085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,1

1952 beoordelingen
95% beveelt City Clinics aan
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Behandeling arts 9,1
  • Afspraak nakomen 9,2
  • Klantvriendelijkheid 9,3
Wies19 april 2019, Waalwijk
"Been all lang klant. Super tevreden "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Philou17 april 2019, Den haag
9,6
Ik beveel City Clinics aan
Gwen17 april 2019, Ede
"Zeer vriendelijk. Betaalbaar. Goede uitleg. Geen geldklopperij. Kortom een 10! "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Cato15 april 2019, s'Hertogenbosch
"Leuke ontvangst, en goede uitleg voor de behandelijk. "
8,8
Ik beveel City Clinics aan
Kate13 april 2019, Groningen
"Mijn ervaring is goed, al is mijn bovenlip nog niet zoals het moet, maar daar was ik van op de hoogte . "
8,1
Ik beveel City Clinics aan
Elena12 april 2019, Amsterdam
"Ben zelf behandeld door de arts, heel veel uitleg en wat ik zeer fijn vond is dat ik de behandeling het beste in 2x kon laten uitvoeren dit voor beter resultaat. Niet eerder meegemaakt zo . Mijn frons ook laten doen en is ook super . De arts komt heel vakkundig over . Geloof mij ik zoek echt wel alles goed uit voordat ik iets onderneem. In deze arts had ik veel vertrouwen en dat is dus ook terecht geweest. "
9,3
Ik beveel City Clinics aan
Maartje12 april 2019, Amsterdam
"Een kliniek met weinig poespas en goede artsen voor een eerlijke prijs "
8,9
Ik beveel City Clinics aan
Hafsa12 april 2019, Rotterdam
9,0
Ik beveel City Clinics aan
Madelief12 april 2019, Blijham
9,9
Ik beveel City Clinics aan
Selma12 april 2019, Wijchen
"Mijn complimenten aan de arts en assistent, zeer klantvriendelijk en professioneel. "
9,9
Ik beveel City Clinics aan
Kiara12 april 2019, Deventer
"Uitstekende ontvangst en service. "
8,0
Ik beveel City Clinics aan
Sifra12 april 2019, Rijsenhout
9,1
Ik beveel City Clinics aan
Riley12 april 2019, Amsterdam
"Heel blij met ze "
9,9
Ik beveel City Clinics aan
Renske12 april 2019, Zutphen
"Prijs kwaliteit is voor een goede prijs! "
8,3
Ik beveel City Clinics aan
Bella11 april 2019, Wateringen
"Ben erg tevreden "
9,6
Ik beveel City Clinics aan
Manou11 april 2019, Arnhem
"Prima ervaring, vriendelijk ontvangst, prima behandeling en vooral goed resultaat "
8,3
Ik beveel City Clinics aan
Marly11 april 2019, Delfzijl
"De kliniek komt heel betrouwbaar en netjes over, en ik ben zeer tevreden over de behandeling van botox en filler. Ben ook tevreden over de manier dat er met mij wordt omgegaan, dus heb geen klachten. "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Aimy10 april 2019, Vught
8,1
Ik beveel City Clinics aan
Mia10 april 2019, Apeldoorn
"Zeer tevreden over het eindresultaat. Mijn fronsrimpel is zo goed als verdwenen. Heel fijn. "
8,6
Ik beveel City Clinics aan
Mieke10 april 2019, Apeldoorn
"1e keer voor mij. Zeer prettige ontvangst met veel geduld een goede uitleg gekregen. Ook ruimte om nog wat andere vragen te kunnen stellen. "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Famke8 april 2019, Maastricht
"Echt hartelijk ontvangst, alles word heel netjes uitgelegd en echt super service. Eerste keer was ik heel zenuwachtig omdat je niet weet wat je precies gaat verwachten, niet nodig geweest want ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Echt een aanrader voor iedereen "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Karlijn27 maart 2019, Lent
8,0
Ik beveel City Clinics aan
Abby27 maart 2019, Leek
"Prima uitleg en goed geholpen! "
8,9
Ik beveel City Clinics aan
Zoetermeer26 maart 2019, Zoetermeer
"2e keer botox voor frons rimpel en wederom weer erg tevreden "
9,1
Ik beveel City Clinics aan