085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,3

5063 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Laura17 januari 2022, Den Bosch
"Eerlijk advies "
8
Ik beveel City Clinics aan
Caroline17 januari 2022, Assen
"Werd gerustgesteld en er wordt erg goed meegedacht naar een mooi en natuurlijk resultaat. Erg prettige arts! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Karin17 januari 2022, Ven-zelderheide
"Ik werd erg prettig ontvangen, goed geadviseerd en pijnloos geholpen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Levina17 januari 2022, Vlijmen
"Erg professioneel, hygiënisch en aardige medewerksters! Eindresultaat; heel erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ylona15 januari 2022, Den Haag
"Vriendelijk en vakkundig met goed resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Roderick15 januari 2022, Den Bosch
"Mijn ervaring bij City Clinics was top. Klantvriendelijk en kundig personeel. Ik had 2 zones voorhoofdrimpels laten doen na de intake en resultaat was zeker naar wens. Ik kan en zal eenieder een behandeling bij City Clinics aanbevelen. Ook de prijs kwaliteit verhouding was prima. Daarnaast hebben ze met regelmaat leuke acties of aanbiedingen. Waar ook ik gebruik van mocht maken. Ik ga binnenkort zeker terug voor een vervolg behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maureen15 januari 2022, Almere
"De prikjes met Botox werden met zorg gezet waardoor ik ze nauwelijks voelde in tegenstelling tot voorgaande keren. Prikken is een kunde! Ik ben tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine14 januari 2022, Breda
"Ik ga normaal naar Faceland maar dat valt in het niet bij City Clinics Breda. Chiquer, professioneler, fijne service, kortom doen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Belinda13 januari 2022, Meerssen
"Heel leuk personeel waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ook heel blij met het eindresultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nathalie13 januari 2022, Bleiswijk
"Opnieuw fronsrimpel met Botox laten behandelen. Snel, goed & prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Louise12 januari 2022, Arnhem
"Bij City Clinics in Arnhem ben ik ontzettend goed geholpen. Naast professioneel advies, waren de medewerkers erg vriendelijk. Absoluut een aanrader. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marian12 januari 2022, Den haag
"Professioneel, vriendelijk, betrouwbaar iedere keer opnieuw! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irene11 januari 2022, Bergen op Zoom
"Mijn eerste ervaring met fillers (jukbeenderen) is erg positief. Ik heb lang nagedacht en vond het best wel spannend omdat ik niet wist wat ik kon verwachten qua pijn en resultaat, maar de arts en gastvrouwen waren ontzettend aardig, lieten mij op m’n gemak voelen en hebben mij goede informatie gegeven. De pijn viel echt reuze mee (met verdoving) en het resultaat is heel natuurlijk. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 januari 2022, Breda
"Fijne ervaring met deze mooie kliniek en zeer vriendelijke en kundige medewerkers. goede uitleg, fijne behandeling, en een top service. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 januari 2022, Veendam
"Goed geholpen en advies is ook goed wat je wel en niet moet doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marleen11 januari 2022, Stadskanaal
"Voel me op me gemaak . Genoeg tijd om alles te mogen doorspreken . Goede uitleg van behandeling. Blij dat ik jullie heb gevonden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Miranda11 januari 2022, Deventer
"Goed ontvangst en behandeling, afspraken maken gaat makkelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Roos11 januari 2022, Apeldoorn
"Heel deskundig advies en word prima geholpen . Vriendelijke dames "
10
Ik beveel City Clinics aan
Suzette11 januari 2022, Deventer
"Erg fijn, goede kwaliteit, snelle service "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nienke11 januari 2022, Tilburg
"Heel positief! Ik ben vriendelijk ontvangen en goed geholpen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Noortje11 januari 2022, Lent
"Hartelijk ontvangst en een zeer prettig gesprek met de arts. Hij denkt echt met je mee en is duidelijk in wat je kunt verwachten. Ook worden verschillende opties en prijzen besproken, geen aandringen om maar “alles” te laten doen. Tijdens de behandeling volledige uitleg wat hij gaat doen. Zeer professioneel en ik kom zeker terug! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Irene10 januari 2022, Arnhem
"Goed ontvangen duidelijk vriendelijk goed advies "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marja10 januari 2022, Enschede
"Zeer vriendelijke ontvangst, en een arts die weet wat ze doet. Geen prik maar raak clinic. Top!!!! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Melanie10 januari 2022, Arnhem
"Erg tevreden en het resultaat is prachtig. "
10
Ik beveel City Clinics aan