City Clinics Den Haag - Botox en Filler kliniek

Dr. Kuyperstaat 5
2514 BA, Den Haag
T (085) 40 14 311
E info@cityclinics.nl

In Den Haag kunt je voor een rimpeladvies en alle rimpelbehandelingen terecht aan de Dr. Kuyperstraat 5. De Haagse vestiging van de injectable kliniek City Clinics bevindt zich in het Noorderoffice gebouw.

De vestiging van City Clinics Den Haag is gesitueerd in het Willemspark. Dit is een wijk in het centrum van Den Haag. Beeldbepalend voor het Willemspark zijn de Alexanderstraat en de Sophialaan die elkaar kruisen op het Plein 1813. Hier staat het monument ter nagedachtenis aan de stichting van het Koninkrijk der Nederlanden en de overwinning op Napoleon.

Betaald parkeren is mogelijk aan de Koninginnegracht of in een parkeergarage in de Dr. Kuyperstaat. Daarnaast is City Clinics Den Haag eenvoudig te bereiken met het openbaar. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer nvNthPFU in het onderstaande veld