City Clinics Den Bosch - Botox en Filler kliniek

Peter de Gekstraatje 6A
5211 SR, Den Bosch
T (085) 40 14 311
E info@cityclinics.nl

City Clinics vind je in het hart van het historische centrum van Den Bosch. Hier nemen wij alle tijd voor een advies, een botox of filler behandeling. Bij City Clinics Den Bosch worden alle rimpelbehandelingen uitgevoerd.

City Clinics is gevestigd in een camere (eenkamerwoning). Dit unieke pand behoort tot de laatste cameren die Den Bosch heeft. Het kleine huisje werd vroeger door arbeiders bewoond. Het pand is volledig gerenoveerd en bevat alle moderne gemakken waaraan een injectable kliniek moet voldoen.

Je bent welkom in het Peter de Gekstraatje tussen de panden Orthenstraat 65 en 67. Overdag is het steegje ook bereikbaar via een onderdoorgang van het kantoorpand op nummer 65. Na ongeveer 15 meter gaat het steegje over in het Water en Vuurplein.

Parkeren in het stadscentrum is betaald. Op loopafstand is een grote parkeergarage de Tolbrug. Ook met het openbaar vervoer is City Clinics eenvoudig te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer NZkBfM3i in het onderstaande veld