085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Behandeling boeken

Baby Botox

€ 75,-

Baby Botox: populaire behandeling

Baby Botox kan worden gezien als een lichte versie van een gewone Botox behandeling. Bij lichte rimpels wordt een geweldig resultaat bereikt met Baby Botox. Het verschil tussen een Baby Botox behandeling en een ‘gewone’ Botox behandeling, is de dosis van de botulinetoxine. De dosis van de toxine is bij Baby Botox zeer laag (maximaal 10 eenheden), met als resultaat een subtiel en natuurlijk effect.

Baby Botox wordt vaak preventief gebruikt, om te voorkomen dat rimpels toenemen of dieper worden. De behandeling is nauwelijks te zien, terwijl de rimpels wel verdwijnen of wegblijven. De werking van Baby Botox is minder lang dan bij een gewone Botox behandeling. Onze injectable artsen kunnen je adviseren of Baby Botox voor jou een oplossing is. Naast het feit dat Baby Botox geschikt is voor beginnende en minimale rimpels, wordt Baby Botox ook gebruikt voor onderstaande behandelingen.

Voor en na foto van Baby Botox behandeling bij City Clinics   Voor en na foto van Baby Botox behandeling bij City Clinics

Voor en na foto Baby Botox   Voor en na foto Baby Botox

Wenkbrauwlift

Heb jij last van hangende wenkbrauwen waardoor je een vermoeide of boze uitstraling hebt terwijl je je helemaal niet zo voelt? Een wenkbrauwlift door middel van Botox kan voor jou de oplossing zijn om jouw frisse en open blik weer terug te krijgen.

Een wenkbrauwlift wordt gerealiseerd door een kleine hoeveelheid botulinetoxine te injecteren. De spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken worden op die manier verslapt, waardoor de wenkbrauwen enkele millimeters gelift zullen worden. Deze subtiele lift van de wenkbrauwen zorgt voor een mooie open blik!

Een wenkbrauwlift kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Gummy smile

Ook voor het behandelen van een gummy smile, is Baby Botox uitermate geschikt. Een gummy smile houdt in dat je veel tandvlees ziet bij het lachen. De spiertjes die de bovenlip omhoogtrekken bij het lachen werken dan net iets te hard.

⁠Sommige mensen met een gummy smile storen zich hieraan. Voor deze mensen hebben we goed nieuws! Je kan een gummy smile namelijk gemakkelijk laten behandelen met Botox. ⁠Door de spieren die de bovenlip omhoogtrekken te behandelen met Botox, zal de spierkracht afnemen. Hierdoor zal er minder tandvlees zichtbaar zijn bij het lachen! ⁠

Een gummy smile behandeling kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Lip-flip

Ben je op zoek naar een subtiele manier om vollere lippen te krijgen?

Een lip-flip behandeling is een behandeling waarbij er een microdosis Botox in de spieren in de bovenlip wordt gespoten om deze te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de bovenlip een beetje ‘omkrult’, waardoor de lip wat voller lijkt. Het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele lipvergroting. Als je een vollere lip vergroting wilt, kun je beter een  lip filler behandeling overwegen.

Een lip-flip kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Bunny lines

Bunny lines zijn de rimpels die ontstaan door herhaalde beweging van de neusspieren. Het zijn de lijntjes die je aan beide kanten van je neus kan vinden. Soms zijn ze permanent zichtbaar, zelfs als het gezicht ontspannen is. Dat is waar onze bunny lines behandeling om de hoek komt kijken. De behandeling zorgt voor een gladde huid rondom de neus en duurt 5-10 minuten.

Een bunny lines behandeling kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Kin

Het putje van de kin ontstaat door beweging van je spieren onder de huid. Met een baby Botox behandeling zorg je ervoor dat die spieren ontspannen. Dat resulteert in een gladdere kin. Deze behandeling duurt ongeveer 5-10 minuten.

Een kin behandeling kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

 

Logo van City Clinics

Zo ziet je behandeling eruit

Je afspraak maak je eenvoudig online (of je belt ons). Kies één van de City Clinics locaties, een datum en tijdstip. Verheug je erop, wij kijken uit naar je komst!

Een van onze gastvrouwen ontvangt je hartelijk met koffie of thee. Ze stelt je voor aan de injectable arts die jou behandelt. Samen met de arts bespreek je jouw wensen en de mogelijkheden. Uiteraard maken we nog wel even een voor-foto.

Tijd voor je behandeling! Ontspan want je bent klaar voordat je het weet. We maken een na-foto en leggen je goed uit wat je beter wel en niet kunt doen na de behandeling. Ook krijg je een persoonlijk beautypaspoort waarin je behandeling is vastgelegd.

Jouw voor- en nafoto’s bewaren we in jouw dossier, mocht je je wallen ooit nog terug willen zien (wedden van niet?). Wanneer je niet helemaal tevreden bent, kan er een nacontrole afspraak worden ingepland tussen de 2 en 3 weken na de behandeling. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7935 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Joanne12 april 2024, Amsterdam
"Leuke dames! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irza12 april 2024, Enschede
"Goed gevoel. Gelijk bij het binnen komen. Uitstekend geholpen, tijdens de behandeling word er aandacht aan je besteed en met je gepraat. Met dank aan de arts, heel deskundig en aardig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kim11 april 2024, Breda
"Ik heb alle vertrouwen in mijn arts. Daardoor ben ik ontspannen en relaxed. Resultaat is ook mooi. Ik vind de tandarts erger en enger. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Pommelien11 april 2024, Chaam
"Zeer prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Puck11 april 2024, Enschede
"Alles super ! Dikke 10 🙂 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ella11 april 2024, Boxtel
"Altijd een keurige omgang en vriendelijk in contact. Respectvol en deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Fleur11 april 2024, Susteren
"Uitleg en behandeling goed. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daan11 april 2024, Breda
"Fijne sfeer en zeer kundige artsen die hun eerlijke mening geven. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva11 april 2024, Oudsbergen
"Zeer vriendelijk en professioneel. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Mireille11 april 2024, Essen-Wildert
"Mijn eerste ervaring met Botox is uitermate goed bevallen bij City Clinics in Bergen op Zoom. Goede uitleg en heel professioneel! Ik ben heel tevreden met het resultaat. Omdat ik niet zo’n held met naalden ben, werd er alle tijd genomen en super op mijn gemak gesteld! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anna11 april 2024, s Hertogenbosch
"De mensen zijn erg vriendelijk en ben erg blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ans9 april 2024, Zevenaar
"Geweldige, lieve, vakkundige en geduldige mensen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lisa8 april 2024, Den Haag
"Ook heel leuk dat je een beauty cadeaubon kan gebruiken. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Emma8 april 2024, Oldenzaal
"Een eenvoudige vraag: hoe kan ik mijn gezicht/uitstraling opfrissen? Leidde tot een eerlijk en goed advies met een mooi subtiel resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Esther8 april 2024, Hilversum
"Altijd goede ervaring met City Clinics. Eerlijke voorlichting met een kundig advies door ervaren specialist. Scherp geprijsd. Kortom een aanrader! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alex7 april 2024, Enschede
"Top! Just as always. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.