Onze missie

Onze gekwalificeerde injectable experts geven u direct een zichtbaar jongere en vitalere uitstraling, waardoor u zich weer ‘happy’ voelt!

Wie we zijn?

Dé Nederlandse injectable kliniek die met uitsluitend cosmetische artsen werkt, die alleen met A-merken botox en filler behandelingen verrichten. City Clinics is er voor iedereen die natuurlijk mooi wil blijven en vitaliteit wil uitstralen. Gegarandeerde kwaliteit en 100% veiligheid tegen betaalbare prijzen. Kortom dé experts in het wegnemen van rimpels.

Lees over de ervaring van Sandra

Het verhaal van City Clinics begint bij een Botox behandeling in België. Sandra Gielen (1974), de vrouw van oprichter Ivo Derksen, had destijds een ervaring waardoor het idee voor City Clinics is ontstaan.

Sandra vindt het belangrijk om er goed uit te zien, waarbij de absolute randvoorwaarde een natuurlijk uiterlijk is. Ruim 10 jaar geleden besloot Sandra op haar 30e haar opkomende fronsrimpel te laten verwijderen, waar zij zich al een tijd aan stoorde. Sandra is werkzaam op een operatiekamer in het ziekenhuis, waar veiligheid altijd voor alles staat. Omdat dit ook voor haar persoonlijk geldt, is zij zich eerst gaan oriënteren naar botox behandelingen. Is het wel veilig? Zijn er geen complicaties mogelijk? En hoe lang blijft het eigenlijk zitten? Na onderzoek bleek dat er nauwelijks complicaties zijn bij behandelingen, dat botox altijd in een zeer lage dosering toegediend wordt en dat de werking slechts van tijdelijke aard is.

Sandra had alles uitgezocht en ging op zoek naar een kliniek. Omdat 10 jaar geleden botox behandelingen minder bekend waren, was de dichtsbijzijnde kliniek in België. Nadat ze telefonisch de afspraak had gemaakt, stapte ze vol goede moed op een zaterdag in de auto naar België. De kliniek zag er anders uit dan het het plaatje op internet en de behandelend arts gaf weinig uitleg, waardoor Sandra zich niet een gastvrij gevoel had. De behandeling vond plaats en binnen 10 minuten stond ze weer buiten. Sandra was wel tevreden over het zichtbare resultaat: een ontspannen en frisse uitstraling.

Jaren later heeft Sandra door haar positieve injectable-ervaringen, uitgesproken ideeën ontwikkeld over mooi ouder worden, gastvrijheid en hoe je ook andere mensen zou kunnen helpen. Een kliniek waar je een warm welkom voelt en die alleen met de beste cosmetische artsen werken. Waar ze expert zijn in rimpelverwijderingen met A-merken botox en fillers. Maar bovenal waar deze rimpelbehandelingen betaalbaar zijn. Dus waar een goede prijs en de beste kwaliteit hand in hand gaan.

Sandra heeft deze ideeën gedeeld met haar man Ivo Derksen. Inmiddels bestaat City Clinics alweer 4 jaar en zijn er inmiddels 9 vestigingen door heel Nederland. Voor 100% veilige injectables door goede cosmetische artsen die met A-merk botox- en filler-producten werken, hoeft niet meer onnodig lang gereisd te worden. Er is altijd een City Clinics vestiging in de buurt.

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Botox
Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24
Bel mij terug

Kopieer dJ9r8CTd in het onderstaande veld