085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Behandeling boeken

Baby Botox

€ 75,-

Baby Botox: populaire behandeling

Baby Botox kan worden gezien als een lichte versie van een gewone Botox behandeling. Bij lichte rimpels wordt een geweldig resultaat bereikt met Baby Botox. Het verschil tussen een Baby Botox behandeling en een ‘gewone’ Botox behandeling, is de dosis van de botulinetoxine. De dosis van de toxine is bij Baby Botox zeer laag (maximaal 10 eenheden), met als resultaat een subtiel en natuurlijk effect.

Baby Botox wordt vaak preventief gebruikt, om te voorkomen dat rimpels toenemen of dieper worden. De behandeling is nauwelijks te zien, terwijl de rimpels wel verdwijnen of wegblijven. De werking van Baby Botox is minder lang dan bij een gewone Botox behandeling. Onze injectable artsen kunnen je adviseren of Baby Botox voor jou een oplossing is. Naast het feit dat Baby Botox geschikt is voor beginnende en minimale rimpels, wordt Baby Botox ook gebruikt voor onderstaande behandelingen.

Voor en na foto van Baby Botox behandeling bij City Clinics   Voor en na foto van Baby Botox behandeling bij City Clinics

Voor en na foto Baby Botox   Voor en na foto Baby Botox

Wenkbrauwlift

Heb jij last van hangende wenkbrauwen waardoor je een vermoeide of boze uitstraling hebt terwijl je je helemaal niet zo voelt? Een wenkbrauwlift door middel van Botox kan voor jou de oplossing zijn om jouw frisse en open blik weer terug te krijgen.

Een wenkbrauwlift wordt gerealiseerd door een kleine hoeveelheid botulinetoxine te injecteren. De spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken worden op die manier verslapt, waardoor de wenkbrauwen enkele millimeters gelift zullen worden. Deze subtiele lift van de wenkbrauwen zorgt voor een mooie open blik!

Een wenkbrauwlift kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Gummy smile

Ook voor het behandelen van een gummy smile, is Baby Botox uitermate geschikt. Een gummy smile houdt in dat je veel tandvlees ziet bij het lachen. De spiertjes die de bovenlip omhoogtrekken bij het lachen werken dan net iets te hard.

⁠Sommige mensen met een gummy smile storen zich hieraan. Voor deze mensen hebben we goed nieuws! Je kan een gummy smile namelijk gemakkelijk laten behandelen met Botox. ⁠Door de spieren die de bovenlip omhoogtrekken te behandelen met Botox, zal de spierkracht afnemen. Hierdoor zal er minder tandvlees zichtbaar zijn bij het lachen! ⁠

Een gummy smile behandeling kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Lip-flip

Ben je op zoek naar een subtiele manier om vollere lippen te krijgen?

Een lip-flip behandeling is een behandeling waarbij er een microdosis Botox in de spieren in de bovenlip wordt gespoten om deze te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de bovenlip een beetje ‘omkrult’, waardoor de lip wat voller lijkt. Het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele lipvergroting. Als je een vollere lip vergroting wilt, kun je beter een  lip filler behandeling overwegen.

Een lip-flip kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Bunny lines

Bunny lines zijn de rimpels die ontstaan door herhaalde beweging van de neusspieren. Het zijn de lijntjes die je aan beide kanten van je neus kan vinden. Soms zijn ze permanent zichtbaar, zelfs als het gezicht ontspannen is. Dat is waar onze bunny lines behandeling om de hoek komt kijken. De behandeling zorgt voor een gladde huid rondom de neus en duurt 5-10 minuten.

Een bunny lines behandeling kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

Kin

Het putje van de kin ontstaat door beweging van je spieren onder de huid. Met een baby Botox behandeling zorg je ervoor dat die spieren ontspannen. Dat resulteert in een gladdere kin. Deze behandeling duurt ongeveer 5-10 minuten.

Een kin behandeling kost € 75. Indien de behandeling wordt gecombineerd met met een andere zone Botox betaal je €35,-.

