085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Bang voor een injectable behandeling?

17 november 2022

Denk je er al een tijdje over na om een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij één van onze klinieken? Maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten of vind je het spannend? Dat begrijpen wij helemaal. In deze blog nemen wij hopelijk al jouw zorgen weg en geven antwoord op jouw vragen, zodat je met een gerust hart een behandeling bij ons kan ondergaan.

Een aantal vragen die mogelijk in jouw hoofd rondspoken:

  • Komt mijn natuurlijke uitstraling in gevaar doordat ik me heb laten behandelen?
  • Is de arts die mij behandeld wel goed opgeleid?
  • Doet de behandeling pijn? Ik heb namelijk last van angst voor naalden en/of pijn.
  • Wat als ik niet geheel tevreden ben met het resultaat?
  • Welke producten gebruiken jullie?

Wees gerust je bent echt niet de enige die deze vragen heeft. We beantwoorden ze met plezier in deze blog.

Komt mijn natuurlijke uitstraling in gevaar doordat ik me heb laten behandelen?

Wij staan achter onze slogan: natuurlijk stralend jezelf. Voordat je een behandeling bij ons ondergaat, voer je eerst een gesprek met de arts. In dit gesprek deel je jouw wensen. De arts zal jou een eerlijk advies geven en vertellen of deze wens kan worden omgezet naar realiteit. Wij koesteren jouw natuurlijke uitstraling en willen deze ten alle tijden behouden. Onze arts laat je op voorhand weten wat de mogelijkheden zijn om een natuurlijke uitstraling te kunnen garanderen.

Is de arts die mij behandeld wel goed opgeleid?

Zeker weten. De Botox en fillers die wij gebruiken mogen alleen door een arts worden toegediend. Bij ons word je uiteraard dan ook altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. Daarnaast volgen de artsen voordat ze zelfstandig bij City Clinics aan de slag gaan een interne training die wordt gegeven door een ervaren arts en worden hier vervolgens meerdere keren per jaar in bijgeschoold. Ook is er ook altijd een goed getrainde gastvrouw aanwezig die jou kan begeleiden en gerust stellen gedurende de behandeling.

Doet de behandeling pijn? Ik heb namelijk last van angst voor naalden en/of pijn.

Dit is verschillend per persoon en per behandelzone die wordt behandeld. De een heeft natuurlijk een hogere pijngrens dan de ander. De meeste mensen ervaren een Botox behandeling niet als pijnlijk en omschrijven het als een speldenprikje. Botox wordt met een hele kleine en dunne naald geïnjecteerd in de huid. Na de behandeling kan de huid oppervlakkig wat gevoelig zijn.

Wij bieden bij alle filler behandelingen fillers aan waarin lidocaïne, een verdovende stof, verwerkt is. Naast dat je kunt kiezen voor een filler met lidocaïne kun je bij het behandelen van gevoelige gebieden ook nog kiezen voor Embla crème of een tandartsverdoving (bij de lippen).

Als je een angst hebt voor naalden of pijn, geef dit dan gerust aan bij de arts. Hij of zij kan hier rekening mee houden en jou extra begeleiden en geruststellen gedurende de behandeling.

Wat als ik niet geheel tevreden ben met het resultaat?

Wanneer je niet helemaal tevreden bent, kan er een nacontrole afspraak worden ingepland  tussen de 2 en 3 weken na de behandeling. Dit is bij voorkeur bij dezelfde arts. Goed om te weten is dat deze nacontrole moet plaatsvinden in de tweede week tot en met de derde week na de behandeling. Deze nacontrole valt dan onder de service van City Clinics. Tijdens de nacontrole vertel je de arts waarom het resultaat nog niet naar wens is. Samen zoeken jullie dan naar een passende oplossing. Het kan zo zijn dat er wat extra filler of Botox moet worden geïnjecteerd om toch het gewenste resultaat te behalen. Hopelijk ben je na afloop van de nacontrole helemaal tevreden en verlaat je de kliniek met een glimlach.

Welke producten gebruiken jullie?

Wij werken uitsluitend met A-merken. Dit zijn de A-merken die wij gebruiken: Bocuture, Belotero, Radiesse en Profhilo. Dit zijn uiteraard kwalitatief goede producten.

Daarnaast is het goed om te weten dat er zowel permanente als tijdelijke fillers bestaan. City Clinics werkt uitsluitend met tijdelijke fillers. Het lichaam breekt de Botox en filler vanzelf af. Bij Botox duurt het ongeveer 3 tot 4 maanden voordat je opnieuw een injectable behandeling moet ondergaan. Bij fillers duurt dit ongeveer 9 tot 12 maanden.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog minder twijfels en zorgen over het ondergaan van een behandeling? Staat het antwoord op jouw vraag niet in deze blog? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085- 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7340 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Merle3 oktober 2023, Den Haag
"Fijne mensen, goed resultaat, makkelijk parkeren "
10
Ik beveel City Clinics aan
Petra3 oktober 2023, Waalwijk
"De vrouwelijke arts die ik heb die luistert sltijd goed naar wat ik wil en geeft advies. Lieve vrouw die de tijd neemt voor je. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rianne3 oktober 2023, Leudschendam
"Goed Hoef nooit lang te wachten De meeste artsen zijn vriendelijk "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jill2 oktober 2023, Brunssum
"Behandeling goed en rustig uitgevoerd , beste effect tot nu toe "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dorien2 oktober 2023, Pijnacker
"De aandacht die aan je wordt besteed. Niets is teveel. Goede ervaringen met de arts, het was even zoeken naar de juiste behandeling, maar ze had een plan. Ik hoop dat ze nog velen jaren bij jullie blijft werken "
10
Ik beveel City Clinics aan
Femke2 oktober 2023, Zoetermeer
"Goede ontvangst, fijne professionele aanpak "
8
Ik beveel City Clinics aan
Jorien2 oktober 2023, Epse
"Nette locaties, ervaring met Arnhem en Apeldoorn. Botox wenkbrauwlift top resultaat ben er erg blij mee. Altijd erg vriendelijk, praktijken zijn netjes en hebben een luxe uitstraling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nora2 oktober 2023, Helmond
"Snel en professioneel wordt bepaald wat nodig is. Er wordt ook soms ontraden iets te doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Louise2 oktober 2023, Nijmegen
"Al jaren zeer tevreden. Alles wordt goed uitgelegd en besproken. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Janneke2 oktober 2023, Leur
"Het resultaat van mijn wenkbrauwen was helaas niet zoals verwacht maar tijdens een nacontrole werd het oprecht en transparant opgepakt. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carla2 oktober 2023, Helmond
"Hele hele hele fijne arts op zaterdag. Kan haar iedereen aanbevelen "
10
Ik beveel City Clinics aan
Naomi2 oktober 2023, Heerlen
"Zeer kundig en goed geholpen door de arts. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Emily2 oktober 2023, Den Haag
"Goede voorlichting, vriendelijk personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mae2 oktober 2023, Alblasserdam
"Goede voorlichting vooraf met uitleg van eventuele risico’s. Resultaat was bij mij al na 4 dagen zichtbaar, erg blij mee! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Isis2 oktober 2023, Cuijk
"Vriendelijke dames die je helpen en denken met je mee. Leggen goed uit en stellen je gerust. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Madeleine2 oktober 2023, Zevenbergen
"In een prachtig pand, van buiten en binnen, een steriele omgeving wat tevens aandoet als een huiselijke sfeer. Het personeel is erg professioneel en vriendelijk, ze stellen je op je gemak en luisteren naar je wensen. Ik kom al jaren bij City-clinics-Breda en zal dat nog vele jaren blijven doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.