085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,1

2038 beoordelingen
95% beveelt City Clinics aan
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Behandeling arts 9,1
  • Afspraak nakomen 9,2
  • Klantvriendelijkheid 9,3
Rosie13 mei 2019
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Ava13 mei 2019, den Haag
"Goed. Nu afwachten of het inderdaad een jaar er beter uit blijft zien "
8,0
Ik beveel City Clinics aan
Cato13 mei 2019, Groningen
9,9
Ik beveel City Clinics aan
Wende13 mei 2019
"Contact via de mail was snel en je wordt goed te woord gestaan. De uitleg door de arts is gewoon duidelijk. De behandeling heb ik als pijnloos en goed ervaren. "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Lucie13 mei 2019, Elst
"De arts heeft mij snel en vakkundig behandeld. Door een geplande vakantie kon ik dezelfde dag nog terecht. "
8,7
Ik beveel City Clinics aan
Scottie13 mei 2019, Rotterdam
"De arts was super goed heeft mij goede informatie gegeven over de behandeling en de behandeling goed uitgevoerd. Ik zou zeker iedereen city clinics aanraden "
9,0
Ik beveel City Clinics aan
Mira13 mei 2019, Almere
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Ronja10 mei 2019, Apeldoorn
9,6
Ik beveel City Clinics aan
Rosa9 mei 2019, Havelte
"Ik heb het als zeer prettig ervaren. "
8,9
Ik beveel City Clinics aan
Nadia9 mei 2019, Hoensbroek
"Beste psychiater voor 40 + haha… Zeer tevreden voel me 80% opgewekter depressief gevoel smorgens is weg… ik raad het iedereen aan… want als je goed uitziet.. voel je je ook goed van binnen… en niet andersom.. Dat is mijn ervaring…. "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Lente9 mei 2019, Zelhem
8,9
Ik beveel City Clinics aan
Lexi8 mei 2019, Den Haag
"Ik kon snel terecht en dat ook nog op zaterdag. Online kan je makkelijk zelf je afspraak inplannen. De botox behandeling heeft een nette prijs en doet helemaal geen pijn. Ook nog per mail advies gekregen. Ik ben overal fijn geholpen. "
8,7
Ik beveel City Clinics aan
Carlijn8 mei 2019, Margraten
"Ik was blij met de botox actie, 2e zône voor €75, deze mag best vaker komen☺️ "
9,7
Ik beveel City Clinics aan
Abby8 mei 2019, Den Haag
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Elise8 mei 2019, Apeldoorn
"Toch fijn dat je van een subtiele ingreep heel blij wordt😉 "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Yuna8 mei 2019, Landgraaf
"Zeer tevreden als zone botox niet na wens is binnen twee weekjes alsnog geïnjecteerd wordt voor uiteindelijke resultaat . Das de reden buiten de kundigheid van de arts dat ik terug blijf komen . Vriendelijke ontvangst telkens weer …remainder middels mail als behandeling weer nodig is, zeer tevreden Chapeau City Clinics Maastricht "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Jaylin7 mei 2019, Dordrecht
"Heel vriendelijk en goed geholpen, zeer tevreden. "
8,9
Ik beveel City Clinics aan
Jada7 mei 2019, Kerkdriel
"Blij met de arts. Ik zou nog terug kom voor de babybotox in mijn voorhoofd. Ivm vakantie neem ik deze bij mij volgende behandeling. Helemaal tevreden na de prikjes totaal geen hoifdpijn gehad. Hartelijk dank.   "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Marley6 mei 2019, Den haag
"Altijd een welkom gevoel "
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Alicia6 mei 2019, Schijndel
"Vriendelijke mensen.en goede arts. "
9,4
Ik beveel City Clinics aan
Guusje5 mei 2019, Huissen
"Zeer vakkundige vriendelijke arts die voor natturlijkheid gaat en niet dat het er nep uitziet. "
8,9
Ik beveel City Clinics aan
Maartje4 mei 2019, Oosterbeek
10,0
Ik beveel City Clinics aan
Maan3 mei 2019, Dordecht
"Prima geholpen. Je voelt je echt welkom. Resultaat natuurlijk. Heel blij mee! "
8,0
Ik beveel City Clinics aan
Ilse3 mei 2019, Kropswolde
"Plezierig en relaxed "
8,4
Ik beveel City Clinics aan