085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Een injectable behandeling van A tot Z

27 oktober 2022

Overweeg je een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij één van onze klinieken? Of heb je al een afspraak bij ons gepland? En ben je benieuwd hoe een injectable behandeling bij ons verloopt? In deze blog lees je hoe de behandeling verloopt van A tot Z.

Afspraak plannen

Je wil graag een Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling ondergaan bij één van onze klinieken. Je maakt een afspraak via ons online afsprakenportaal of neemt contact op met één van onze medewerkers van Customer Service door middel van een telefoontje of mail. Wanneer de afspraak succesvol is geboekt, ontvang je een bevestiging via de mail.

Het ontvangst

Het is zo ver! De dag van je Botox-, filler- en/of huidverbeteringsbehandeling is aangebroken. Je komt aan in de kliniek waar jij de afspraak hebt gemaakt en belt aan. Onze gastvrouw verwelkomt je en biedt je wat te drinken aan. Vervolgens verzoekt ze je om een inschrijfformulier in te vullen (indien je voor je eerste behandeling komt) en kan de behandeling van start gaan. Je maakt kennis met de arts en bespreekt samen jouw wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Onze artsen geven je altijd een eerlijk advies op basis van hun kennis en ervaring.

Wachtkamer kliniek in Nijmegen

De behandeling

Wanneer je samen tot een passend behandelplan komt, start de behandeling. Je gaat in de behandelstoel liggen en het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen. De arts legt ondertussen alle benodigde producten klaar. Mocht je het spannend vinden, geef dit dan gerust aan bij de arts. Hij of zij kan hier rekening mee houden en jou extra begeleiden en geruststellen gedurende de behandeling. De arts begint met de behandeling. Voordat je het weet, is het voorbij. Een Botox behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten, een fillerbehandeling duurt 15 tot 20 minuten en een huidverbeteringsbehandeling duurt afhankelijk van de behandeling ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling evalueer je samen met de arts het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan is het inplannen van een nacontrole niet nodig. Wil je toch graag een nacontrole? Geen probleem! Er kan een nacontrole afspraak worden ingepland, bij voorkeur bij dezelfde arts. Deze nacontrole moet plaatsvinden in de tweede week tot en met de derde week na de behandeling. Onze gastvrouw laat je vervolgens uit en je kunt gaan genieten van het resultaat.

Nacontrole

Samen met de arts bespreek je het eindresultaat. Ben je helemaal tevreden? Fijn, dat is natuurlijk ons doel. Ben je toch nog niet helemaal tevreden dan kun je 2 tot 3 weken na de behandeling een nacontroleafspraak maken. Het kan zo zijn dat er wat extra filler of Botox moet worden geïnjecteerd om toch het gewenste resultaat te behalen, dit is een service vanuit City Clinics. Hopelijk ben je na afloop van de nacontrole helemaal tevreden en kan je gaan genieten van het resultaat.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een beter beeld gekregen van hoe de behandeling verloopt. Heb je toch nog vragen over één van onze behandelingen bij City Clinics? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen.

Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8105 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Joy15 mei 2024, Duiven
"Goede eerlijke uitleg! Prettige omgang en behandeling. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Irene13 mei 2024, Leeuwarden
"Gaven vertrouwen, hebben goed geluisterd en vragen volledig beantwoord. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Camilla13 mei 2024, Huissen
"Online plannen is een makkie. Geen lange wachttijden, goede uitleg voor de behandeling en een prettige behandeling. Liever iets te weinig injecteren en een beetje bij injecteren dan je voor gek laten lopen. Top! Ik heb City Clinics gelijk bij een vriendin aangeraden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mikki12 mei 2024, Tricht
"Eerste ervaring was echt heel fijn. Er wordt meegedacht en resultaat is echt perfect. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maren12 mei 2024, Amsterdam
"Zeer tevreden over de behandeling bij de artsen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zeeburg. Goed resultaat! Ik kom zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine12 mei 2024, Almere
"Ik kom zeker weer terug. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Eefje11 mei 2024, Enschede
"Fijne kliniek, met leuke vriendelijke artsen waarbij ik mij meteen op mijn gemak voel. Wat ik erg op prijs stel is het altijd eerlijke en deskundige advies wanneer iets wel of niet te doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gina11 mei 2024, Arnhem
"Ik kom bij City Clinics, al jaren. De arts is erg kundig en geeft zijn/haar eerlijke advies. Altijd een zeer goed resultaat. Voor mij geen ander. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Nick11 mei 2024, Breda
"Vriendelijke mensen, en een 10/10 service. Prijs-kwaliteit ook 10/10. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marlijn11 mei 2024, Nieuwegein
"Er wordt geluisterd en je krijgt eerlijk en duidelijk advies. De arts stelt je op je gemak en legt uit wat hij/zij precies doet. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tasja11 mei 2024, Wageningen
"Hele fijne overstap achter de rug naar een prettige, voorzichtige arts. Ik ga zeker weer. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maartje10 mei 2024, Harkema
"Fijne manier van behandelen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Samira9 mei 2024, Oosterwolde
"Nemen de tijd. Zijn eerlijk over de behandeling. Prima prijzen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maria8 mei 2024, Tilburg
"Ik laat sinds 2021 mijn lippen opvullen met fillers en ik heb de beste ervaring(en) bij City Clinics. Zeer kundige, vriendelijke en geduldige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Edith8 mei 2024, Tilburg
"Mijn eerste ervaring met de mensen die ik trof in deze prachtige kliniek was ronduit geweldig. Als een verzopen katje kwam ik aan (45 minuten door de stromende regen gefietst) en al direct werd ik zo warm ontvangen. Dat zorgde voor een heel fijn en vertrouwd/betrouwbaar gevoel. Na een eerste intakegesprek waarbij deze mensen heel goed kijken naar wat jij nodig hebt heb ik mijn eerste behandeling gekregen. Praktisch pijnloos, zeer vakkundig, met vol geduld en met aandacht gedaan. Ik kan deze kliniek iedereen van harte aanbevelen.   "
10
Ik beveel City Clinics aan
Quinty7 mei 2024, Enschede
"Heel goed geholpen en tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.