085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen en medische peelings. Ze vinden het belangrijk dat alle huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden.

Zo hebben ze een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 70 vestigingen verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast komen er huidtherapeuten op ruim 400 ambulante behandellocaties.

City Clinics behoort sinds 1 mei 2023 bij Cosmetique Totale, en hier zijn we trots op! Met deze overname breiden wij ons team uit met meer dan 60 artsen en kunnen wij op 41 locaties hoogwaardige behandelingen aanbieden op het gebied van injectables, botox en fillers. Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van huid- en lasertherapie in Nederland, hieronder vind je een overzicht van de behandelingen.

Logo City Clinics 10 jaar by Cosmetique Totale

Behandelingen van Cosmetique Totale

Cosmetique Totale biedt veel geavanceerde behandelingen aan om diverse huidproblemen te verhelpen en jouw huid te verbeteren. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen:

Laserontharing
Onze laserontharing behandeling zorgt voor langdurige ontharing door het haarzakje te vernietigen met behulp van laserenergie. Dit is een effectieve en veilige manier om ongewenste haargroei te verminderen.

Acnebehandeling
Voor mensen die last hebben van acne, bieden we een gespecialiseerde acnebehandeling aan. Deze behandeling richt zich op het verminderen van acne en het verbeteren van de algehele huidconditie.

Tatoeage verwijderen
Heb je spijt van een tatoeage? Onze tatoeageverwijdering met laser is een effectieve manier om ongewenste inkt veilig en met minimale littekenvorming te verwijderen.

Huidverbetering
Behandelingen zoals microneedling, Fractora en Morpheus8, stimuleren de collageenproductie en verbeteren de algehele huidstructuur. Hierdoor krijg je een jonger en stralender uiterlijk zonder ingrijpende operaties.

Pigmentvlekken verwijderen
Pigmentvlekken kunnen storend zijn, maar met onze pigmentvlekkenverwijdering behandeling kunnen we deze vlekken verminderen en jouw huid een egale uitstraling geven.

Littekenbehandeling
Littekenvorming kan ontsierend zijn, maar onze littekenlaserbehandeling helpt om de textuur en het uiterlijk van littekens te verbeteren, zodat ze minder opvallen.

Couperosebehandeling
Onze couperose behandeling richt zich op het verminderen van zichtbare adertjes en roodheid, wat resulteert in een egale en kalmere huid.

Kalknagelbehandeling
Last van kalknagels? Onze kalknagelbehandeling met laser helpt om de infectie aan te pakken en gezonde nagelgroei te bevorderen.

Rosaceabehandeling
Rosacea kan vervelend en pijnlijk zijn, maar met onze rosaceabehandeling kunnen we de symptomen effectief verminderen en uw huid kalmeren.

BEHANDELING BOEKEN

Cosmetique Totale Deals

Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van huid- en lasertherapie in Nederland. Bekijk hier de deals van Cosmetique Totale.

Deals bekijken

Persoonlijk behandelplan

Bij Cosmetique Totale begint elke behandeling met een vrijblijvend intakegesprek. Onze huidtherapeuten beoordelen jouw huid en bespreken de gebieden die je wilt verbeteren. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We bieden verschillende behandelingsopties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Logo City Clinics 10 jaar by Cosmetique Totale

 

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8440 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Kirsten14 juli 2024, Oss
"Ik laat het helemaal aan de arts over wat het beste is voor mij, wat bij mij past, zonder een onnatuurlijk resultaat te krijgen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Arina13 juli 2024, Maastricht
"Vriendelijke ontvangst. Behandeling perfect, goed advies en erg lief personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rachel13 juli 2024, Groningen
"Ervaren mensen. Denken met je mee. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Serena13 juli 2024, Maastricht
"Wederom top service/behandeling! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Michelle13 juli 2024, Utrecht
"Dit was mijn eerste afspraak bij City Clinics. Eerder ook wel Botox behandelingen gehad, maar dit was in 1 keer goed!! Duidelijk een specialist die de juiste inschatting kan maken. Na behandeling was dan ook niet nodig 🙂 De mogelijkheid is er wel natuurlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Simone13 juli 2024, Prinsenbeek
"Tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angel13 juli 2024, Den Haag
"Ervaring is erg goed. Na het invullen van het formulier namen ze direct contact op. Vragen werden beantwoord op een prettige manier. Na intake thuis een afspraak gepland. Waar weer rustig werd uitgelegd wat mij te wachten stond. Pijnloos, professioneel,vriendelijke en geduldig zijn de 4 woorden die als eerste te binnen schieten. Na de behandeling duidelijke uitleg van de nazorg wat wel en niet mocht. De nacontrole is ook erg prettig. Mijn afspraak moest geannuleerd worden wegens ziekte van de behandeldend arts maar ik kon gelijk een dag later terecht. Op naar de volgende behandeling! Dank je wel lieve mensen!!!! Mijn ervaring was overigens op locatie Den Haag. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ingrid13 juli 2024, Hoogeveen
"De arts heeft goed gekeken wat het beste was voor mij. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Jeanne13 juli 2024, Amsterdam
"Makkelijk reserveren. Vriendelijk ontvangst. Pijnloos prikken. Top! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Cassidy13 juli 2024, Amsterdam
"Ik word altijd hartelijk verwelkomt, goede uitleg en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carli13 juli 2024, Tilburg
"Vriendelijk en deskundig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Danique13 juli 2024, Deil
"Goed advies, vriendelijk, een aanrader voor iedereen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Hans13 juli 2024, Groningen
"Kom al jaren bij deze kliniek. Wel vaak verschillende artsen, maar altijd heel tevreden! Denken met je mee en raden soms wensen ook af, en dat is fijn. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Martijne13 juli 2024, Den Haag
"Ik doe al jaren Botox ergens anders in mijn oksels (tegen zweten). Elders was het 500 euro en hier 400 dus ik dacht, ik probeer het. Schitterend pand, meerdere locaties en ontzettend aardige en kundige dames. Ik ga de volgende x weer hierheen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Teske13 juli 2024, Heers
"Over de behandelingen ben ik zeer tevreden. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Maan13 juli 2024, Zwolle
"Deskundige arts. Ik ben goed voorgelicht in verband met dienstverlening !! "
8
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.