085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,2

2955 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Dorien6 juli 2020, Breda
"Ben gegaan om te ervaren of ik van behandelaar kon overstappen. Ging eerst bij andere clinic waar ik ook wel tevreden over was maar is verder weg. Aardige ontvangst. Wachtkamer beetje kil maar dit kwam door Corona werd me verteld. Normaal wel koffie/thee en leesmateriaal. Uitgebreid de tijd genomen voor overleg en advies. De behandeling was minder pijnlijk dan ik gewend was en met zelfs beter resultaat. Zeer blij met deze overstap. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Corinna6 juli 2020, Gilze
"Fijne arts, luisterd naar je, ben erg tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aletta6 juli 2020, Houthalen
". "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lucia6 juli 2020, Den Bosch
"Aardig personeel goede uitleg "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mariet6 juli 2020, Rotterdam
"Ik werd erg vriendelijk ontvangen. De arts die mij geholpen heeft is een lieve dame. Gaf eerst rustig de uitleg stelt je erg op je gemak. Kom zeker nog eens terug bij haar. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Willemien5 juli 2020, Amsterdam
"Ben tevreden. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Judith5 juli 2020, Apeldoorn
"Nette vriendelijke behandeling! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lucinda5 juli 2020, Deventer
"Vriendelijke mensen, goed resultaat (botox) "
10
Ik beveel City Clinics aan
Susan5 juli 2020, Wedde
"Netjes, vriendelijk, goed advies. Werd optijd geholpen, duidelijk uitleg. Alles schoon. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Esther4 juli 2020, Amsterdam
"Vriendelijk ontvangst en goed advies. Erg tevreden met het resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tanja4 juli 2020, Amsterdam
"Prettige ontvangst, hygiënisch, bekwame artsen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dorus4 juli 2020, Nijmegen
"Goed en tevrede over resultaat "
9
Ik beveel City Clinics aan
Miranda4 juli 2020, Blijham
"Zeer goed "
10
Ik beveel City Clinics aan
Iris4 juli 2020, Amsterdam
"Goed advies, "
8
Ik beveel City Clinics aan
Ceryl4 juli 2020, Nootdorp
"Zeer deskundig en vriendelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Margriet4 juli 2020, Apeldoorn
"Erg tevreden! Duidelijke uitleg en nemen de tijd. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Chantal4 juli 2020, Arnhem
"Makkelijk online een afspraak inplannen, altijd een vestiging in de buurt. Vriendelijk en bekwaam personeel, altijd een mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dirk3 juli 2020, Groningen
"Ontvangen door een vriendelijke gastvrouw. Daarna consult met de arts.  De arts kwam sympathiek, rustig en eerlijk over. Nam de tijd voor het consult, drong me niets op maar vroeg wat mijn wensen waren en gaf daarop aan welke behandeling hij zou kunnen uitvoeren (Botox frons met wenkbrauwlift). Bij voorgaande klinieken altijd als vrij pijnlijk ervaren dus ik zette me schrap. Thomas injecteerde echter heel erg rustig en behoedzaam, de prikken waren veel beter te verdragen dan anders. Nu, twee weken later, erg tevreden. Frons weg (maar geen frozen face!) en wenkbrauwen zijn prachtig en subtiel gelift. Absolute aanrader. Ook qua prijs. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Imke3 juli 2020, Den Haag
"Altijd goed en zeer tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Susie3 juli 2020, Apeldoorn
"Hele vriendelijke arts die duidelijke uitleg geeft en echt de tijd voor je neemt. Ik raad deze kliniek zeker aan! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Hanneke3 juli 2020, Harkema
"Professioneel, goede prijs, vriendelijk! Heel tevreden "
10
Ik beveel City Clinics aan
Germaine3 juli 2020, Enschede
"Ben goed ontvangen prettige uitleg niks op aan te merken. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Natascha3 juli 2020, Grave
"netjes, schoon "
8
Ik beveel City Clinics aan
Saskia3 juli 2020, Amsterdam
"Als twee jaar mijn vaste adresje waar ik mij met een gerust hart laat behandelen. "
9
Ik beveel City Clinics aan