Beoordelingen van onze cliënten

9,0
1156 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 58

M. d. B. ( Naaldwijk )

13 February 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Heel prettig en gezellig

M. U. ( Den Haag )

12 February 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Snel en efficient

G. H. ( Den Haag )

12 February 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Geweldig! Top resultaat en altijd vriendelijke mensen.

N. K. ( Den Haag )

12 February 2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Super vriendelijk en netjes complimenten

A. K. ( Schiedam )

11 February 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Behoeft geen toelichting, gewoon helemaal top!

E. e. B. ( Amersfoort )

09 February 2018
9,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit6,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

M. v. d. H. ( Bennekom )

09 February 2018
9,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prettige ontvangst, ruimte voor overleg behandeling, aardige mensen.

I. B. ( Apeldoorn )

09 February 2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Vriendelijke, leuke arts! Altijd gezellig een praatje zodat de behandeling bijna pijnloos is!!

K. A. ( Apeldoorn )

09 February 2018
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Botox bij kraaienpootjes is zo klaar. De eerste keer wordt uitgebreid verteld hoe het gaat en wat je wel en niet mag doen na de behandeling. Het is niet pijnlijk en je ziet bijna niets van de prikjes. Het duurt wel ruim een week voordat je het het effect ziet. Ik ben zeer vriendelijk behandeld door zowel de assistente als arts.

T. T. ( Assendelft )

09 February 2018
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Altijd gastvrije ontvangst, nooit wachttijd, duidelijke uitleg arts, behulpzaam en professioneel advies over andere behandelingen. Herkenning.

L. v. B. ( Apeldoorn )

09 February 2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomenn.v.t.
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

D. v. d. B. ( Nijmegen )

07 February 2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

De arts was super duidelijk, heel erg lief en heeft prachtig werk geleverd!

H. K. ( Sneek )

06 February 2018
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

M. H. ( Didam )

06 February 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prettig en goede uitleg

M. B. ( Den Bosch )

04 February 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ook ervaringen met andere kliniek maar met de vestiging in den Bosch ben ik erg tevreden en ga niet meer naar een andere kliniek.

C. E. ( Velp )

03 February 2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

A. G. ( Beuningen )

03 February 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

A. D. ( Arnhem )

01 February 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Altijd even aardig ontvangen, service uitstekend!
leuke mensen en omgeving.
Een dikke tien!

R. C. ( Leidschendam )

01 February 2018
9,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ben heeeeel erg tevreden

S. H. ( Nijmegen )

30 January 2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer aETIHAtJ in het onderstaande veld