Ria de W., 54 jaar

Ik heb vroeger veel gerookt, maar leef de laatste 11 jaar veel gezonder. Ik let op mijn voeding, zorg voor voldoende beweging en drink elke dag veel water. Hierdoor voel ik me fit en heb ik een prima figuur voor mijn leeftijd. Toch kun je het ouder worden niet tegen gaan. Vooral in mijn gezicht krijg ik steeds meer lijntjes, waardoor ik er op een drukke dag veel ouder uitzie dan ik ben.

Ik ben gastvrouw bij een groot bedrijf waar ik dagelijks tientallen mensen ontvang. Uiterlijk en uitstraling zijn heel belangrijk voor mij. Ik zorg ervoor dat ik er altijd tiptop uitzie. Ik ga op tijd naar de kapper, zorg dat mijn kleding er verzorgd uitzie en gebruik de juiste make up. Al een tijdje stoorde ik me aan de lijntjes rond mijn mond.

Tegenwoordig hoor je van al die bekende Nederlanders die wat aan hun gezicht laten doen. Daarom dacht ik: ik ben ook een visitekaartje, dus waarom zou ik het niet doen? Ik ben toen eens gaan Googlen en kwam terecht bij City Clinics. Het kwam al direct heel vertrouwd over. Ze hadden meerdere vestigingen en zijn gespecialiseerd in injectables. Ik heb direct een afspraak gemaakt.

Ik had een zeer prettige arts, die alle tijd voor me nam en die alles duidelijk toelichtte. Hij vertelde me als ik mijn neus-lippenplooi zou laten vullen met Fillers, dat ik er zo een paar jaar jonger zou uitzien. Natuurlijk geloofde ik hem niet echt. Maar hij had me wel het vertrouwen gegeven dat ik in goede handen was en heb ik de behandeling laten uitvoeren.

Ik heb er nauwelijks iets van gevoeld en ook naderhand heb ik gelukkig geen blauwe plekjes gehad. Wel een beetje zwelling, maar met een koeling was dit binnen een dag verdwenen, zodat ik eigenlijk direct na het weekend gewoon naar mijn werk kon. Na 2 weken was het effect duidelijk zichtbaar. Het heeft mijn gezicht duidelijk zachter en zelfs jonger gemaakt. Ik ben echt heel erg blij dat ik het gedaan heb.

Vanwege privacy redenen wordt de volledige naam van Ria niet gepubliceerd.

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer geSIrrko in het onderstaande veld