Jonger en zachter gezicht na één behandeling!

Wanneer er verticale lijnen op de bovenlip ontstaan, wordt vaak gesproken van ‘rokerslijnen’. Deze rokerslijnen ontstaan ook als je niet rookt. Het ontstaan van deze rimpels heeft vooral te maken met het regelmatig tuiten van de lippen. Dit gebeurt natuurlijk veelvuldiger bij rokers.

Door het ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit en ontstaan er rimpels. Naarmate de leeftijd toeneemt, worden de rimpels dieper. Deze diepe lijnen rond de mond worden als storend ervaren, omdat een strenge en verouderde uitstraling geeft.

Door deze rokerslijnen te behandelen met een Filler, krijgt het gezicht een jongere en zachtere uitstraling.

Door het terugbrengen van volume in de bovenlip is er direct zichtbaar resultaat. Het vullen van rokerslijnen wordt vaak gecombineerd met het vullen van de lippen.

Voor behandeling
Na behandeling

Rokerslijnen Filler behandeling

De rokerslijnen worden veelvuldig verwijderd met een Filler behandeling.

Onze cosmetische artsen zijn experts in injectable behandelingen en werken alleen met A–merken Fillers: Juvéderm, Etermis en Belotero

Reacties van klanten

Na de behandeling hebben wij onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling ervaren hebben en wat zij van het resultaat vinden. Deze beoordelingen hebben wij voor u verzameld, zodat u inzicht heeft in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn vanwege privacyredenen anoniem.

8,9
864 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts8,9
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2

Gegarandeerd veilig en pijnloos

Bij de Filler behandeling wordt hyaloronzuur toegediend, een natuurlijk zuur dat dat verantwoordelijk is voor het vasthouden van water. Hierdoor wordt de huid gehydrateert, behoudt het zijn soepelheid, veerkracht en volume. Dit hyalonronzuur wordt in zeer verdunde vorm ingespoten en heeft daardoor geen invloed op uw gezondheid.

Hyaluronzuur is een huideigen bestandsdeel en daardoor biologisch afbreekbaar. De stof verlaat uw lichaam na de behandeling na enkele maanden.

De injectables die we gebruiken om de rokerslijnen te verwijderen zijn uitsluitend van A-merken van de hoogste kwaliteit. De zeer fijne naald wordt direct onder de oppervlakte gebracht. De Filler bevat lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is.

De behandeling door onze cosmetische artsen blijft het natuurlijke karakter van uw gezicht gegarandeerd behouden. U krijgt dus géén ‘plastic face’ en na de behandeling kunt u de spieren in uw gezicht op een natuurlijke manier bewegen. Het effect van de Filler behandeling is tijdelijk: na 12 -18 maanden verdwijnt het effect.

Die rimpels rond je mond maken je zo streng. De oplossing was zó eenvoudig.

  • Een goed advies en een prettig behandelend arts

  • Heel fijn dat ik ook nog op gratis nacontrole kon

  • Eenvoudig en snel een afspraak maken bij één van de 8 klinieken

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Botox
Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24
Bel mij terug

Kopieer cqqnywmb in het onderstaande veld