085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees de positieve ervaringen van meer dan 7.500 cliënten!

Al onze cliënten ontvangen na afloop van een bezoek aan City Clinics een e-mail met het verzoek om ons te beoordelen op Klantenvertellen. Via deze onafhankelijke reviewtool kunnen wij monitoren of onze cliënten naar wens zijn behandeld. Door deze cliëntervaringen te publiceren op onze website, zijn wij volledig transparant over onze injectable behandelingen.

9,4

8105 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Joy15 mei 2024, Duiven
"Goede eerlijke uitleg! Prettige omgang en behandeling. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Irene13 mei 2024, Leeuwarden
"Gaven vertrouwen, hebben goed geluisterd en vragen volledig beantwoord. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Camilla13 mei 2024, Huissen
"Online plannen is een makkie. Geen lange wachttijden, goede uitleg voor de behandeling en een prettige behandeling. Liever iets te weinig injecteren en een beetje bij injecteren dan je voor gek laten lopen. Top! Ik heb City Clinics gelijk bij een vriendin aangeraden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mikki12 mei 2024, Tricht
"Eerste ervaring was echt heel fijn. Er wordt meegedacht en resultaat is echt perfect. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maren12 mei 2024, Amsterdam
"Zeer tevreden over de behandeling bij de artsen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zeeburg. Goed resultaat! Ik kom zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine12 mei 2024, Almere
"Ik kom zeker weer terug. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Eefje11 mei 2024, Enschede
"Fijne kliniek, met leuke vriendelijke artsen waarbij ik mij meteen op mijn gemak voel. Wat ik erg op prijs stel is het altijd eerlijke en deskundige advies wanneer iets wel of niet te doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gina11 mei 2024, Arnhem
"Ik kom bij City Clinics, al jaren. De arts is erg kundig en geeft zijn/haar eerlijke advies. Altijd een zeer goed resultaat. Voor mij geen ander. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Nick11 mei 2024, Breda
"Vriendelijke mensen, en een 10/10 service. Prijs-kwaliteit ook 10/10. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marlijn11 mei 2024, Nieuwegein
"Er wordt geluisterd en je krijgt eerlijk en duidelijk advies. De arts stelt je op je gemak en legt uit wat hij/zij precies doet. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tasja11 mei 2024, Wageningen
"Hele fijne overstap achter de rug naar een prettige, voorzichtige arts. Ik ga zeker weer. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maartje10 mei 2024, Harkema
"Fijne manier van behandelen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Samira9 mei 2024, Oosterwolde
"Nemen de tijd. Zijn eerlijk over de behandeling. Prima prijzen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maria8 mei 2024, Tilburg
"Ik laat sinds 2021 mijn lippen opvullen met fillers en ik heb de beste ervaring(en) bij City Clinics. Zeer kundige, vriendelijke en geduldige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Edith8 mei 2024, Tilburg
"Mijn eerste ervaring met de mensen die ik trof in deze prachtige kliniek was ronduit geweldig. Als een verzopen katje kwam ik aan (45 minuten door de stromende regen gefietst) en al direct werd ik zo warm ontvangen. Dat zorgde voor een heel fijn en vertrouwd/betrouwbaar gevoel. Na een eerste intakegesprek waarbij deze mensen heel goed kijken naar wat jij nodig hebt heb ik mijn eerste behandeling gekregen. Praktisch pijnloos, zeer vakkundig, met vol geduld en met aandacht gedaan. Ik kan deze kliniek iedereen van harte aanbevelen.   "
10
Ik beveel City Clinics aan
Quinty7 mei 2024, Enschede
"Heel goed geholpen en tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Annemijn7 mei 2024, Gelderland
"Goede service en klantvriendelijk. Ik kom hier al 10 jaar met plezier. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jasmijn7 mei 2024, Groningen
"Mijn ervaringen over de behandelingen zijn zeer goed ! Ik voel me op mijn gemak, de arts is een topper ! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Johanna7 mei 2024, Den Haag
"Je kunt er snel terecht en er is goed advies. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Carmen7 mei 2024, Meeden
"Weer ontzettend goed en vriendelijk geholpen, alsof je bij je vriendin op de koffie komt die tussentijds even een prikje geeft 😉 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Melissa7 mei 2024, Lanaken
"Super vriendelijk en deskundig. Het resultaat is erg mooi geworden en die boze blik is helemaal verdwenen. Erg tevreden klant! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jinthe7 mei 2024, Paterswolde
"Mijn ervaring was fantastisch en goede resultaten. Goede adviezen en goede tips. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Anouk7 mei 2024, Arnhem
"Duidelijke uitleg, professioneel en erg vriendelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jouke7 mei 2024, Assen
"Mijn behandeling bij de arts was zeer prettig. Ik twijfelde erg over welke behandeling ik moest kiezen. De arts kwam met een mooie tussenoplossing waardoor ik mij gehoord en begrepen voelde. Ik kom zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan