Een Botox of Filler behandeling van een vriend of vriendin levert u € 25,- korting op

Regelmatig spreekt u af met een vriend of vriendin om samen leuke dingen te ondernemen zoals winkelen, sporten of zelfs een weekendje weg. Maar waarom gaat u niet samen naar City Clinics? Heeft uw vriend(in) twijfels? Vaak heeft iemand net dat ene zetje nodig om een behandeling te laten verrichten. U weet als geen ander hoe het is om een Botox of Filler behandeling te laten verrichten door één van onze cosmetische artsen bij City Clinics. Daarom willen wij u vragen om onze ambassadeur te zijn. Natuurlijk willen wij u daar ook voor belonen. Als u een vriend of vriendin meeneemt en hij of zij ondergaat een injectable behandeling, dan ontvangt u € 25,- korting op uw eigen behandeling.

Hoe werkt het?
Als u een vriend(in) meeneemt die nog geen cliënt is bij City Clinics en die vervolgens een injectable behandeling laat verrichten, ontvangt u op uw eerst volgende behandeling een korting van € 25,-.

Deze actie start op 1 februari 2016.

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer Db1O1ss3 in het onderstaande veld