085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Een Botox- of fillerbehandeling: Het perfecte cadeau voor jezelf.

22 december 2023

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, feest, en het geven van cadeau’s. Maar hoe vaak denk je aan het geven van een cadeau aan jezelf? Waarom zou je jezelf niet verwennen met iets dat niet alleen je uiterlijk, maar ook je zelfvertrouwen versterkt? 

Waarom Botox of Fillers?

Botox en fillers zijn cosmetische behandelingen die helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en bij het herstellen volume in het gezicht. Ze zijn populair in Nederland en worden beschouwd als veilige en effectieve manieren om een frissere en jongere uitstraling te krijgen.

Botox:

Botox wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dat werkt door de spieractiviteit tijdelijk te verminderen. Het is ideaal voor het behandelen van gebieden zoals het voorhoofd, rond de ogen, en tussen de wenkbrauwen. Botox-behandelingen zijn snel, met minimale hersteltijd, wat ze perfect maakt voor de drukke feestdagen.

Fillers:

Fillers, gemaakt van hyaluronzuur, zijn geweldig voor het herstellen van volume in het gezicht. Ze kunnen gebruikt worden voor het opvullen van lippen, opvullen van rimpels, en het verbeteren van de contouren van je gezicht. Fillers geven onmiddellijke resultaten en kunnen een natuurlijke, verjongde look creëren.

Langdurige Resultaten

Botox en fillers bieden niet-permanente, maar toch langdurige resultaten. Botox-resultaten houden gemiddeld 3-4 maanden aan, terwijl de resultaten van fillers gemiddeld 9-12 maanden aanhouden, afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied. Dit betekent dat je niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook daarna van je frisse uitstraling kunt genieten!

Naast een jeugdige en stralende huid, is het ook belangrijk om je goed te voelen. In een tijd waarin we vaak druk zijn met het zorgen voor anderen, is het belangrijk om ook tijd te nemen voor onszelf. Deze behandelingen kunnen je helpen om met meer zelfvertrouwen de feestdagen in te gaan.

Conclusie

Botox en fillers zijn niet alleen manieren om je uiterlijk te verbeteren, maar zijn ook een investering in jezelf. Met de juiste benadering en zorg kunnen deze behandelingen je helpen om met meer vertrouwen en vernieuwde energie het nieuwe jaar in te gaan.

Kom je voor het eerst bij City Clinics of is het überhaupt de eerste keer dat je een injectable behandeling ondergaat? Dan zouden we je aanraden om vóór je eerste behandeling een gratis intakegesprek in te plannen bij een van onze injectable artsen. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen onze artsen je informeren en adviseren over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Logo van City Clinics

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7694 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Thomas19 februari 2024, Haren
"Zorgvuldig en relatief pijnloos "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lola19 februari 2024, Bergen op Zoom
"Hele goede ervaringen, goed advies en veel vertrouwen in behandelingen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Thalia19 februari 2024, Sint Philipsland
"Ik ben meer dan tevreden over City Clinics. Met name over de arts op locatie Bergen op Zoom. Ze stelt je op je gemak en zorgt voor een perfect resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aafje19 februari 2024, Heerlen
"Goede communicatie en resultaat altijd goed! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maartje19 februari 2024, Nijmegen
"Alles perfect. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Josje19 februari 2024, Zwolle
"Mooi resultaat tegen mooie prijs "
10
Ik beveel City Clinics aan
Celesta19 februari 2024, Zandvoort
"M’n man voor de 1e keer meegenomen voor een Botox behandeling en de dames waren erg attent na 2 weken terug geweest voor een update en hij is er erg blij mee "
10
Ik beveel City Clinics aan
Milou19 februari 2024, Apeldoorn
"Duidelijk uitgelegd. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Gwen19 februari 2024, Zoetermeer
"Goede behandeling voor een prima prijs. Ben erg tevreden over het resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Sophia19 februari 2024, Oosterwolde Fr
"Vriendelijk en zorgzaam personeel. Duidelijk en eerlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kiki19 februari 2024, Den Bosch
"Ik ging mee met een vriendin ivm botox. Vond het een beetje spannend dus was fijn dat ik met haar mee kon. Wilde wel een afspraak gaan plannen maar eerst maar eens kijken. Ik voelde me er goed bij, werd prettig geholpen en voelde me gehoord. Uiteindelijk kon ik direct geholpen worden. Ik ben enorm blij met het resultaat! Ik zag de rimpeltjes in de loop van de dag al wegtrekken. Echt geweldig! Ga zeker terug voor een vervolgbehandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rachelle19 februari 2024, Apeldoorn
"Prettige sfeer en vriendelijke medewerkers die professioneel werken Ook is de service erg goed "
10
Ik beveel City Clinics aan
Bonnie19 februari 2024, Groningen
"Ik heb een goed advies gekregen. En het uiteindelijke resultaat is super mooi geworden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maja19 februari 2024, Bergen op Zoom
"Uitermate kundig en zeer vriendelijk werd ik ontvangen. Er wordt goed geadviseerd en nadat 2 weken later de botox nog niet optimaal was, werd er gratis wat bijgespoten. Nu is het helemaal perfect. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Genevieve19 februari 2024, Hengelo
"Wenkbrauw lift en Botox kraaienpootjes gekregen bij City Clinics Enschede, en ik ben erg tevreden over zowel de behandeling als het resultaat. Volgende behandeling weer hier! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Jacky19 februari 2024, Koog aan de Zaan
"Ontzettend leuke medewerkers en erg kundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.