Beoordelingen van onze cliënten

9,0
999 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 50

M. v. d. H. (Groningen)

14 October 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Voor mij de eerste keer een botox en filler behandeling laten doen. Zag er een beetje tegenop, maar viel uiteindelijk reuze mee. Een passend advies, uitleg en behandeling gekregen. Resultaat ben ik zeer tevreden over.

L. d. J. ( Waalwijk )

13 October 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zo prettig en vertrouwd

J. d. B. ( Groningen )

10 October 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

E. v. S. ( Oss )

10 October 2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

L. K. ( Deventer )

09 October 2017
9,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben prettig geholpen en heb een goed advies gekregen.

I. H. ( Apeldoorn )

09 October 2017
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts7,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

C. S. ( Apeldoorn )

06 October 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Nuchter , vriendelijk, duidelijk, geen gladde praatjes .

H. S. ( Nijmegen )

06 October 2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Alles gaat conform afspraak

S. I. ( Nieuwegein )

05 October 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben ontzettend tevreden over het advies, de behandeling en het resultaat voor een nette prijs.

S. G. ( Beuningen )

03 October 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

G. H. ( Den Haag )

03 October 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima! Uitleg was duidelijk en erg uitgebreid. Gaf in het gesprek ook al aan dat op de site ook de informatie uitgebreid is. Dit geeft een vertrouwd gevoel en dat werd in het gesprek alleen maar bevestigd. Zeer tevreden en ook al aanbevolen bij familie die eind oktober een afspraak heeft. Resultaat is enorm en ben super tevreden. Tot de volgende keer.

L. L. ( Hilversum )

02 October 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

S. P. ( Arnhem )

19 September 2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

M. W. ( Arnhem )

19 September 2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Het is betaalbaar en goede kwaliteit.Daarbij luisteren ze goed om aan de wensen van de klant tegenmoet te komen.

N. K. ( Barendrecht )

19 September 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Heel vriendelijk geholpen.
Nemen de tijd voor je!
Ze informeren en adviseren je heel goed!

R. v. D. ( Groesbeek )

17 September 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

I. B. ( Arnhem )

15 September 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben uitstekend geholpen bij City Clinics. Het was mijn eerste keer en ik was nogal zenuwachtig maar de arts en gastvrouw waren allebei heel hartelijk, geruststellend en voorzichtig met me. Dat schiep vertrouwen en kalmeerde. De resultaten zijn ontzettend natuurlijk en daarvoor ging ik ook. Heb er net dat beetje meer zelfvertrouwen door gekregen.

A. F. ( Rosmalen )

15 September 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

N. v. d. S. ( Den Bosch )

12 September 2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goede uitleg. Ik ben zeer tevreden tot nu toe

M. J. ( Uden )

12 September 2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Het was een hele fijne ervaring en ik kom zeker terug !

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer ICXzhgeN in het onderstaande veld