Veel gestelde vragen

Wij merken dat onze cliënten veel vragen hebben voordat zij een afspraak bij ons maken. Daarom hebben wij alle veel gestelde vragen op een rij gezet.

 

–        Wat is het verschil tussen een botox en filler behandeling?

Botox wordt voor een fronsrimpel, voorhoofdsrimpel of kraaienpootjes gebruikt. Ook voor overmatig okselzweten wordt botox gebruikt.

Alles in het gezicht onder de ogen tot aan de kin, wordt behandeld met fillers.

–        Wat doet een botox behandeling?

De geïnjecteerde botox ontspant tijdelijk de spieren. Doordat de spieren minder samentrekken, wordt de huid gladder en zijn de rimpels nauwelijks zichtbaar.

–        Wat doet een filler behandeling?

Tijdelijke fillers worden gebruikt om het natuurlijke volume te herstellen en rimpels weg te nemen.

–        Hoe lang werkt een botox behandeling?

Een botox behandeling werkt 4 tot 5 maanden. Dit is mede afhankelijk van de diepte van de rimpel.

–        Hoe lang werken fillers?

Dit is afhankelijk van het merk en de plaats waar de filler ingespoten wordt. De fillers die wij gebruiken hebben een werking van 9 tot 18 maanden. Onze cosmetische artsen adviseren u graag.

–        Word ik door een arts behandeld?

Ja, u wordt altijd door een BIG-geregistreerd cosmetische arts geadviseerd en behandeld.

–        Hoe lang duurt de behandeling?

Dit is afhankelijk van wat de wens is. Een fronsrimpel behandeling is eenvoudiger en kost minder tijd dan een traangoot of lipvulling behandeling met een Filler. Dit is een enorm secuur werk. Hier gaat het echt om vakmanschap en kundigheid van de arts. Daarom kost een Filler behandeling veel tijd.

–        Is een botox behandeling pijnlijk?

Je voelt alleen kleine speldenprikjes, waardoor het nauwelijks pijnlijk is.

–        Is een filler behandeling pijnlijk?

In het merk Juvéderm is lidocaïne toegevoegd. Het eerste prikje voel je, daarna verspreidt de lidocaïne zich en is de behandeling vrijwel pijnloos. Bij Etermis is er geen lidocaïne toegevoegd en gebruikt de arts bij bijvoorbeeld een lipbehandeling een tandartsverdoving in de lip. Dit is ook lidocaïne. De behandeling is dan volledig pijnloos. De lip is daarna wel een aantal uren verdoofd. Daarnaast kan de arts de te behandelen gebieden oppervlakkig verdoven met Elmacrème.

–        Zijn er verschillende diktes in fillers?

Veel van onze cliënten denken dat er 1 dikte bestaat voor de fillers. Echter ieder gebied in het gezicht vraagt een andere soort filler. Daarom gebruiken onze cosmetische artsen verschillende soorten A-merken fillers, afgestemd op het gebied dat behandeld wordt.

–        Ik heb meerdere rimpels in mijn voorhoofd. Hoeveel zones botox behandeling is dat?

Niet het aantal lijntjes bepalen hoeveel er gespoten wordt. Of er nu 1 lijn of 8 lijnen op het voorhoofd zichtbaar zijn, is niet bepalend. De gehele spiergroep wordt behandeld.

–        Wat is een zone botox behandeling?

Met een zone bedoelen we een gebied zoals bijvoorbeeld een fronsrimpel. Met een zone Botox behandeling kunnen onze cosmetische artsen de spieren van de frons ontspannen, waardoor u niet meer fronst.

–        Hoe gaat het met de nacontrole?

U krijgt altijd het aanbod om op nacontrole te komen. Dit is in de prijs inbegrepen.

–        Wat als ik niet tevreden ben?

Als u niet tevreden bent, maakt u een afspraak voor nacontrole. U bespreekt dan met de cosmetisch arts wat het effect is aan de hand van de foto’s die vooraf gemaakt zijn met uw dossier. De arts geeft u hierover ook een advies. Wij proberen altijd een oplossing met u te vinden.

–        Wat zijn de bijwerkingen?

De mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden zijn een zwelling of een blauwe plek. Na een botox behandeling kan lichte hoofdpijn optreden.

–        Wat kost een behandeling?

Het ligt er aan welke behandeling u laat verrichten. Een botox behandeling is goedkoper dan een filler behandeling. Kijk voor alle prijzen op onze prijzenpagina. Daarnaast bespaart u altijd als u Goldmember wordt. Kijk hier voor alle voorwaarden.

–        Ik wil wel een natuurlijk effect. Hoe gaat dat?

Onze cosmetische artsen willen u altijd mooi maken. Randvoorwaarde hierbij is dat u een natuurlijke uitstraling blijft behouden. Onze artsen adviseren u vakkundig en geven ook duidelijk aan wanneer u de grens over zou willen gaan.

–        Mag ik mijn voor- en nafoto’s zien?

Natuurlijk mag u altijd uw foto’s terugzien. Wij houden alles in archief, zodat we u altijd kunnen laten zien hoe het was.

–        Hoeveel ml is er nodig om een bepaald resultaat te halen? (Dit gaat over verschillende zones in het gezicht.)
Het aantal ml is afhankelijk van de zone en het verlies van het collageen. Wij nodigen u graag uit voor een gratis gezichtsanalyse, zodat u onze cosmetische artsen u een op maat advies kunnen geven.

–        Welk merk botox gebruiken jullie?

Botox, Vistabel en Bocouture

–        Waarom wij goedkoper zijn dan andere klinieken?

Met 9 klinieken kopen wij groot in. Het voordeel gaat naar u als trouwe cliënt.

–        Kan ik pinnen?

U kunt bij ons met pin of contact betalen.

–        Wat gebeurt er met het product als het wordt afgebroken door het lichaam?

Alle stoffen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd. Het lichaam gaat hier zelf mee aan de slag, zonder dat u hier iets van merkt.

–        Kan ik make up dragen tijdens de behandeling?

Wij adviseren u om geen make up te gebruiken. Met de naald wordt er toch een klein gaatje geprikt in uw huid, waardoor er een piepklein wondje ontstaat. Natuurlijk wordt vooraf alles goed ontsmet en naderhand ook. Om het herstel zo goed en snel mogelijk te laten verlopen, adviseren wij u om geen make up te gebruiken op de gebieden die behandeld moeten worden tijdens de behandeling.

 

 

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Botox
Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetische artsen

Bij ons wordt u altijd behandeld door een arts: volledig gediplomeerde en geregistreerde artsen met BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, pijnloos en volledig veilig door de medische deskundigheid van onze cosmetische artsen. De injectables die worden gebruikt, zijn geregistreerde medicijnen die alleen maar toegepast mogen worden door artsen.

Lees meer over onze cosmetische artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24
Bel mij terug

Kopieer du2EttvV in het onderstaande veld