Beoordelingen van onze cliënten

8,9
952 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts8,9
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 48

M. V. ( Nijmegen )

21 August 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zeer tevreden, keer bij een ander geweest maar niet aardig voelde mij niet fijn bij haar.
Dus maar weer terug, zij waren 10 euro goedkoper maar voor die 10 euro loop ik wel een stukje
verder.

M. S. ( Helvoirt )

20 August 2017
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

E. vT. ( Oosterhout )

19 August 2017
9,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

H. P. ( Zoetermeer )

19 August 2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goed

S. H. ( Nijmegen )

17 August 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

D. B. ( Katwijk )

16 August 2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Deze kliniek gaf me een een gevoel van proffesionaliteit meteen bij binnenkomst.(hygienisch,netjes).
de prijs is vergeleken bij andere klinieken laag en het resultaat zelfs beter terwijl ik andere duurdere klinieken heb bezocht.
Er werd ook meteen een afspraak gemaakt voor de controle, dit natuurlijk omdat ik eerder een andere ervaring heb gehad,
dat kwam op mij over dat ze hun clienten serieus en de tijd voor nemen.

tip:kopje koffie of glaasje water aanbieden.
is fijn als je een stukje moet rijden .

al met al zeer tevreden ,

S. K. ( Den Haag )

15 August 2017
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima arts en uitleg. Behandeling was professioneel.

B. K. ( Rotterdam )

13 August 2017
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit6,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Mijn arst was erg deskundig en gaf me veel informatie. Dit stelde me gerust en hielp mij om de juiste behandeling te kiezen.

K. R. ( Amstelveen )

12 August 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben erg tevreden over de behandeling en de tijd die de arts genomen heeft voor uitleg hiervan. De mogelijkheid van eventuele nazorg, in geval je niet tevreden bent, vind ik ook prettig. In mijn geval niet noodzakelijk. Ik blijf hier zeker komen.

K. D. ( Groningen )

09 August 2017
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

M. H. ( Arnhem )

09 August 2017
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit6,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Keurige behandeling jammer dat ik voor nabehandeling terug moet maar ook dat wordt/is netjes afgehandeld

A. S. (Den Haag)

08 August 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

C. E. (Gorssel)

08 August 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zoals altijd geweldig! Helemaal tevreden.

M. B. (Westervoort)

08 August 2017
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik word altijd keurig ontvangen en vriendelijk behandeld. Er wordt mij altijd eerst gevraagd waarvoor ik kom en nooit iets opgedrongen. De procedure wordt uitgelegd etc. Het enige minpunt is dat ik vaak lang zit te wachten tot ik aan de beurt ben, terwijl ik op tijd op de afspraak verschijn. Dat is niet netjes.

S. dV ( Apeldoorn)

06 August 2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomenn.v.t.
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik heb City Clinics al aangeraden onder mijn vrienden en kennissen.
Ik vond de eerste afspraak erg spannend en was bang dat het niet goed zou gaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kom zeker terug.

C. V. ( Houston )

06 August 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

K. B. ( Rotterdam )

05 August 2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Heel duidelijk uitleg over alles

D. S. ( Apeldoorn)

05 August 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima ervaring.
Aan de hand hiervan komen wij ook zeker terug.

K. C. ( Nijmegen )

05 August 2017
9,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zeer tevreden, super vriendelijk!

J. R. (Den Bosch)

04 August 2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ben met name zeer tevreden over de kundigheid en betrokkenheid van de arts, Ela

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer jfBGGd39 in het onderstaande veld