085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees de positieve ervaringen van meer dan 5.500 cliënten!

Al onze cliënten ontvangen na afloop van een bezoek aan City Clinics een e-mail met het verzoek om ons te beoordelen op Klantenvertellen. Via deze onafhankelijke reviewtool kunnen wij monitoren of onze cliënten naar wens zijn behandeld. Door deze cliëntervaringen te publiceren op onze website, zijn wij volledig transparant over onze injectable behandelingen.

9,3

5951 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Marijne30 september 2022, Amsterdam
"Happy and satisfied with the results, will come back. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Agnes30 september 2022, Arnhem
"Altijd aardig ontvangen, fijne sfeer, uitgebreide informatie, fijne behandeling. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Renée30 september 2022, Den Haag
"Op tijd, goed resultaat en vriendelijke service! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carola30 september 2022, Amsterdam
"Ik had het gevoel in een Clinic te komen waar geluisterd werd naar mijn wensen. Dat ze wisten wat ze deden en dat het resultaat daar ook naar was. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Laury29 september 2022, Emmen
"Ik ben heel bij met het resultaat van mijn filler en botox behandeling! De art is een hele aardige arts. Hij is zeer kundig is, neemt de tijd voor je, luistert goed naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ik kom zeker terug! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Laura28 september 2022, Barendrecht
"Oprecht advies met gewenst resultaat. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Karolien27 september 2022, Breda
"Heel positief. Ik werd tijdens en vooraf aan mijn eerste bezoek uitvoerig en vakkundig geholpen. Het advies werd een op een prettige manier gegeven en de ervaring ter plekke was heel ontspannen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Monica26 september 2022, Amsterdam
"De arts had mij tijdens een eerder bezoek al uitgebreid geïnformeerd over de eventuele behandeling. Zij wist mij te overtuigen en heeft mij zeer prettig en kundig geholpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mandy26 september 2022, Rotterdam
"Ik werd professioneel ontvangen. er werd goed geluisterd naar wat ik wilde. Mooi resultaat. Nette kliniek. Ik kom zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angela26 september 2022, Den Haag
"Zeer goed advies gehad, erg tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tamara26 september 2022, Utrecht
"Warme ontvangst, goed geluisterd, resultaat boven verwachting. Goede opfrisser, heel natuurlijk, maar wel duidelijke verbetering. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Maarten26 september 2022, Nijmegen
"Binnen gekomen, zeer netjes ontvangen, duidelijke uitleg en afspraken over de behandeling en betaling, en waar het om gaat, resultaat, PRIMA. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irene26 september 2022, Zeddam
"Er wordt naar je geluisterd en op elke vraag ontvang je een duidelijk antwoord of advies. Ze zijn erg betrokken bij de klant en daardoor ervaar je een warme band. Dat schept vertrouwen en een gerust gevoel over een voor jou belangrijk issue: je uiterlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Harriette26 september 2022, Hilversum
"Kraaienpoten laten behandelen en ik ben voor de eerste keer zeer en zeker tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Berend26 september 2022, Den Haag
"Mijn laatste bezoek in de Haagse kliniek was weer een feestje. De botox behandeling verliep snel en pijnloos en het resultaat na 2 weken is perfect! Ik ben weer ontzettend tevreden (hoe kan het ook eigenlijk anders) en kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva26 september 2022, Schijndel
"Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het resultaat is uitstekend. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Hailey26 september 2022, Rozenburg
"I am a South African who recently relocated to the Netherlands. I felt a bit nervous to go for botox in a different country but it was such a great experience – I visited the Rotterdam branch. I can highly recommend City Clinics. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dorien25 september 2022, Dordrecht
"Fijne ervaring, aardige arts. Ik kom zeker terug! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jorinde25 september 2022, Oldenzaal
"De arts geeft heel duidelijk uitleg. Er worden foto’s gemaakt voor de behandeling. Bij ontevredenheid kun je altijd terugkomen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Maaike24 september 2022, Zevenbergen
"Erg vriendelijk en professioneel personeel. Het voelt meer aan als een huiskamer dan een clinic. Ze nemen alle tijd voor je en leggen goed uit wat ze gaan doen. Ik kom hier al lang en zal zeker nog heel lang blijven genieten van de ervaren medewerkers. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Yvette24 september 2022, Den Haag
"Vriendelijk duidelijk snel en doeltreffend "
9
Ik beveel City Clinics aan
Angéle24 september 2022, Emmerich am Rhein Duitsland
"Zeer vriendelijke mensen die eerlijk zijn en ook nog eens tijd voor je nemen. Geen lopendebandwerk gevoel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Josje24 september 2022, Laren
"Great result and very friendly clinic "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lucienne24 september 2022, Enschede
"Dikke aanrader, fijn ook dat je op zaterdag terecht kunt. "
9
Ik beveel City Clinics aan