085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Bang voor een injectable behandeling?

17 november 2022

Denk je er al een tijdje over na om een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij één van onze klinieken? Maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten of vind je het spannend? Dat begrijpen wij helemaal. In deze blog nemen wij hopelijk al jouw zorgen weg en geven antwoord op jouw vragen, zodat je met een gerust hart een behandeling bij ons kan ondergaan.

Een aantal vragen die mogelijk in jouw hoofd rondspoken:

  • Komt mijn natuurlijke uitstraling in gevaar doordat ik me heb laten behandelen?
  • Is de arts die mij behandeld wel goed opgeleid?
  • Doet de behandeling pijn? Ik heb namelijk last van angst voor naalden en/of pijn.
  • Wat als ik niet geheel tevreden ben met het resultaat?
  • Welke producten gebruiken jullie?

Wees gerust je bent echt niet de enige die deze vragen heeft. We beantwoorden ze met plezier in deze blog.

Komt mijn natuurlijke uitstraling in gevaar doordat ik me heb laten behandelen?

Wij staan achter onze slogan: natuurlijk stralend jezelf. Voordat je een behandeling bij ons ondergaat, voer je eerst een gesprek met de arts. In dit gesprek deel je jouw wensen. De arts zal jou een eerlijk advies geven en vertellen of deze wens kan worden omgezet naar realiteit. Wij koesteren jouw natuurlijke uitstraling en willen deze ten alle tijden behouden. Onze arts laat je op voorhand weten wat de mogelijkheden zijn om een natuurlijke uitstraling te kunnen garanderen.

Is de arts die mij behandeld wel goed opgeleid?

Zeker weten. De Botox en fillers die wij gebruiken mogen alleen door een arts worden toegediend. Bij ons word je uiteraard dan ook altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. Daarnaast volgen de artsen voordat ze zelfstandig bij City Clinics aan de slag gaan een interne training die wordt gegeven door een ervaren arts en worden hier vervolgens meerdere keren per jaar in bijgeschoold. Ook is er ook altijd een goed getrainde gastvrouw aanwezig die jou kan begeleiden en gerust stellen gedurende de behandeling.

Doet de behandeling pijn? Ik heb namelijk last van angst voor naalden en/of pijn.

Dit is verschillend per persoon en per behandelzone die wordt behandeld. De een heeft natuurlijk een hogere pijngrens dan de ander. De meeste mensen ervaren een Botox behandeling niet als pijnlijk en omschrijven het als een speldenprikje. Botox wordt met een hele kleine en dunne naald geïnjecteerd in de huid. Na de behandeling kan de huid oppervlakkig wat gevoelig zijn.

Wij bieden bij alle filler behandelingen fillers aan waarin lidocaïne, een verdovende stof, verwerkt is. Naast dat je kunt kiezen voor een filler met lidocaïne kun je bij het behandelen van gevoelige gebieden ook nog kiezen voor Embla crème of een tandartsverdoving (bij de lippen).

Als je een angst hebt voor naalden of pijn, geef dit dan gerust aan bij de arts. Hij of zij kan hier rekening mee houden en jou extra begeleiden en geruststellen gedurende de behandeling.

Wat als ik niet geheel tevreden ben met het resultaat?

Wanneer je niet helemaal tevreden bent, kan er een nacontrole afspraak worden ingepland  tussen de 2 en 3 weken na de behandeling. Dit is bij voorkeur bij dezelfde arts. Goed om te weten is dat deze nacontrole moet plaatsvinden in de tweede week tot en met de derde week na de behandeling. Deze nacontrole valt dan onder de service van City Clinics. Tijdens de nacontrole vertel je de arts waarom het resultaat nog niet naar wens is. Samen zoeken jullie dan naar een passende oplossing. Het kan zo zijn dat er wat extra filler of Botox moet worden geïnjecteerd om toch het gewenste resultaat te behalen. Hopelijk ben je na afloop van de nacontrole helemaal tevreden en verlaat je de kliniek met een glimlach.

Welke producten gebruiken jullie?

Wij werken uitsluitend met A-merken. Dit zijn de A-merken die wij gebruiken: Bocuture, Belotero, Radiesse en Profhilo. Dit zijn uiteraard kwalitatief goede producten.

Daarnaast is het goed om te weten dat er zowel permanente als tijdelijke fillers bestaan. City Clinics werkt uitsluitend met tijdelijke fillers. Het lichaam breekt de Botox en filler vanzelf af. Bij Botox duurt het ongeveer 3 tot 4 maanden voordat je opnieuw een injectable behandeling moet ondergaan. Bij fillers duurt dit ongeveer 9 tot 12 maanden.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog minder twijfels en zorgen over het ondergaan van een behandeling? Staat het antwoord op jouw vraag niet in deze blog? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085- 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8317 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Marah19 juni 2024, Etten-Leur
"Netjes geholpen, na 2 weken nog wel wat beweging zichtbaar. Hierna nog extra botox geplaatst. Prima prijs kwaliteit verhouding. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Demi19 juni 2024, Rotterdam
"Goede bondige uitleg en trefzekere behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Serina19 juni 2024, Groningen
"Ik wordt ieder keer goed geholpen. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Carola19 juni 2024, Enschede
"Vriendelijke mensen met een duidelijke uitleg over wat je kan doen en hoe dat in zijn werk gaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lianne19 juni 2024, Leeuwarden
"Vriendelijk, zorgzaam, behulpzaam, hygiënisch, prettig en duidelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jennifer19 juni 2024, Den Haag
"Twee keer bij jullie geweest, er werd echt de tijd genomen om alles uit te leggen, heel fijn. Ik kwam voor een botox behandeling. resultaat is goed bevallen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daniek19 juni 2024, Tilburg
"Vriendelijk, persoonlijk en goede service. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Patricia19 juni 2024, Sint Truiden
"Geweldig advies en heel mooi resultaat. Heel erg tevreden en mooie prijs. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Amara19 juni 2024, Enschede
"Er werd goed gekeken naar je wensen en daar naar gehandeld. Super blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dafne19 juni 2024, Breda
"Goed ontvangen en altijd vriendelijk. Er wordt ook goed advies gegeven. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Margo19 juni 2024, Enschede
"Een afspraak is vaak op korte termijn mogelijk. Vriendelijk en kundig personeel waarbij je je welkom en op je gemak voelt! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Brittney19 juni 2024, Nijmegen
"Alles is naar mijn zin. Zoals het moet. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angelica18 juni 2024, Leeuwarden
"Goed advies en uitleg! Waar ze echt de tijd voor nemen. Mooie behandelruimte en goed bereikbaar. En vooral blij dat Leeuwarden nu ook een City Clinics heeft en ik dus niet meer hoef te reizen voor een behandeling. En inmiddels al 2 behandelingen laten doen bij mijn arts. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Kate17 juni 2024, Amsterdam
"Very happy with it all. Always feel secure and comfortable. Give good advice and perfect results. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jasmine16 juni 2024, Nijmegen
"Lief ontvangst, goede uitleg, professioneel personeel en aardig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carly16 juni 2024, Maastricht
"De arts heeft de tijd voor mij genomen en goed naar mijn wensen geluisterd. Het resultaat was uitstekend en ik zal zeker terug komen. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.