085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Een injectable behandeling van A tot Z

27 oktober 2022

Overweeg je een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij één van onze klinieken? Of heb je al een afspraak bij ons gepland? En ben je benieuwd hoe een injectable behandeling bij ons verloopt? In deze blog lees je hoe de behandeling verloopt van A tot Z.

Afspraak plannen

Je wil graag een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling ondergaan bij één van onze klinieken. Je maakt een afspraak via ons online afsprakenportaal of neemt contact op met één van onze medewerkers van Customer Service door middel van een telefoontje of mail. Wanneer de afspraak succesvol is geboekt, ontvang je een bevestiging via de mail.

Het ontvangst

Het is zo ver! De dag van je Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling is aangebroken. Je komt aan in de kliniek waar jij de afspraak hebt gemaakt en belt aan. Onze gastvrouw verwelkomt je en biedt je wat te drinken aan. Vervolgens verzoekt ze je om een inschrijfformulier in te vullen (indien je voor je eerste behandeling komt) en kan de behandeling van start gaan. Je maakt kennis met de arts en bespreekt samen jouw wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Onze artsen geven je altijd een eerlijk advies op basis van hun kennis en ervaring.

Wachtkamer kliniek in Nijmegen

De behandeling

Wanneer je samen tot een passend behandelplan komt, start de behandeling. Je gaat in de behandelstoel liggen en het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen. De arts legt ondertussen alle benodigde producten klaar. Mocht je het spannend vinden, geef dit dan gerust aan bij de arts. Hij of zij kan hier rekening mee houden en jou extra begeleiden en geruststellen gedurende de behandeling. De arts begint met de behandeling. Voordat je het weet, is het voorbij. Een Botox behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten, een fillerbehandeling duurt 15 tot 20 minuten en een huidverbeteringsbehandeling duurt afhankelijk van de behandeling ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling evalueer je samen met de arts het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan is het inplannen van een nacontrole niet nodig. Wil je toch graag een nacontrole? Geen probleem! Er kan een nacontrole afspraak worden ingepland, bij voorkeur bij dezelfde arts. Deze nacontrole moet plaatsvinden in de tweede week tot en met de derde week na de behandeling. Onze gastvrouw laat je vervolgens uit en je kunt gaan genieten van het resultaat.

Nacontrole

Samen met de arts bespreek je het eindresultaat. Ben je helemaal tevreden? Fijn, dat is natuurlijk ons doel. Ben je toch nog niet helemaal tevreden dan kun je 2 tot 3 weken na de behandeling een nacontroleafspraak maken. Het kan zo zijn dat er wat extra filler of Botox moet worden geïnjecteerd om toch het gewenste resultaat te behalen, dit is een service vanuit City Clinics. Hopelijk ben je na afloop van de nacontrole helemaal tevreden en kan je gaan genieten van het resultaat.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een beter beeld gekregen van hoe de behandeling verloopt. Heb je toch nog vragen over één van onze behandelingen bij City Clinics? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen.

Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7513 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Mieke13 november 2023, Kaatsheuvel
"Persoonlijke benadering nemen de tijd "
8
Ik beveel City Clinics aan
Myrna11 november 2023, Nijmegen
"Geeft vertrouwen, denkt mee in een stappenplan, goed advies over wat mijn gezicht nodig heeft. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva11 november 2023, Enschede
"Prima "
7
Ik beveel City Clinics aan
Meike10 november 2023, Oldenzaal
"Geweldig Zorgvuldig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Godelief10 november 2023, Tilburg
"Zeer tevreden . "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mandy10 november 2023, Voorburg
"Geweldig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maaike8 november 2023, Huissen
"Er wordt de tijd voor je genomen en ze zijn erg flexibel en prettig in het contact. Daarnaast niet geheel onbelangrijk ook erg tevreden met het resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Zoe7 november 2023, Rijen
"Super goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Eerlijke antwoorden op me vragen. Nemen de tijd voor je. Echt super! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Monica7 november 2023, Soesterberg
"Er wordt veel aandacht besteed aan uitleg en je wordt goed begeleid wat betreft de nazorg. Zeker een aanrader "
10
Ik beveel City Clinics aan
Katja7 november 2023, Bemmel
"Deskundig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marja7 november 2023, Teteringen
"Hele persoonlijke en mooie kliniek. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aafke7 november 2023, Emmen
"Alles word goed uitgelegd ben zeer tevreden "
10
Ik beveel City Clinics aan
Katrina7 november 2023, Meppen
"Schneller Termin, sehr nette Ärztin und Mitarbeiter "
10
Ik beveel City Clinics aan
Valerie7 november 2023, Putte
"Ik werd zeer goed ontvangen. Ik kreeg een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren. En toen ik me niet lekker voelde ben ik erg menselijk en lief behandeld. Dikke 10 voor dit team "
10
Ik beveel City Clinics aan
Janice7 november 2023, Velp
"Goed advies, rustig de tijd, vriendelijk ontvangst en het resultaat spreekt ook voor zichzelf. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tania7 november 2023, Driel
"Weten waar ze over praten en geven eerlijk advies. Je weet waar je aan begint en nemen de tijd voor je. "
8
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.