Veel gestelde vragen

Wij merken dat onze cliënten veel vragen hebben voordat zij een afspraak bij ons maken. Daarom hebben wij alle veel gestelde vragen op een rij gezet.

 

–        Wat doet een botox behandeling?

De geïnjecteerde botox ontspant tijdelijk de spieren. Doordat de spieren minder samentrekken, wordt de huid gladder en zijn de rimpels nauwelijks zichtbaar. Botox wordt voornamelijk voor een fronsrimpel, voorhoofdsrimpel of kraaienpootjes gebruikt. Ook voor overmatig okselzweten wordt botox gebruikt.

–        Wat doet een filler behandeling?

Tijdelijke fillers worden gebruikt om het natuurlijke volume te herstellen en rimpels weg te nemen. Voor het gemak geven wij aan dat alles in het gezicht onder de ogen tot aan de kin, wordt behandeld met fillers.

–        Hoe lang werkt een botox behandeling?

Een botox behandeling werkt 3 tot 4 maanden. Dit is mede afhankelijk van de sterkte van de spieren. Onderhoud je de botox behandelingen dan zal de werkingsduur verlengt worden.

–        Hoe lang werken fillers?

Dit is afhankelijk van het merk en de plaats waar de filler ingespoten wordt. De fillers die wij gebruiken hebben een werking van 9 tot 18 maanden. Onze cosmetische artsen adviseren u graag.

–        Word ik door een arts behandeld?

Ja, je wordt altijd door een BIG-geregistreerd cosmetische arts geadviseerd en behandeld.

–        Hoe lang duurt de behandeling?

Dit is afhankelijk van wat de wens is. Een botox behandeling inclusief intake neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Een filler behandeling vergt meer tijd en zal zo’n 40 minuten in beslag.

–        Is een botox behandeling pijnlijk?

We werken met ultradunne naaldjes die als speldenprikjes aanvoelen. Het voelt ietwat branderig wat samen met de roodheid binnen 10 minuten na de behandeling al is weggetrokken. Je loopt dus de deur uit zonder dat iemand het ziet.

–        Is een filler behandeling pijnlijk?

In het merk Belotero is lidocaïne toegevoegd. Het eerste prikje voel je, daarna verspreidt de lidocaïne zich en is de behandeling vrijwel pijnloos.  Daarnaast kan de arts de te behandelen gebieden oppervlakkig verdoven met Elma-crème.

–        Zijn er verschillende diktes in fillers?

Veel van onze cliënten denken dat er 1 dikte bestaat voor de fillers. Echter ieder gebied in het gezicht vraagt een andere soort filler. Daarom gebruiken onze cosmetische artsen verschillende soorten A-merken fillers, afgestemd op het gebied dat behandeld wordt.

–        Ik heb meerdere rimpels in mijn voorhoofd. Hoeveel zones botox behandeling is dat?

Niet het aantal lijntjes bepalen hoeveel er gespoten wordt. Of er nu 1 lijn of 8 lijnen op het voorhoofd zichtbaar zijn, is niet bepalend. De gehele spiergroep wordt behandeld.

–        Wat is een zone botox behandeling?

Met een zone bedoelen we een gebied zoals bijvoorbeeld een fronsrimpel. Met een zone Botox behandeling kunnen onze cosmetische artsen de spieren van de frons ontspannen, waardoor u niet meer fronst.

–        Hoe gaat het met de nacontrole?

City Clinics biedt de mogelijkheid om binnen 2 a 3 weken na de behandeling op nacontrole te komen . Dit is in de prijs inbegrepen.

–        Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent, maak je een afspraak voor nacontrole. Je bespreekt dan met de cosmetisch arts wat het effect van de behandeling is en het verwachtingspatroon. Aan de hand van de foto’s die vooraf gemaakt zijn en met jouw dossier, wordt de beste oplossing voor jou gevonden.

–        Wat zijn de bijwerkingen?

De bijwerkingen zijn zeer beperkt. De mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden zijn een zwelling of een blauwe plek. Vooraf aan de behandeling wordt je door de cosmetisch arts volledig ingelicht.

–        Wat kost een behandeling?

Het ligt er aan welke behandeling je laat verrichten. Een botox behandeling is goedkoper dan een filler behandeling. Kijk voor alle prijzen op onze prijzenpagina. Daarnaast bespaar je altijd als je Goldmember wordt. Kijk hier voor alle voorwaarden.

–        Ik wil wel een natuurlijk effect. Hoe gaat dat?

Onze cosmetische artsen willen je altijd mooi maken. Randvoorwaarde hierbij is dat je een natuurlijke uitstraling blijft behouden. Onze artsen adviseren je vakkundig en geven ook duidelijk aan wanneer je de grens over zou willen gaan. “Natuurlijk stralend jezelf”

–        Mag ik mijn voor- en nafoto’s zien?

Natuurlijk mag je altijd je foto’s terugzien. Wij houden alles in archief, zodat we je altijd kunnen laten zien hoe het was. Deze foto’s worden uiteraard niet gedeeld.

–        Hoeveel ml filler is er nodig om een bepaald resultaat te halen? (Dit gaat over verschillende zones in het gezicht.)
Het aantal ml is afhankelijk van het gebied in het gezicht en de mate van (vet)verlies. Wij nodigen je graag uit voor een gratis gezichtsanalyse, zodat u onze cosmetische artsen je een op maat advies kunnen geven.

–        Welk merk botox gebruiken jullie?

Bocouture

–        Waarom wij goedkoper zijn dan andere klinieken?

Met 9 klinieken kopen wij groot in. Het voordeel delen we graag met trouwe cliënten.

–        Kan ik pinnen?

Je kan bij ons met pin of contact betalen.

–        Wat gebeurt er met het product als het wordt afgebroken door het lichaam?

Alle stoffen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd. Het lichaam gaat hier zelf mee aan de slag, zonder dat u hier iets van merkt.

–        Kan ik make up dragen voor de behandeling?

Natuurlijk mag je met make up naar City Clinics komen. De arts zorgt ervoor dat vooraf alles goed ontsmet wordt. Om het herstel zo goed en snel mogelijk te laten verlopen, adviseren wij u om de 1e 24 uur geen make up te gebruiken op de gebieden die behandeld zijn.

 

 

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer qIDwf43f in het onderstaande veld