085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Een injectable behandeling van A tot Z

27 oktober 2022

Overweeg je een botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij één van onze klinieken? Of heb je al een afspraak bij ons gepland? En ben je benieuwd hoe een injectable behandeling bij ons verloopt? In deze blog lees je hoe de behandeling verloopt van A tot Z.

Afspraak plannen

Je wil graag een botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling ondergaan bij één van onze klinieken. Je maakt een afspraak via ons online afsprakenportaal of neemt contact op met één van onze medewerkers van Customer Service door middel van een telefoontje of mail. Wanneer de afspraak succesvol is geboekt, ontvang je een bevestiging via de mail.

Het ontvangst

Het is zo ver! De dag van je botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling is aangebroken. Je komt aan in de kliniek waar jij de afspraak hebt gemaakt en belt aan. Onze gastvrouw verwelkomt je en biedt je wat te drinken aan. Vervolgens verzoekt ze je om een inschrijfformulier in te vullen (indien je voor je eerste behandeling komt) en kan de behandeling van start gaan. Je maakt kennis met de arts en bespreekt samen jouw wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Onze artsen geven je altijd een eerlijk advies op basis van hun kennis en ervaring.

Wachtkamer kliniek in Nijmegen

De behandeling

Wanneer je samen tot een passend behandelplan komt, start de behandeling. Je gaat in de behandelstoel liggen en het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen. De arts legt ondertussen alle benodigde producten klaar. Mocht je het spannend vinden, geef dit dan gerust aan bij de arts. Hij of zij kan hier rekening mee houden en jou extra begeleiden en geruststellen gedurende de behandeling. De arts begint met de behandeling. Voordat je het weet, is het voorbij. Een botoxbehandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten, een fillerbehandeling duurt 15 tot 20 minuten en een huidverbeteringsbehandeling duurt afhankelijk van de behandeling ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling evalueer je samen met de arts het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan is het inplannen van een nacontrole niet nodig. Wil je toch graag een nacontrole? Geen probleem! Er kan een nacontrole afspraak worden ingepland, bij voorkeur bij dezelfde arts. Deze nacontrole moet plaatsvinden in de tweede week tot en met de derde week na de behandeling. Onze gastvrouw laat je vervolgens uit en je kunt gaan genieten van het resultaat.

Nacontrole

Samen met de arts bespreek je het eindresultaat. Ben je helemaal tevreden? Fijn, dat is natuurlijk ons doel. Ben je toch nog niet helemaal tevreden dan kijken jullie samen naar een passende oplossing. Het kan zo zijn dat er wat extra filler of botox moet worden geïnjecteerd om toch het gewenste resultaat te behalen, dit is een service vanuit City Clinics. Hopelijk ben je na afloop van de nacontrole helemaal tevreden en kan je gaan genieten van het resultaat.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een beter beeld gekregen van hoe de behandeling verloopt. Heb je toch nog vragen over één van onze behandelingen bij City Clinics? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen.

Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 6147 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Miranda18 november 2022, Beekbergen
"Ik ben zeer tevreden over botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwlift. De arts was deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dorine18 november 2022, Ede
"Arts luistert goed naar je wensen. Professionele behandeling, gaan voor mooie natuurlijke uitstraling en niet too much. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Laura18 november 2022, Amsterdam
"Vriendelijk ontvangst. Vriendelijk en kundige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kiara16 november 2022, Groningen
"Ik ben zeer goed geholpen en goed ingelicht over de mogelijkheden en onmogelijkheden! Ik was bang dat ze misschien niet objectief zouden zijn en zoveel mogelijk behandelingen wilden verkopen, maar ze keken duidelijk goed mee met wat wel en niet past bij mijn gezicht. Fijne gezellige sfeer en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sascha15 november 2022, Vught
"Goede uitleg en mooi resultaat. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Desiree15 november 2022, Ijzendoorn
"Vriendelijk en professioneel behandeld. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mirjam14 november 2022, Bedum
"Het wordt goed uitgelegd en ik voel me goed daar voor mijn Botox "
10
Ik beveel City Clinics aan
Corry14 november 2022, Gulpen
"Ik voelde me echt op mijn gemak. En ze geven je goede raad, ze smeren je niet zomaar wat aan. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Grace14 november 2022, Schiedam
"De arts geeft je één vertrouwt gevoel en ben er tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Beate14 november 2022, Heerlen
"Top "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nelly14 november 2022, Amersfoort
"Deze keer vond ik mijn behandeling heel goed gegaan. Het prikken ging snel en ik zag na een aantal dagen al goed resultaat. Na een week was het eigenlijk al helemaal goed zichtbaar. Dat is wel eens anders geweest dus ik ben zeer tevreden. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Titia14 november 2022, Gaanderen
"Al enkele jaren zeer tevreden. Ik ga meestal 2 keer per jr voor botox in mijn kraaienpootjes. Laatste keer heb ik de fronsrimpel ook laten aanpakken. Fijne arts. Duidelijke uitleg. Nooit een overdreven strak getrokken resultaat maar heel natuurlijk. Ik ben erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kyra14 november 2022, Hilversum
"Prima en persoonlijke begeleiding in Hilversum op zaterdag! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Roos14 november 2022, Nijmegen
"Heldere uitleg wat de mogelijkheden zijn en daarna kundig geholpen "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mandy11 november 2022, Baarle-Nassau
"Zeer tevreden met ontvangst van de gastvrouw en uitvoering van de arts. Tot nu toe altijd tevreden geweest. Een koffie/thee hoekje met cappuccino/espresso apparaat zal niet misstaan :-)) "
10
Ik beveel City Clinics aan
Bowien11 november 2022, Den Haag
"Goed en toch betaalbaarder dan de meeste anderen. "
9
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.