 

Logo van City Clinics

Zo ziet je behandeling eruit

Je afspraak maak je eenvoudig online (of je belt ons). Kies één van de City Clinics locaties, een datum en tijdstip. Verheug je erop, wij kijken uit naar je komst!

Een van onze gastvrouwen ontvangt je hartelijk met koffie of thee. Ze stelt je voor aan de injectable arts die jou behandelt. Samen met de arts bespreek je jouw wensen en de mogelijkheden. Uiteraard maken we nog wel even een voor-foto.

Tijd voor je behandeling! Ontspan want je bent klaar voordat je het weet. We maken een na-foto en leggen je goed uit wat je beter wel en niet kunt doen na de behandeling. Ook krijg je een persoonlijk beautypaspoort waarin je behandeling is vastgelegd.

Jouw voor- en nafoto’s bewaren we in jouw dossier, mocht je je wallen ooit nog terug willen zien (wedden van niet?). Wanneer je niet helemaal tevreden bent, kan er een nacontrole afspraak worden ingepland tussen de 2 en 3 weken na de behandeling. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8440 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Kirsten14 juli 2024, Oss
"Ik laat het helemaal aan de arts over wat het beste is voor mij, wat bij mij past, zonder een onnatuurlijk resultaat te krijgen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Arina13 juli 2024, Maastricht
"Vriendelijke ontvangst. Behandeling perfect, goed advies en erg lief personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rachel13 juli 2024, Groningen
"Ervaren mensen. Denken met je mee. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Serena13 juli 2024, Maastricht
"Wederom top service/behandeling! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Michelle13 juli 2024, Utrecht
"Dit was mijn eerste afspraak bij City Clinics. Eerder ook wel Botox behandelingen gehad, maar dit was in 1 keer goed!! Duidelijk een specialist die de juiste inschatting kan maken. Na behandeling was dan ook niet nodig 🙂 De mogelijkheid is er wel natuurlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Simone13 juli 2024, Prinsenbeek
"Tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angel13 juli 2024, Den Haag
"Ervaring is erg goed. Na het invullen van het formulier namen ze direct contact op. Vragen werden beantwoord op een prettige manier. Na intake thuis een afspraak gepland. Waar weer rustig werd uitgelegd wat mij te wachten stond. Pijnloos, professioneel,vriendelijke en geduldig zijn de 4 woorden die als eerste te binnen schieten. Na de behandeling duidelijke uitleg van de nazorg wat wel en niet mocht. De nacontrole is ook erg prettig. Mijn afspraak moest geannuleerd worden wegens ziekte van de behandeldend arts maar ik kon gelijk een dag later terecht. Op naar de volgende behandeling! Dank je wel lieve mensen!!!! Mijn ervaring was overigens op locatie Den Haag. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ingrid13 juli 2024, Hoogeveen
"De arts heeft goed gekeken wat het beste was voor mij. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Jeanne13 juli 2024, Amsterdam
"Makkelijk reserveren. Vriendelijk ontvangst. Pijnloos prikken. Top! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Cassidy13 juli 2024, Amsterdam
"Ik word altijd hartelijk verwelkomt, goede uitleg en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carli13 juli 2024, Tilburg
"Vriendelijk en deskundig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Danique13 juli 2024, Deil
"Goed advies, vriendelijk, een aanrader voor iedereen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Hans13 juli 2024, Groningen
"Kom al jaren bij deze kliniek. Wel vaak verschillende artsen, maar altijd heel tevreden! Denken met je mee en raden soms wensen ook af, en dat is fijn. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Martijne13 juli 2024, Den Haag
"Ik doe al jaren Botox ergens anders in mijn oksels (tegen zweten). Elders was het 500 euro en hier 400 dus ik dacht, ik probeer het. Schitterend pand, meerdere locaties en ontzettend aardige en kundige dames. Ik ga de volgende x weer hierheen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Teske13 juli 2024, Heers
"Over de behandelingen ben ik zeer tevreden. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Maan13 juli 2024, Zwolle
"Deskundige arts. Ik ben goed voorgelicht in verband met dienstverlening !! "
8
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.