Beoordelingen van onze cliënten

9,0
1288 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,6
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 65

J. S. ( Vorstenbosch )

17 April 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

zorgvuldige behandeling

D. D. ( Apeldoorn )

16 April 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zeer prettig en prachtig resultaat.
En de prijzen zijn ook prettig.

S. L. ( Sittard )

15 April 2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Fijne ontvangst, duidelijke advies van de arts en uitleg hoe de behandeling er uit gaat zien. Direct reactie voor een nacontrole, fijne begeleiding. City Clinics heb ik al aan vriendinnen aanbevolen!

B. H. ( Nijmegen )

12 April 2018
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goed ,snel en efficiënt !

M. R. ( Den Haag )

11 April 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik heb een kleine wenkbrauwlift laten doen met botox. Dit heeft direct effect gehad en het ooglid aan de linkerkant hangt minder. Het effect is natuurlijk en ik vind de prijs-kwaliteitsverhouding van deze kliniek echt heel goed.

J. M. ( Veenendaal )

10 April 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik heb het als erg prettig ervaren om bij deze arts de behandeling te doen. Het is natuurlijk altijd een beetje spannend en hij weet je op een rustige manier gerust te stellen.

S. v. d. B. ( Ede )

10 April 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

N. L. ( Boxtel )

09 April 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima geholpen

S. H. ( Elsloo )

08 April 2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Z. L. ( Den Haag )

06 April 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

J. F. ( Rotterdam )

06 April 2018
9,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Je word goed behandeld
Ze Vertellen goed wat je wel en niet moet doen

S. L. ( Hilversum )

06 April 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik was per vergissing een uur te vroeg. Ik werd eerder geholpen. Heel fijn.

J. v. V. ( Oss )

06 April 2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Geweldig hoe mijn kin is opgevuld met botox om de spanning die daar steeds opstaat weg te halen.
Zoals ook gezegd zal het pas na 2 of 3 keer echt aanslaan.

Maar Ben nu al tevreden

P. M. ( Den Bosch )

06 April 2018
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

R. B. ( Oosterbeek )

05 April 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

alles is goed verlopen.
ook had ik na mijn behandeling (botox tegen kraaiepootjes) geen blauwe plekken bij mijn ogen.
dit in tegenstelling tot een behandeling bij een andere kliniek.

P. G. ( Wijchen )

04 April 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Overgestapt naar andere arts, erg tevreden!!!

E. K. ( Hoogezand )

03 April 2018
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

J. d. F. ( Wijk en Aalburg )

03 April 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

nette ontvangst. duidelijke uitleg door arts.

R. L. ( Groningen )

03 April 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

prima

S. v. d. K. ( Zutphen )

03 April 2018
9,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ben er al een paar keer geweest, en je werd heel goed geholpen en dingen werden goed uitgelegd.

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer hFN531aB in het onderstaande veld