085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Een Botox- of fillerbehandeling: Het perfecte cadeau voor jezelf.

22 december 2023

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, feest, en het geven van cadeau’s. Maar hoe vaak denk je aan het geven van een cadeau aan jezelf? Waarom zou je jezelf niet verwennen met iets dat niet alleen je uiterlijk, maar ook je zelfvertrouwen versterkt? 

Waarom Botox of Fillers?

Botox en fillers zijn cosmetische behandelingen die helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en bij het herstellen volume in het gezicht. Ze zijn populair in Nederland en worden beschouwd als veilige en effectieve manieren om een frissere en jongere uitstraling te krijgen.

Botox:

Botox wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dat werkt door de spieractiviteit tijdelijk te verminderen. Het is ideaal voor het behandelen van gebieden zoals het voorhoofd, rond de ogen, en tussen de wenkbrauwen. Botox-behandelingen zijn snel, met minimale hersteltijd, wat ze perfect maakt voor de drukke feestdagen.

Fillers:

Fillers, gemaakt van hyaluronzuur, zijn geweldig voor het herstellen van volume in het gezicht. Ze kunnen gebruikt worden voor het opvullen van lippen, opvullen van rimpels, en het verbeteren van de contouren van je gezicht. Fillers geven onmiddellijke resultaten en kunnen een natuurlijke, verjongde look creëren.

Langdurige Resultaten

Botox en fillers bieden niet-permanente, maar toch langdurige resultaten. Botox-resultaten houden gemiddeld 3-4 maanden aan, terwijl de resultaten van fillers gemiddeld 9-12 maanden aanhouden, afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied. Dit betekent dat je niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook daarna van je frisse uitstraling kunt genieten!

Naast een jeugdige en stralende huid, is het ook belangrijk om je goed te voelen. In een tijd waarin we vaak druk zijn met het zorgen voor anderen, is het belangrijk om ook tijd te nemen voor onszelf. Deze behandelingen kunnen je helpen om met meer zelfvertrouwen de feestdagen in te gaan.

Conclusie

Botox en fillers zijn niet alleen manieren om je uiterlijk te verbeteren, maar zijn ook een investering in jezelf. Met de juiste benadering en zorg kunnen deze behandelingen je helpen om met meer vertrouwen en vernieuwde energie het nieuwe jaar in te gaan.

Kom je voor het eerst bij City Clinics of is het überhaupt de eerste keer dat je een injectable behandeling ondergaat? Dan zouden we je aanraden om vóór je eerste behandeling een gratis intakegesprek in te plannen bij een van onze injectable artsen. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen onze artsen je informeren en adviseren over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Logo van City Clinics

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8105 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Joy15 mei 2024, Duiven
"Goede eerlijke uitleg! Prettige omgang en behandeling. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Irene13 mei 2024, Leeuwarden
"Gaven vertrouwen, hebben goed geluisterd en vragen volledig beantwoord. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Camilla13 mei 2024, Huissen
"Online plannen is een makkie. Geen lange wachttijden, goede uitleg voor de behandeling en een prettige behandeling. Liever iets te weinig injecteren en een beetje bij injecteren dan je voor gek laten lopen. Top! Ik heb City Clinics gelijk bij een vriendin aangeraden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mikki12 mei 2024, Tricht
"Eerste ervaring was echt heel fijn. Er wordt meegedacht en resultaat is echt perfect. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maren12 mei 2024, Amsterdam
"Zeer tevreden over de behandeling bij de artsen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zeeburg. Goed resultaat! Ik kom zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine12 mei 2024, Almere
"Ik kom zeker weer terug. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Eefje11 mei 2024, Enschede
"Fijne kliniek, met leuke vriendelijke artsen waarbij ik mij meteen op mijn gemak voel. Wat ik erg op prijs stel is het altijd eerlijke en deskundige advies wanneer iets wel of niet te doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gina11 mei 2024, Arnhem
"Ik kom bij City Clinics, al jaren. De arts is erg kundig en geeft zijn/haar eerlijke advies. Altijd een zeer goed resultaat. Voor mij geen ander. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Nick11 mei 2024, Breda
"Vriendelijke mensen, en een 10/10 service. Prijs-kwaliteit ook 10/10. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marlijn11 mei 2024, Nieuwegein
"Er wordt geluisterd en je krijgt eerlijk en duidelijk advies. De arts stelt je op je gemak en legt uit wat hij/zij precies doet. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tasja11 mei 2024, Wageningen
"Hele fijne overstap achter de rug naar een prettige, voorzichtige arts. Ik ga zeker weer. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maartje10 mei 2024, Harkema
"Fijne manier van behandelen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Samira9 mei 2024, Oosterwolde
"Nemen de tijd. Zijn eerlijk over de behandeling. Prima prijzen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maria8 mei 2024, Tilburg
"Ik laat sinds 2021 mijn lippen opvullen met fillers en ik heb de beste ervaring(en) bij City Clinics. Zeer kundige, vriendelijke en geduldige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Edith8 mei 2024, Tilburg
"Mijn eerste ervaring met de mensen die ik trof in deze prachtige kliniek was ronduit geweldig. Als een verzopen katje kwam ik aan (45 minuten door de stromende regen gefietst) en al direct werd ik zo warm ontvangen. Dat zorgde voor een heel fijn en vertrouwd/betrouwbaar gevoel. Na een eerste intakegesprek waarbij deze mensen heel goed kijken naar wat jij nodig hebt heb ik mijn eerste behandeling gekregen. Praktisch pijnloos, zeer vakkundig, met vol geduld en met aandacht gedaan. Ik kan deze kliniek iedereen van harte aanbevelen.   "
10
Ik beveel City Clinics aan
Quinty7 mei 2024, Enschede
"Heel goed geholpen en tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.