085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,2

3802 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Janneke2 april 2021, Den Haag
"Correct en professioneel "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tamara2 april 2021, Nijmegen
"Hele goede ervaring gehad hier. Eerst een intakegesprek waar alles duidelijk werd verteld en besproken en dezelfde week kon ik al terecht voor mijn behandeling! Alles verliep zeer professioneel en ik ben ontzettend blij met het resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Cynthia2 april 2021, Apeldoorn
"Ik kwam voor een intake en tijdens het gesprek besloot ik voor de behandeling te gaan. Alles werd duidelijk, volledig en geduldig uitgelegd. Achteraf kan ik zeggen dat ik heel blij ben met deze beslissing. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marjan2 april 2021, Wijchen
"Goed en deskundig advies en behandeling "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marianne2 april 2021, Rosmalen
"Ik kwam eigenlijk voor een Profhilo behandeling ivm Botox maar na duidelijke uitleg kwam ik erachter dat Profhilo niet ging brengen wat ik wilde. Fijn dat er de tijd werd genomen en verwachtingen werden besproken. Ik ga zeker terug! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Miriam2 april 2021, Nijmegen
"Aanrader "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jolanda2 april 2021, Zoetermeer
"Een super aardige en goede arts. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Ze weet wat ze doet en geeft goed advies. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Henriette2 april 2021, Horst aan de Maas
"Vriendelijke en deskundige behandeling met een persoonlijk tintje. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Madelon2 april 2021, Apeldoorn
"Goed advies en hele mooie natuurlijke resultaten! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lara2 april 2021, Vlaardigen
"Zeer tevreden "
10
Ik beveel City Clinics aan
Darcy31 maart 2021, Den Bosch
"Ze hebben goed naar me geluisterd en precies aangepakt waar ik me aan stoorde. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aline31 maart 2021, Loosdrecht
"Professionele behandeling, heel mooi resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anja30 maart 2021, Rotterdam
"Er werd goed geluisterd en mijn wensen werden vertaald in een concrete aanpak. Ik kreeg niet het gevoel dat mij iets werd opgedrongen. Dat was een prettige ervaring. Deskundige arts. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Alisa30 maart 2021, Groningen
"De arts vond ik zeer prettig . Zeer zorgvuldig en met rust geprikt ..Alle vertrouwen ! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Wendelien30 maart 2021, Zuidlaren
"Ik heb me heel welkom en begrepen gevoeld! Dikke complimenten aan de arts en zijn assistente! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Paulina30 maart 2021, Rosmalen
"Het was voor mij de eerste keer dat ik botox liet zetten ,en was best zenuwachtig. De dames stelde me erg op mijn gemak,dat was fijn. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maartje30 maart 2021, Dokkum
"Goed advies, neemt de tijd en denkt mee. Jammer dat er geen vestiging in Friesland is want de afstand vind ik een nadeel. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Thea29 maart 2021, Bemmel
"Goed overleg, goed advies en mooi resultaat. Daar wordt je blij van! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Cora29 maart 2021, Breukelen
"Snel , vakkundig en duidelijke uitleg "
8
Ik beveel City Clinics aan
Chantelle29 maart 2021, Amsterdam
"Hele fijne sfeer , ervaren botox prikster 😉 Goed advies , zeer tevreden "
9
Ik beveel City Clinics aan
Fritz29 maart 2021, Groningen
"Volledig voorhoofd botox behandeling gehad. Duurde enkele dagen voordat het resultaat zichtbaar werd. Maar ben blij met het resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Wies29 maart 2021, Driel
"Zo fijn, duidelijk, geen loze beloftes "
7
Ik beveel City Clinics aan
Yvette29 maart 2021, Groningen
"De arts gebruikte een andere methode voor lipfillers waardoor ik bijna geen pijn heb ervaren en geen blauwe plekjes en gezwollen lippen kreeg. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alie29 maart 2021, Enschede
"Ik ben er nu voor de tweede keer geweest en beide bezoeken verliepen vriendelijk en duidelijk. Ik vond het fijn dat men de tijd nam en niks opdringen. Over twee maanden ben ik er weer "
10
Ik beveel City Clinics aan