085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,2

3189 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Marga18 september 2020, Groningen
"Keurige behandeling "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jacco18 september 2020, Maastricht
"De arts heeft mij vanaf dag 1 behandeld en behalve dat zij heel kundig is is zij ook nog super leuk in de omgang! She’s a keeper! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Katherine18 september 2020, Drachten
"Een zeer nette praktijk te Groningen, een uiterst vriendelijke en vakkundige arts, die goede uitleg en advies geeft. Een goede prijs met ook nog eens regelmatig mooie acties, zeker een aanrader! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Louise18 september 2020, Beverwijk
"Was mijn eerste keer, botox voor de fronsrimpel, het deed behoorlijk zeer maar daar had de arts gelukkig geduld mee. Ik zou nooit een wenkbrauwlift ernaast hebben genomen als arts dit niet zelf gratis erbij aanbood, ik ben blij dat ze dat heeft gedaan. De wenkbrauwlift heeft gewoon een geweldig resultaat. Ik heb nu de symetrie in mijn gezicht terug en zal dit volgende keer zeker weer laten doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Steward18 september 2020, Den Bosch
"Zoals altijd een fijne ervaring met eerlijk advies 🙂 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marjan18 september 2020, Doetinchem
"Ben heel blij met het natuurlijke resultaat. En ben ook heel blij dat het betaalbaar is. Er werd goed geluisterd en professioneel gewerkt. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Colette18 september 2020, Rosmalen
"Ze waren erg aardig en had er een fijn gevoel bij "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marly18 september 2020, Den Haag
"Ik heb een Botox behandeling frons en wenkbrauwen gedaan. De arts en haar assistente zijn vriendelijk en spontaan. Ze praten je heel vlot door de behandeling heen. Ik ben 100% tevreden met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lucy16 september 2020, Nijmegen
"Ik was behoorlijk zenuwachtig want ook had eerder lipfiller gehad zonder verdoving.( niet bij City Clinics) Dat was zeer pijnlijk ( vond ik) én het was na 2 mnd al niet meer zichtbaar. Dus bij de arts aangekomen zat ik met zweethandjes aan tafel. Op het moment dat de arts zei dat ik verdoving kreeg hoorde ik de rest al niet meer zo blij was ik. Hup in de stoel, lidocaïne zalf, verdoving en een flinke dosis humor. Binnen no time had ik mijn lipfiller en ging ik mèt koelcompres erop naar huis. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Lianne16 september 2020, Aalsmeer
"Vriendelijk "
10
Ik beveel City Clinics aan
Patries16 september 2020, Poeldijk
"Niks geen pijn , super vriendelijk en zorgzaam…goede uitleg..ik heb mijn plekje gevonden daar…heel mooi resultaat‼️ "
8
Ik beveel City Clinics aan
Jorien15 september 2020, 's-Gravenhage
"Goed advies en geholpen door artsen met liefde voor het vak "
10
Ik beveel City Clinics aan
Celeste15 september 2020, Den Haag
"De arts in Den Haag is heel kundig en prettig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Imke15 september 2020, Deventer
"Prettig geholpen, eerlijke en duidelijke voorlichting, zeer kundig. Leuk dat er soms een actie is. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Julia15 september 2020, Veenendaal
"Ik ben heel blij met City Clincs. Ze zijn daar erg professioneel en vriendelijk. Ik zou mijn vrienden zeer zeker City Clinics aanbevelen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jolanda15 september 2020, Arnhem
"Ik ben sinds ca. 5 jaar klant bij de City Clinics, Arnhem. Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en competent behandeld en geadviseerd. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Harriet15 september 2020, Maastricht
"De arts beantwoordt al mijn vragen, legt alles goed uit. Gooit er een leuke dosis humor tegenaan en last but not least, hij zorgt dat ik er prachtig uitzie! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gera15 september 2020, Arnhem
"Prettige arts erg kundig vriendelijke ontvangst resultaat is super "
10
Ik beveel City Clinics aan
Fiona15 september 2020, Maastricht
"Ik kom al geruime tijd bij City Clinics Maastricht. Super fijne arts, zeer kundig en denkt mee en ze weet wat ze doet. Er wordt je niets opgedrongen dat is fijn. Kortom ik ben super tevreden en blijf er zeker nog lange tijd teruggaan. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Wiesje15 september 2020, Bergschenhoek
"Zoals gewoonlijk uitstekend!I "
10
Ik beveel City Clinics aan
Chantal15 september 2020, Gorssel
"Altijd top, ga altijd weer zeer tevreden naar huis. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sabine14 september 2020, Tilburg
"Er wordt naar mij geluisterd en gehandeld. Ik voel mij op mijn gemak. Resultaten zijn goed. "
10
Aukje14 september 2020, Enschede
"Ik ben heel erg tevreden met resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aafke14 september 2020, Rotterdam
"Prima service! "
10
Ik beveel City Clinics aan