er een beetje botox bij te spuiten.

M .v.d. K. (Nijmegen)

14 June 2017
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

C. v. G. (Den Haag)

13 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteitn.v.t.
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

prima consult, heldere uitleg en snelle nazorg na constatering te weinig botox voor optimaal effect

A. (Almere)

12 June 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Vriendelijk ontvangen, ik werd zelfs een kwartier te vroeg al opgeroepen, hygiene prima, deskundigheid arts prima.

S. F. (Siebengewald)

12 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

ben nu 2 keer geweest. erg tevreden met het resultaat.
Alleen wel bij de filler neus mondhoek wat behoorlijke blauwe plekken gehad.

A. B. (Elst)

11 June 2017
9,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

D. W. (Rotterdam)

11 June 2017
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen6,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Na de 1e behandeling kon ik nog goed fronsen, ik belde hierover en werd serieus genomen en zeer prettig te woord gestaan. Ik kon snel langskomen waar ik opnieuw behandeld werd en wel kosteloos, echt goede service!
Puntje van aandacht is de wachttijd, moest beide keren best een tijdje wachten maar een afspraak kan natuurlijk een keer uitlopen en wellicht is het toeval. Het is nog te vroeg om te beoordelen of de frons helemaal weg is maar ik heb er alle vertrouwen in.

J. F. (Amsterdam)

10 June 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Fijne ontvangst en goede arts! Geen blauwe plekken na afloop!

E. (NdbB)

10 June 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goede en duidelijke uitleg, ook over wat er eventueel niet goed kan gaan. Fijne arts, die uitgebreid de tijd nam steeds exact vertelde wat ze ging doen. Ik ben ook super tevredenen met het resultaat. Ik kom graafwerken terug.

J.v.d.L. (Nijmegen)

09 June 2017
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zeer tevreden, behandeld door Rutger laatste 2 keer, ben erg bang voor spuiten maar ervaar bij hem duidelijk minder pijn, super!!!

M. C. (Nijmegen

09 June 2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima!!

I. v. R. (Schijndel)

08 June 2017
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit6,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Super lieve artsen

M. T. (Amsterdam)

08 June 2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Botox
Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24
Bel mij terug

Kopieer tDifEPLt in het onderstaande veld