085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Een injectable behandeling van A tot Z

27 oktober 2022

Overweeg je een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij één van onze klinieken? Of heb je al een afspraak bij ons gepland? En ben je benieuwd hoe een injectable behandeling bij ons verloopt? In deze blog lees je hoe de behandeling verloopt van A tot Z.

Afspraak plannen

Je wil graag een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling ondergaan bij één van onze klinieken. Je maakt een afspraak via ons online afsprakenportaal of neemt contact op met één van onze medewerkers van Customer Service door middel van een telefoontje of mail. Wanneer de afspraak succesvol is geboekt, ontvang je een bevestiging via de mail.

Het ontvangst

Het is zo ver! De dag van je Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling is aangebroken. Je komt aan in de kliniek waar jij de afspraak hebt gemaakt en belt aan. Onze gastvrouw verwelkomt je en biedt je wat te drinken aan. Vervolgens verzoekt ze je om een inschrijfformulier in te vullen (indien je voor je eerste behandeling komt) en kan de behandeling van start gaan. Je maakt kennis met de arts en bespreekt samen jouw wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Onze artsen geven je altijd een eerlijk advies op basis van hun kennis en ervaring.

Wachtkamer kliniek in Nijmegen

De behandeling

Wanneer je samen tot een passend behandelplan komt, start de behandeling. Je gaat in de behandelstoel liggen en het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen. De arts legt ondertussen alle benodigde producten klaar. Mocht je het spannend vinden, geef dit dan gerust aan bij de arts. Hij of zij kan hier rekening mee houden en jou extra begeleiden en geruststellen gedurende de behandeling. De arts begint met de behandeling. Voordat je het weet, is het voorbij. Een Botox behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten, een fillerbehandeling duurt 15 tot 20 minuten en een huidverbeteringsbehandeling duurt afhankelijk van de behandeling ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling evalueer je samen met de arts het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan is het inplannen van een nacontrole niet nodig. Wil je toch graag een nacontrole? Geen probleem! Er kan een nacontrole afspraak worden ingepland, bij voorkeur bij dezelfde arts. Deze nacontrole moet plaatsvinden in de tweede week tot en met de derde week na de behandeling. Onze gastvrouw laat je vervolgens uit en je kunt gaan genieten van het resultaat.

Nacontrole

Samen met de arts bespreek je het eindresultaat. Ben je helemaal tevreden? Fijn, dat is natuurlijk ons doel. Ben je toch nog niet helemaal tevreden dan kun je 2 tot 3 weken na de behandeling een nacontroleafspraak maken. Het kan zo zijn dat er wat extra filler of Botox moet worden geïnjecteerd om toch het gewenste resultaat te behalen, dit is een service vanuit City Clinics. Hopelijk ben je na afloop van de nacontrole helemaal tevreden en kan je gaan genieten van het resultaat.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een beter beeld gekregen van hoe de behandeling verloopt. Heb je toch nog vragen over één van onze behandelingen bij City Clinics? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen.

Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 6584 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Rosie27 maart 2023, Maastricht
"Tijdens het intakegesprek werd mij alles zeer goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Guusje27 maart 2023, Arnhem
"Erg prettig. Goede artsen. Leuke aanbiedingen. Vriendelijke mensen. Eerlijke adviezen. Ik blijf bij City Clinics "
8
Ik beveel City Clinics aan
Richard27 maart 2023, Ede
"Ik word al jaren goed en naar volle tevredenheid behandeld door bekwame artsen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Paula27 maart 2023, Arnhem
"Perfect. Fronsrimpel wenkbrauw kraaienpootjes Subtiel no trace face "
10
Ik beveel City Clinics aan
Robert27 maart 2023, Apeldoorn
"Vakkundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Ellen27 maart 2023, Ede
"Een geweldige arts!!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kathy27 maart 2023, Hilversum
"Vriendelijk en kundig geholpen met een mooi resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Wijnand27 maart 2023, Den Haag
"Wij komen hier al jaren, ons enige minpunt is dat er telkens een andere arts is die je behandelt "
8
Ik beveel City Clinics aan
Charles27 maart 2023, Apeldoorn
"Na de eerste intake perfecte begeleiding, uitleg en advies. Naast het meedenken ook zeer vriendelijk personeel net kennis van zaken. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Annabel27 maart 2023, Wijchen
"Vriendelijke arts! Denkt met je mee en geeft goed advies. Met prachtig resultaat en goed gevoel de deur uitgegaan! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Melanie27 maart 2023, Maastricht
"Heel vriendelijk en goede uitleg "
10
Ik beveel City Clinics aan
José25 maart 2023, Vlaardingen
"Ik kom met een vriendin en we hebben gewoon een uitje! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Rosanne25 maart 2023, Groningen
"Goede ervaringen "
10
Ik beveel City Clinics aan
Natasja24 maart 2023, Haaften
"Ik ervaar de kliniek goed. Ben voor de 1e x geweest en de service is ook erg goed, als zowel het personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam…ik raad iedereen deze kliniek aan… "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jantine24 maart 2023, Den Haag
"Fijne kliniek, waar ervaren artsen werken. Je wordt goed geïnformeerd. Je krijgt een goede behandeling. Belangrijk is dat als je niet tevreden bent met het resultaat dat ze direct erop reageren en je een nabehandeling krijgt ik was in Den Haag geweest. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Suzanne24 maart 2023, Deventer
"Goed geadviseerd en geholpen "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.