De heer T. van de H., 43 jaar

Een tijdje geleden keek in de spiegel en dacht ik bij mezelf, ik ben nog veel te jong om er zo uit te zien. Mijn wangen hadden minder volume en mijn frons tussen mijn wenkbrauwen zag er opvallender uit dan voorheen. Ik ben 43 jaar en vond zelf dat ik er ouder en ook vermoeider uitzag. Dat vond ik jammer, omdat ik dat niet ben.

Ik ben op eigen initiatief op zoek gegaan naar een oplossing. Omdat ik alleenstaand ben en door het feit dat er een taboe op dit onderwerp heerst, kon ik hierover niet met vrienden praten. Uiteindelijk  ben ik bij een schoonheidsspecialiste terecht gekomen waar ik mijn vragen kon stellen. Zij heeft mij geadviseerd om naar een kliniek te gaan voor Botox en Fillers. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij een kliniek uit, waar ik na mijn bezoek geen goed gevoel bij had. Het ging te gemakkelijk en te snel. Vervolgens ben ik verder gaan zoeken en heb ik een gezichtsanalyse laten verrichten bij City Clinics in Den Bosch. Ik werd warm ontvangen en had direct een goed gevoel.

Na de gezichtsanalyse heb ik even bedenktijd genomen en heb ik opnieuw een afspraak gemaakt in Nijmegen voor een Botox en Filler behandeling. Wat me direct opviel van de locaties van City Clinics, is dat de klinieken gevestigd zijn in prachtige nostalgische panden die een prettige sfeer uitademen. Hierdoor kreeg ik direct een warm en prettig gevoel.

Dit werd vervolgens mede bevestigd door de ontvangst van de gastvrouwen. Deze dames waren ook bij het gesprek en bleken een volwaardig gesprekspartner. Ik heb hen zelfs om advies gevraagd. De gastvrouw en de arts werken nauw samen als team. Ik kreeg direct het gevoel dat ik hier op een veilige en deskundige wijze geholpen werd.

Tijdens mijn behandeling, waarbij mijn wangen en frons gevuld werden, waren er 2 artsen die met elkaar overlegden hoe ze mijn wangen zo goed mogelijk konden vullen, waardoor de toename van volume toch subtiel bleef. In het begin waren mijn wangen iets gezwollen, maar dit is binnen een week helemaal weggetrokken. Ik ben nog terug geweest voor de gratis nacontrole. De behandeling was helemaal geslaagd. Ik zie er goed uit, zeker nu ik nog bruin ben van de zomerzon!

Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en heb er absoluut geen spijt van. Als het volume weer afneemt overweeg ik weer een nieuwe behandeling. Ik beveel City Clinics aan. Bij twijfel is het prettig dat je altijd eerst een gezichtsanalyse kan laten doen om vervolgens eventueel een Botox of Filler behandeling te laten verrichten.

Vanwege privacy redenen wordt de volledige naam niet gepubliceerd.

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer QtBoT5ck in het onderstaande veld