085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,3

4568 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Charlotte16 september 2021, Den Haag
"Heel vriendelijk en warm ontvangen in een fijne ruimte. Alles werd goed uitgelegd en vervolgens uitgevoerd. Stonden zo weer buiten maar met een heel tevreden gevoel. Dank jullie wel! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nicolien16 september 2021, Bleiswijk
"Voor de eerste keer botox-behandeling. Prettige ontvangst door arts & assistente. Goede uitleg en behandeling zelf was vrijwel pijnloos. Wanneer nodig kom ik zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Vera15 september 2021, Amsterdam
"Lang verhaal kort: super fijne ontvangst! Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd geluisterd naar mijn wensen. Het was te zien dat de arts verstand heeft van zijn vak. Het eindresultaat sloot aan bij mijn verwachtingen. Ik ben super blij met het resultaat en zou City Clinics zeker aanraden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ifke15 september 2021, Raedts
"Professionele begeleiding, vriendelijk, mooi resultaat! Ik heb ondertussen al enkele dames die ook bij jullie willen langskomen "
9
Ik beveel City Clinics aan
Babs15 september 2021, Zutendaal
"Super onthaal, aangename en fijne ervaring! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Diana14 september 2021, Rotterdam
"Ik word altijd zeer gastvrij ontvangen en er wordt duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoudt en hoe het toegepast wordt. Echter heb ik wel voorkeur voor 1 arts in het bijzonder, omdat ik toch wel verschil merk in hoe er geprikt wordt. Maar dat is persoonlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maud14 september 2021, Den Bosch
"Nooit lang wachten. Goede service. Lieve mensen aan het werk. Altijd tevreden. Leuke acties! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Miranda14 september 2021, Den Haag
"Zeer tevreden over de ontvangst en werkwijze! Super! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mira14 september 2021, Arnhem
"Prima resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Iana14 september 2021, Groningen
"Super blij altijd, ondanks dat ik wel eens na een behandeling even terug wil om het na te laten kijken is het altijd super kundig en service gericht. Ze letten op een natuurlijke look. Ze doen liever iets subtieler en dat je even terug komt als dat het te heftig wordt. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Joke14 september 2021, Nijmegen
"Kom nu al een paar jaar bij City Clinics in Nijmegen en erg tevreden over de arts. Professioneel, vriendelijk en prettig in de omgang. En natuurlijk uitstekend resultaat (Botox: frons en wenkbrauwen). "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dieuwke14 september 2021, Lelystad
"Ik heb de babylift laten doen, en ben er superrrrrrr tevreden mee. Ik was voor het eerst meegegaan met een vriendin naar de Clinic in Hilversum en vond het best wel eng. Maar het personeel was erg vriendelijk en vertelde precies wat het in hield. Dus over 2½ mnd ga ik het weer laten doen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Heleen14 september 2021, Huizen
"Fijn ontvangst fijne arts "
9
Ik beveel City Clinics aan
Monique14 september 2021, Deventer
"Voor de derde keer in Apeldoorn bij City Clinics geweest en elke keer waren ze klantvriendelijk, ze namen de tijd om alles goed uit te leggen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Vayen14 september 2021, Amsterdam
"Verschillende klinieken geprobeerd voor mijn frons, maar kon elke keer aardig wat fronsen na de botox, nu zag ik dat het echt heeft gewerkt. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Marion14 september 2021, Hilversum
"Voor de eerste keer geweest. Heel fijn ontvangen, goede uitleg en nemen de tijd. Ook de na behandeling ging super netjes. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Juna14 september 2021, Koningsbosch
"Prijs/ kwaiteit oke. En eerlijk wbt advies "
10
Ik beveel City Clinics aan
Babette14 september 2021, Groningen
"Mooie salon. Aardig personeel! Zones Botox frons en kraaienpootjes. Resultaat perfect en geheel pijnloos. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sarah10 september 2021, Berlicum
"Voor mij was het de eerste keer dat ik kwam en was meteen op m’n gemak Leuke meiden, zeer kundig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maureen7 september 2021, L
"Zeer prettig ontvangen. Namen de tijd en namen mijn vragen serieus. Wilde deze x minder botox. Geen probleem. Niet gepushed om toch meer te laten doen. Heel fijn. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marjo7 september 2021, Groningen
"Ik ben altijd happy na de behandeling, hele aardige mensen en professionele manier om alles goed te doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Susanne7 september 2021, Hilversum
"Botoxbehandeling laten doen in voorhoofd, frons en een wenkbrauwlift. Had een gratis nabehandeling kunnen krijgen als na 2 weken zou blijken dat de botox niet genoeg zou werken. Was niet nodig. Rimpels zijn weg en heb nog steeds expressie in mijn gezicht. "
10
Ik beveel City Clinics aan
José6 september 2021, Nordhorn
"Heel tevreden na mijn bezoek. Botox genomen. Na ca 2 weken duidelijk resultaat ( Fronsrimpel, kraaienpootjes en tussen de ogen). 3 zones voor 3 de 89,- vond ik een mooie prijs. Fillers niet genomen dat werd me te duur ca. 1200,-. Die moet ik dan om de zoveel mnd nemen. Dan liever facelift "
8
Ik beveel City Clinics aan
Richard6 september 2021, Amersfoort
"Prima prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en professioneel. "
10
Ik beveel City Clinics aan