085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Botox of fillers: Welke behandeling past het beste bij jou?

9 september 2023

Als het gaat om het verminderen van rimpels en het verjongen van de huid, zijn er verschillende behandelingen beschikbaar. Twee van de meest populaire behandelingen zijn met Botox en fillers. Beide hebben hun eigen voordelen en kunnen indrukwekkende resultaten opleveren. Maar wat is nou precies het verschil tussen Botox en fillers? Laten we eens kijken naar de kenmerken van elk en hoe ze van elkaar verschillen.

Botox

Rimpels veroorzaakt door spieractiviteit, zoals kraaienpootjes rond de ogen, fronslijnen op het voorhoofd en lijnen tussen de wenkbrauwen, kunnen effectief worden verminderd met Botox. Botox ontspant de spieren door de signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, waardoor de rimpels verzachten.

Het resultaat is een gladdere en jonger uitziende huid. Als je vooral last hebt van rimpels veroorzaakt door spieractiviteit, kan Botox een goede keuze zijn. Houd er echter rekening mee dat Botox tijdelijk is en de resultaten na enkele maanden kunnen vervagen. Regelmatige herhaling van de behandeling is dus nodig om de effecten te behouden.

Fillers

Fillers worden gebruikt om volume toe te voegen en diepe rimpels op te vullen. Ze zijn gemaakt van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die de huid stevig en gehydrateerd houdt. Door fillers in specifieke gebieden te injecteren, zoals de lippen, of wangen kan het volume worden hersteld en kunnen rimpels worden verminderd. Fillers bieden ook de mogelijkheid om contouren te verbeteren en gezichtskenmerken aan te scherpen.

Als je volumeverlies hebt in bepaalde gebieden van het gezicht of diepere rimpels wilt aanpakken, kunnen fillers een betere optie zijn. Fillers bieden directe resultaten en de effecten houden gemiddeld langer aan dan Botox (3 tot 4 maanden met Botox, 9-12 maanden met fillers).

Welke behandeling past het beste bij jou?

Welke behandeling het beste bij jou past, hangt af van je individuele behoeften en verwachtingen. Als je niet zeker weet welke behandeling geschikt is voor jou, kun je bij ons een gratis adviesgesprek plannen met één van onze artsen. Of je nu kiest voor Botox, fillers of een combinatie van beide: het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt met je keuze en vertrouwen hebt in de behandeling die de arts uitvoert.

Logo van City Clinics

 

Wil jij je laten behandelen in één van onze 29 klinieken? Boek dan hier je behandeling of neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 085 40 14 311.

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8317 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Marah19 juni 2024, Etten-Leur
"Netjes geholpen, na 2 weken nog wel wat beweging zichtbaar. Hierna nog extra botox geplaatst. Prima prijs kwaliteit verhouding. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Demi19 juni 2024, Rotterdam
"Goede bondige uitleg en trefzekere behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Serina19 juni 2024, Groningen
"Ik wordt ieder keer goed geholpen. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Carola19 juni 2024, Enschede
"Vriendelijke mensen met een duidelijke uitleg over wat je kan doen en hoe dat in zijn werk gaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lianne19 juni 2024, Leeuwarden
"Vriendelijk, zorgzaam, behulpzaam, hygiënisch, prettig en duidelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jennifer19 juni 2024, Den Haag
"Twee keer bij jullie geweest, er werd echt de tijd genomen om alles uit te leggen, heel fijn. Ik kwam voor een botox behandeling. resultaat is goed bevallen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daniek19 juni 2024, Tilburg
"Vriendelijk, persoonlijk en goede service. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Patricia19 juni 2024, Sint Truiden
"Geweldig advies en heel mooi resultaat. Heel erg tevreden en mooie prijs. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Amara19 juni 2024, Enschede
"Er werd goed gekeken naar je wensen en daar naar gehandeld. Super blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dafne19 juni 2024, Breda
"Goed ontvangen en altijd vriendelijk. Er wordt ook goed advies gegeven. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Margo19 juni 2024, Enschede
"Een afspraak is vaak op korte termijn mogelijk. Vriendelijk en kundig personeel waarbij je je welkom en op je gemak voelt! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Brittney19 juni 2024, Nijmegen
"Alles is naar mijn zin. Zoals het moet. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angelica18 juni 2024, Leeuwarden
"Goed advies en uitleg! Waar ze echt de tijd voor nemen. Mooie behandelruimte en goed bereikbaar. En vooral blij dat Leeuwarden nu ook een City Clinics heeft en ik dus niet meer hoef te reizen voor een behandeling. En inmiddels al 2 behandelingen laten doen bij mijn arts. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Kate17 juni 2024, Amsterdam
"Very happy with it all. Always feel secure and comfortable. Give good advice and perfect results. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jasmine16 juni 2024, Nijmegen
"Lief ontvangst, goede uitleg, professioneel personeel en aardig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carly16 juni 2024, Maastricht
"De arts heeft de tijd voor mij genomen en goed naar mijn wensen geluisterd. Het resultaat was uitstekend en ik zal zeker terug komen. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.