085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,1

2330 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Annet14 oktober 2019, Maastricht
"Ik vind iedereen ontzettend aardig. Ze nemen echt de tijd voor je en geven je eerlijk en goed advies. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Miriam12 oktober 2019, 's-Gravenhage
"Kom hier al jaren! Fijne mensen en een top resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Moniek12 oktober 2019, Oss
"Leuke vakkundige mensen en een fijne sfeer!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dorien12 oktober 2019, Den-Bosch
"Ik ben altijd erg tevreden over het resultaat en de manier waarop ik ontvangen en te woord gestaan word. Altijd weer een feestje! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Marscha12 oktober 2019, Arnhem
"Ik heb stap voor stap informatie gekregen wat er ging gebeuren. Ook over het herstel, eventuele beurze plekken en over het te verwachten resultaat heb ik ruim voldoende informatie ontvangen. Daarnaast ben ik op mijn gemak gesteld en heb ik het vertrouwen gekregen dat ik in deskundige handen was. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Paulien12 oktober 2019, Assen
"Deskundige artsen en mooie behandelingen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rifka11 oktober 2019, Apeldoorn
"Samen, door goed te overleggen, de juiste behandeling kiezen voor het gewenste natuurlijke resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 oktober 2019, Cuijk
"En gezellige afspraak, kundig advies. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Karlijn11 oktober 2019, Herveld
"Alles prima. Top service. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Cecile11 oktober 2019, Arnhem
"Zeer prettige mensen en omgeving. Goede uitleg en goed resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Thalita11 oktober 2019, Huizen
"Zeer prettige ervaring. Zowel assistente and arts vriendelijk en geruststellend. Het resultaat ook zeer goed. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Melinda11 oktober 2019, Den Haag
"Aardige deskundige arts, rustige sfeer , prima geholpen "
10
Ik beveel City Clinics aan
Shannah11 oktober 2019, Groningen
"Prettig ontvangen. Uitleg gekregen. Resultaat tot nu toe oké. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Harriet11 oktober 2019, Apeldoorn
"Vriendelijke arts, en goed gedaan. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Belinda11 oktober 2019, Arnhem
"Een hele fijne arts, de botox zit helemaal perfect "
10
Ik beveel City Clinics aan
Annetta11 oktober 2019, Den Bosch
"Meedenkende artsen, goede service met nacontrole e.d. Regelmatig mooie acties. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gerbine11 oktober 2019, Apeldoorn
"Gesprek vooraf prettig uitleg was heel goed. Ik kom zeker terug "
9
Ik beveel City Clinics aan
Cynthia7 oktober 2019, Hoensbroek
"Ik bezoek City Clinics Maastricht al gedurende een langere periode. Het advies, de service, het vakmanschap etc. is fenomenaal! Een echte aanrader voor iedereen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lucia7 oktober 2019, Tilburg
"Heerlijk dat ik door City Clinics weer een jeugdige uitstraling heb,,,,, "
10
Ik beveel City Clinics aan
Victoria7 oktober 2019, Hasselt
"Nu de 4e maal dat ik bij City Clinics in Maastricht botox laat zetten en altijd weer super goed ontvangen EN behandeld! Resultaat is natuurlijk en mooi! Ook de behandelend arts is heel leuk en stelt je altijd op je gemak 😀 Kopje koffie of thee als je binnenkomt.. en het is zo weer klaar voor de komende maanden.. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Barend7 oktober 2019, Nijmegen
"Vriendelijke ontvangst "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anneloes7 oktober 2019, Leuven
"Professionele uitleg over de behandeling. Heel duidelijk en niet opdringerig. Botoxbehandeling verliep pijnloos Ik ga zeker terug! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Maike7 oktober 2019, Arnhem
"Fijne, vriendelijke en deskundige artsen. Eerlijk advies en erg blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Viola7 oktober 2019, Den haag
"Goede uitleg Klantvriendelijk en mooi resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan