085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Terug
Natuurlijk stralend jezelf Badge
David Shah

David Shah

BIG-geregistreerd 79933797501
Injectable arts bij City Clinics

Maak kennis met Dokter David Shah, een cosmetisch arts met een uitgebreide ervaring in plastische chirurgie, KNO (keel-, neus- en oorheelkunde), en die bezig is met het behalen van een PhD en specialisatie in oogheelkunde. Door zijn reis heeft Dokter Shah begrepen welke diepgaande impact ons uiterlijk heeft op ons zelfvertrouwen, onze levenskwaliteit en de kansen die voor ons open liggen.

Dokter Shah vindt het belangrijk om goed naar zijn patiënten te luisteren. Het begrijpen van uw wensen en aspiraties is de eerste stap naar het opstellen van een gepersonaliseerd behandelplan dat aansluit bij uw doelen.

Dokter Shah gelooft van harte dat een succesvolle behandeling begint bij een goede arts. Zijn uitzonderlijke kennis van de gezichtsanatomie, aangetoond door zijn academische prestaties met Summa Cum Laude afstuderen aan de Universiteit Maastricht en uitgebreide ervaring in medische vakgebieden die het gezicht omvatten, legt de basis voor veilige en effectieve behandelingen. Dokter Shah’s toewijding aan excellentie blijkt uit zijn voortdurende streven naar baanbrekende technieken, door het volgen van geavanceerde opleidingen en regelmatig bijwonen van expertconferenties. Dit zorgt ervoor dat uw reis naar uw ideale zelf niet alleen bevredigend maar ook veilig is.

Omschreven door patiënten als zorgzaam, professioneel en eerlijk, is de benadering van Dokter Shah gericht op u. Door zorgvuldige analyse van het gezicht en een op maat gemaakte behandeling streeft hij naar de best mogelijke resultaten, afgestemd op uw unieke behoeften en wensen.

Aan de kern van zijn praktijk ligt het principe van ‘natuurlijke schoonheid’. Door zijn persoonlijke benadering streeft hij ernaar om de ware u van binnenuit te laten stralen.

Gedreven door een persoonlijke toewijding om een positief verschil te maken in uw leven, streeft Dokter Shah ernaar uw zelfvertrouwen en algehele tevredenheid te vergroten. Klaar om de volgende stap te zetten naar het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak met Dokter Shah bij City Clinics in Maastricht, beschikbaar iedere zondag.

Weet waar je je laat behandelen

Wij vinden jouw veiligheid, de kwaliteit en het resultaat van de behandelingen erg belangrijk.

De Botox en fillers die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend. Bij ons word je uiteraard dan ook altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos.

De artsen van City Clinics zijn:

  • 100% Artsen
  • BIG geregistreerd (Basisarts en/of Medisch Specialisten)
  • Gecertificeerd door Merz, IBSA, SkinTech
  • Werken volgens richtlijnen van de NVCG en de industrie
  • Worden jaarlijks bijgeschoold intern en extern

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7935 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Joanne12 april 2024, Amsterdam
"Leuke dames! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irza12 april 2024, Enschede
"Goed gevoel. Gelijk bij het binnen komen. Uitstekend geholpen, tijdens de behandeling word er aandacht aan je besteed en met je gepraat. Met dank aan de arts, heel deskundig en aardig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kim11 april 2024, Breda
"Ik heb alle vertrouwen in mijn arts. Daardoor ben ik ontspannen en relaxed. Resultaat is ook mooi. Ik vind de tandarts erger en enger. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Pommelien11 april 2024, Chaam
"Zeer prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Puck11 april 2024, Enschede
"Alles super ! Dikke 10 🙂 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ella11 april 2024, Boxtel
"Altijd een keurige omgang en vriendelijk in contact. Respectvol en deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Fleur11 april 2024, Susteren
"Uitleg en behandeling goed. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daan11 april 2024, Breda
"Fijne sfeer en zeer kundige artsen die hun eerlijke mening geven. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva11 april 2024, Oudsbergen
"Zeer vriendelijk en professioneel. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Mireille11 april 2024, Essen-Wildert
"Mijn eerste ervaring met Botox is uitermate goed bevallen bij City Clinics in Bergen op Zoom. Goede uitleg en heel professioneel! Ik ben heel tevreden met het resultaat. Omdat ik niet zo’n held met naalden ben, werd er alle tijd genomen en super op mijn gemak gesteld! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anna11 april 2024, s Hertogenbosch
"De mensen zijn erg vriendelijk en ben erg blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ans9 april 2024, Zevenaar
"Geweldige, lieve, vakkundige en geduldige mensen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lisa8 april 2024, Den Haag
"Ook heel leuk dat je een beauty cadeaubon kan gebruiken. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Emma8 april 2024, Oldenzaal
"Een eenvoudige vraag: hoe kan ik mijn gezicht/uitstraling opfrissen? Leidde tot een eerlijk en goed advies met een mooi subtiel resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Esther8 april 2024, Hilversum
"Altijd goede ervaring met City Clinics. Eerlijke voorlichting met een kundig advies door ervaren specialist. Scherp geprijsd. Kortom een aanrader! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alex7 april 2024, Enschede
"Top! Just as always. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.