085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,3

4201 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Daisy21 juni 2021, Groningen
"Ik ben nu 1x geweest en ben zoooo tevreden. Mensen zeggen niet meer wat kijk je boos hahaha lukt ook niet meer. Ik maak binnen kort weer afspraak . "
10
Ik beveel City Clinics aan
Manja21 juni 2021, Leerdam
"Ben nu een paar keer bij een arts geweest in Hilversum. Vind het erg fijn om steeds dezelfde arts te hebben. Hij luistert goed naar je wensen en is in voor een grapje. Ben zeer tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Richard21 juni 2021, Groningen
"Geweldig en bijna pijnloos, ben eindelijk van mijn zweterige oksels af. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Katrien21 juni 2021, Veenendaal
"In Utrecht geholpen, het resultaat is echt super. Erg tevreden "
10
Ik beveel City Clinics aan
Melina21 juni 2021, Groningen
"Mijn ervaring is zeer goed! Het was mijn 1e keer, dus een beetje zenuwachtig. Wat achteraf helemaal niet nodig was. Leuke lieve mensen. Goed geïnformeerd , en ik was snel op mijn gemak. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marijke21 juni 2021, Arnhem
"Prettige rustige uitleg. Stond voor juist doorvragen en verwijzen waar nodig. Eerlijk en niet om maar te doen wat de klant vraagt. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Saskia19 juni 2021, Loosdrecht
"Ik heb express even gewacht met beoordelen. Wilde eerst zien wat het deed na een aantal weken. Maar moet eerlijk zeggen dat het prima werkt. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Heleen19 juni 2021, Appingedam
"Uitstekend "
10
Ik beveel City Clinics aan
Erika18 juni 2021, Purmerend
"Heel fijn geholpen. Duidelijke uitleg gehad van behandeling. Ook tijdens de behandeling werd er aangegeven wat er gedaan werd. Super professioneel en aardig personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Astrid18 juni 2021, Belgie
"Goede ontvangst en goede informatie en vooral goede resultaat "
8
Ik beveel City Clinics aan
Hailey18 juni 2021, Arnhem
"Heel goed "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jolijn16 juni 2021, Koersel, België
"Ze nemen echt hun tijd voor uitleg en behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Boaz16 juni 2021, Gemert
"Gastvrij personeel, super adviesinformatie en behandeling "
10
Ik beveel City Clinics aan
Diana16 juni 2021, Den Haag
"Snel, professioneel. Toegankelijk bedrijf en makkelijk bereikbaar. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Patricia15 juni 2021, Gendt
"Zeer vriendelijk, kundig, ervaren en gastvrij personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Isabella15 juni 2021, Gorinchem
"Fijn en vriendelijk welkom en een super advies, behandeling en informatie! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lorena15 juni 2021, Soest
"De arts is heel sympathiek en meedenkend.  Ze wil je zeker niets aansmeren. Blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Moniek15 juni 2021, Zutphen
"Superfijn geholpen! Aardige dames en ze stellen je helemaal gerust. Leggen alles goed uit! Echt een aanrader! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Avy15 juni 2021, Losser
"Rustig en prima geholpen! Goed advies. Mijn vriendin komt ook bij jullie de volgende keer! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Amber15 juni 2021, Rotterdam
"Goed en vriendelijk geholpen, eerlijke voorlichting over mogelijkheden en risico’s, uitgebreide voorlichting! En uiteraard blij met het resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Noreen15 juni 2021, Heerlen
"Zeer goed "
8
Ik beveel City Clinics aan
Lucy15 juni 2021, Den Bosch
"Ze nemen de tijd, zijn onwijs aardig en antwoorden eerlijk op vragen "
10
Ik beveel City Clinics aan
Norah15 juni 2021, Amstelveen
"Hele goede uitleg en behandeling. Ik ga hier de volgende keer zonder aarzeling heen als ik weer iets wil laten doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Danique15 juni 2021, Hilversum
"Zeer tevreden over mijn behandeling! "
10
Ik beveel City Clinics aan