085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Terug
Natuurlijk stralend jezelf Badge
David Shah

David Shah

BIG-geregistreerd 79933797501
Injectable arts bij City Clinics

Maak kennis met Dokter David Shah, een cosmetisch arts met een uitgebreide ervaring in plastische chirurgie, KNO (keel-, neus- en oorheelkunde), en die bezig is met het behalen van een PhD en specialisatie in oogheelkunde. Door zijn reis heeft Dokter Shah begrepen welke diepgaande impact ons uiterlijk heeft op ons zelfvertrouwen, onze levenskwaliteit en de kansen die voor ons open liggen.

Dokter Shah vindt het belangrijk om goed naar zijn patiënten te luisteren. Het begrijpen van uw wensen en aspiraties is de eerste stap naar het opstellen van een gepersonaliseerd behandelplan dat aansluit bij uw doelen.

Dokter Shah gelooft van harte dat een succesvolle behandeling begint bij een goede arts. Zijn uitzonderlijke kennis van de gezichtsanatomie, aangetoond door zijn academische prestaties met Summa Cum Laude afstuderen aan de Universiteit Maastricht en uitgebreide ervaring in medische vakgebieden die het gezicht omvatten, legt de basis voor veilige en effectieve behandelingen. Dokter Shah’s toewijding aan excellentie blijkt uit zijn voortdurende streven naar baanbrekende technieken, door het volgen van geavanceerde opleidingen en regelmatig bijwonen van expertconferenties. Dit zorgt ervoor dat uw reis naar uw ideale zelf niet alleen bevredigend maar ook veilig is.

Omschreven door patiënten als zorgzaam, professioneel en eerlijk, is de benadering van Dokter Shah gericht op u. Door zorgvuldige analyse van het gezicht en een op maat gemaakte behandeling streeft hij naar de best mogelijke resultaten, afgestemd op uw unieke behoeften en wensen.

Aan de kern van zijn praktijk ligt het principe van ‘natuurlijke schoonheid’. Door zijn persoonlijke benadering streeft hij ernaar om de ware u van binnenuit te laten stralen.

Gedreven door een persoonlijke toewijding om een positief verschil te maken in uw leven, streeft Dokter Shah ernaar uw zelfvertrouwen en algehele tevredenheid te vergroten. Klaar om de volgende stap te zetten naar het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak met Dokter Shah bij City Clinics in Maastricht, beschikbaar iedere zondag.

Weet waar je je laat behandelen

Wij vinden jouw veiligheid, de kwaliteit en het resultaat van de behandelingen erg belangrijk.

De Botox en fillers die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend. Bij ons word je uiteraard dan ook altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos.

De artsen van City Clinics zijn:

  • 100% Artsen
  • BIG geregistreerd (Basisarts en/of Medisch Specialisten)
  • Gecertificeerd door Merz, IBSA, SkinTech
  • Werken volgens richtlijnen van de NVCG en de industrie
  • Worden jaarlijks bijgeschoold intern en extern

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8440 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Kirsten14 juli 2024, Oss
"Ik laat het helemaal aan de arts over wat het beste is voor mij, wat bij mij past, zonder een onnatuurlijk resultaat te krijgen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Arina13 juli 2024, Maastricht
"Vriendelijke ontvangst. Behandeling perfect, goed advies en erg lief personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rachel13 juli 2024, Groningen
"Ervaren mensen. Denken met je mee. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Serena13 juli 2024, Maastricht
"Wederom top service/behandeling! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Michelle13 juli 2024, Utrecht
"Dit was mijn eerste afspraak bij City Clinics. Eerder ook wel Botox behandelingen gehad, maar dit was in 1 keer goed!! Duidelijk een specialist die de juiste inschatting kan maken. Na behandeling was dan ook niet nodig 🙂 De mogelijkheid is er wel natuurlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Simone13 juli 2024, Prinsenbeek
"Tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angel13 juli 2024, Den Haag
"Ervaring is erg goed. Na het invullen van het formulier namen ze direct contact op. Vragen werden beantwoord op een prettige manier. Na intake thuis een afspraak gepland. Waar weer rustig werd uitgelegd wat mij te wachten stond. Pijnloos, professioneel,vriendelijke en geduldig zijn de 4 woorden die als eerste te binnen schieten. Na de behandeling duidelijke uitleg van de nazorg wat wel en niet mocht. De nacontrole is ook erg prettig. Mijn afspraak moest geannuleerd worden wegens ziekte van de behandeldend arts maar ik kon gelijk een dag later terecht. Op naar de volgende behandeling! Dank je wel lieve mensen!!!! Mijn ervaring was overigens op locatie Den Haag. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ingrid13 juli 2024, Hoogeveen
"De arts heeft goed gekeken wat het beste was voor mij. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Jeanne13 juli 2024, Amsterdam
"Makkelijk reserveren. Vriendelijk ontvangst. Pijnloos prikken. Top! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Cassidy13 juli 2024, Amsterdam
"Ik word altijd hartelijk verwelkomt, goede uitleg en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carli13 juli 2024, Tilburg
"Vriendelijk en deskundig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Danique13 juli 2024, Deil
"Goed advies, vriendelijk, een aanrader voor iedereen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Hans13 juli 2024, Groningen
"Kom al jaren bij deze kliniek. Wel vaak verschillende artsen, maar altijd heel tevreden! Denken met je mee en raden soms wensen ook af, en dat is fijn. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Martijne13 juli 2024, Den Haag
"Ik doe al jaren Botox ergens anders in mijn oksels (tegen zweten). Elders was het 500 euro en hier 400 dus ik dacht, ik probeer het. Schitterend pand, meerdere locaties en ontzettend aardige en kundige dames. Ik ga de volgende x weer hierheen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Teske13 juli 2024, Heers
"Over de behandelingen ben ik zeer tevreden. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Maan13 juli 2024, Zwolle
"Deskundige arts. Ik ben goed voorgelicht in verband met dienstverlening !! "
8
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.