Beoordelingen van onze cliënten

9,0
1365 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,6
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 69

M. d. G. ( Olst )

12 June 2018
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

I. M. ( Geleen )

11 June 2018
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Professionele behandeling en netjes ontvangen.

E. T. ( Voerendaal )

09 June 2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zeer goede ervaring, zeer tevreden!

N. G. ( Wellen )

09 June 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Tevreden ook goede service achteraf.

H. v. L. ( Nijmegen )

09 June 2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

A. v. E. ( Almere )

08 June 2018
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Y. K. ( Apeldoorn )

08 June 2018
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

tevreden,en voelt je op je gemak.

C. W. ( Nijmegen )

07 June 2018
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

K. v. d. L. ( Lent )

05 June 2018
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik vond het een goede ervaring en voor herhaling vatbaar. De fillers zijn erg diur dus ik blijf graag op de hoogte vd aanbiedingen

A. D. ( Arnhem )

05 June 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

alles is even aardig, attent, vriendelijk, naar mij toe, zoals ik het heb ervaren.
Alles wordt goed uitgelegd en is duidelijk genoeg als we aan de slag gaan. Helemaal top!

R. v. d. D. ( Rosmalen )

05 June 2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima dokter erg vriendelijk en vakkundig

M. M. ( Apeldoorn )

05 June 2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

M. U. ( Arnhem )

05 June 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

goed contact werkt netjes

N. A. ( Den Haag )

05 June 2018
9,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen6,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

erg blj

A. R. ( Rotterdam )

02 June 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

E. T. ( Den Bosch )

02 June 2018
8,8
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomenn.v.t.
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

N. H. ( Deventer )

02 June 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

W. E. ( Amsterdam )

01 June 2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima, ook prettige en deskundige controle

G. E. ( Arnhem )

01 June 2018
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ben uitermate tevreden over de arts. Hij geeft eerlijk advies, niet uit op winstbejag. Het gaat hem erom om de klant tevreden te maken en te houden.
Waar ik bijvoorbeeld aangaf 2 ml fillers in mijn jukbeenderen te willen, gaf hij het advies om hier 1 ml van te maken.
Hij is een topper en zolang hij bij cityclinics werkt, ben ik zijn vaste klant.
Wat betreft traangootbehandeling is hij zeer vakkundig. Heb een keer eerder elders traangoot behandeling laten uitvoeren en daar heb ik enorm spijt van gehad. Gevolg was verkeerd geplaatste fillers. Goedkoop is vaak duurkoop. Overigens is de gastvrouw, iemand die je op je gemak stelt.

K. I. ( Arnhem )

01 June 2018
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima voorlichting en advies. Goed opgevangen toen ik wat licht in het hoofd werd door de pijn.
Kom graag weer terug.

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer Q2VeUQ1E in het onderstaande veld