085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,3

5468 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Sacha13 mei 2022, Eindhoven
"Dit was voor mij de eerst keer, dus best een beetje spannend. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en mocht even wachten. Eenmaal binnen hele duidelijk uitleg van de arts en ruimte voor vragen. De Botox behandeling (frons) was pijnloos en snel klaar. Ook de uitleg van de nabehandeling erg duidelijk. Ik ben erg te spreken over de kliniek op de locatie Eindhoven. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lucy13 mei 2022, Wijchen
"Ik ben heel gastvrij ontvangen en goed geholpen en ik ben zeer tevreden met het resultaat . "
9
Ik beveel City Clinics aan
Sharlene13 mei 2022, Tongeren
"Ik ben elke keer opnieuw geholpen met duidelijke uitleg op mijn vragen. Ik heb niet het gevoel dat het draait om zoveel mogelijk te verdienen maar wel om een eerlijke behandeling aan te bieden. Top! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Monique13 mei 2022, Vlijmen
"De botoxbehandeling doet zijn werk goed en vriendelijke ontvangst en behandeling! Kortom erg tevreden! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Noreen13 mei 2022, Hengelo
"Wordt echt naar je geluisterd en tijd voor gemaakt. Ik heb botox en tixel behandeling gehad en ben uiterst tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Chantal13 mei 2022, Leidschendam
"Goede behandeling, duidelijke uitleg en enorm vriendelijk. Je voelt je meer dan welkom! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Suusje13 mei 2022, Castricum
"Goed "
10
Ik beveel City Clinics aan
Desiree13 mei 2022, Arnhem
"Goede ontvangst, vriendelijk en behandeling ook goed. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Celeste13 mei 2022, Nijmegen
"Wat heb ik een fijne ervaring, er is maar me geluisterd en deze mevrouw had een hele fijne rustige houding wat mij mijn zenuwen weg haalde. Ik ben zeer tevreden en kom terug. Even voor de klant, lipfillers doet absoluut geen pijn en het resultaat mag er zeker zijn! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Patricia13 mei 2022, Den Haag
"Im a client for years now. In city clinics they are always friendly and professional. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dena13 mei 2022, Den Bosch
"Goed advies, meedenkend ze weten wat ze doen. Gewoon een fijne salon "
10
Ik beveel City Clinics aan
Myriam12 mei 2022, Maastricht
"Voor de tweede keer een bezoek gebracht aan City Clinics. Hier ben ik geholpen door de arts met ondersteuning van de gastvrouw. Vriendelijke en geruststellende benadering. Kundig advies verkregen op basis van mijn vraagstelling. Past behandeling specifiek aan op de wensen. Zeker aan te raden!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Wendela10 mei 2022, Arnhem
"Super aardige arts, vakkundig en goede kwaliteit "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daisy9 mei 2022, Groningen
"Altijd aandacht voor het klant contact. Alleen maar lof voor dit team in Groningen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anita9 mei 2022, Peize
"Alleen maar positief. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Josien9 mei 2022, Zevenaar
"Ik kom al jaren bij City Clinics. Zeer professionele medewerkers en altijd vriendelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Amy9 mei 2022, Rosmalen
"Erg fijn, nu voor de 2 keer geweest en ben erg enthousiast. Goed advies, en precies hoe ik het wil. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Daantje9 mei 2022, Arnhem
"Op een prettige professionele manier behandeld. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rosa9 mei 2022, Den Bosch
"Vriendelijk personeel, deskundig advies. Heel mooi natuurlijk resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Jisca9 mei 2022, Tilburg
"Goede uitleg Fijne dokter Neemt de tijd Behandeling goed ervaren "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sophie9 mei 2022, Den Haag
"Fantastisch "
10
Ik beveel City Clinics aan
Esther9 mei 2022, Wageningen
"Ik was mijn afspraak vergeten maar deze werd zonder probleem verzet! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Anna9 mei 2022, Amsterdam
"Goed "
9
Nils9 mei 2022, Nijmegen
"Al meerdere keren geweest, prima resultaat en prettige ontvangst!! "
10
Ik beveel City Clinics aan