085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,2

3526 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Shirley18 januari 2021, Luik
"First time for me and I’m really happy about the results. I’ll come back soon. Now it’s one of my favorite place. My friends have seen the result and now they all want to come 😉 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Renée18 januari 2021, Rotterdam
"Mijn eerste keer botox in de fronsrimpel. Spannend, maar het is zo voorbij. Nog een week erg veel last van hoofdpijn gehad en een flinke blauwe plek. Even gebeld en heel vriendelijk te woord gestaan. Nu drie weken verder ben ik er al erg blij mee. Ik zie nu al duidelijk een ‘gladder’ voorhoofd. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Sterre18 januari 2021, Heerlen
"Super zoals altijd. De arts is een topper! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anouk18 januari 2021, Den Haag
"Met een kopje thee in de wachtkamer. Vriendelijk ontvangen. Goed voorgelicht en ingelicht tijdens de behandeling. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Amira18 januari 2021, Beuningen
"Ik raad het iedereen aan, ze zijn vriendelijk en ziet er mooi en goed georganiseerd uit. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ida18 januari 2021, Apeldoorn
"Ik heb 2 keer eerder elders mijn lippen laten doen De eerste keer was het nauwelijks zichtbaar. De tweede keer had ik een duck face met 1ml Dit keer is het zeer professioneel gedaan. In de onderlip iets meer dan in de bovenlip Het ziet er prachtig uit. Ook tijdens de behandeling werd ik professioneel en vriendelijk behandeld. Ik kom volgend jaar zeker terug voor een nieuwe behandeling "
10
Ik beveel City Clinics aan
Iefke18 januari 2021, Capelle aan den IJssel
"Vriendelijk personeel "
8
Ik beveel City Clinics aan
Nicolien18 januari 2021, Enschede
"Heel goed advies, en behandeling ook zeer goed. En vriendelijk "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gaby16 januari 2021, Zoetermeer
"Vriendelijk, gastvrij, goede uitleg van de behandeling en nazorg. Mooi resultaat, "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marianne13 januari 2021, Amsterdam
"Een top injectable arts "
10
Ik beveel City Clinics aan
Door13 januari 2021, Groningen
"Ik voelde mij niet goed tijdens de behandeling. Mijn arts was zeer zorgvuldig en attent. Geen kosten zaterdag er aan verbonden, erg netjes en klant vriendelijk. Ik kom zeker weer terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Victoria13 januari 2021, Den haag
"Altijd op tijd Goede uitleg En als ik de deur uitloop zie ik beter uit "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marga12 januari 2021, Landgraaf
"Lieve mensen die je een eerlijk antwoord geven. Ben blij met het resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Josien12 januari 2021, Sittard
"Goede ontvangst, uitleg en behandeling. Behandeling in Maastricht door de arts en assistente. Over twee weken terug voor nabehandeling. Als ik dan nog tevredener ben krijgt CC van mij vijf sterren. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Veerle11 januari 2021, Tilburg
"Pluspunten Wat een fijn persoon is de arts. Luistert, is geïnteresseerd en geeft je niet het gevoel dat je nog veel meer dingen moet laten doen. Dan waarvoor je bent gekomen. Prachtige locatie. Nee ik verwijs iedereen door naar jullie. Ik ben echt heel tevreden "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eleny11 januari 2021, Den Bosch
"Zeer zorgvuldige behandeling, ben erg blij ermee "
8
Ik beveel City Clinics aan
Susy10 januari 2021, Delft
"Aantal keer geholpen door 2 vrouwelijke artsen. Beide meiden zijn vriendelijk, professionals en zullen niets doen of aanraden waar jezelf niet achter staat. Tot volgende keer "
10
Ik beveel City Clinics aan
Simone9 januari 2021, Tilburg
"Professioneel en heel vriendelijk. Arts weet wat ze doet, legt alles goed uit en adviseert wat het beste is voor het mooiste resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eline9 januari 2021, Den Bosch
"Professionele vakkundige behandeling met een mooi resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lea9 januari 2021, Arnhem
"Fijn en rustig advies gekregen. Ontspannen setting en het resultaat is fantastisch. Betaalbaar, wat ook maakt dat ik terug kàn komen! Ik kom zeker weer terug! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Noreen9 januari 2021, Nigtevecht
"Efficiënt, hygiënisch. Goed advies en snelle behandeling. Vriendelijke arts! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Amy9 januari 2021, Gouda
"Super "
10
Ik beveel City Clinics aan
Macy9 januari 2021, Berg en Dal
"Altijd ben ik super tevreden van professionele behandelingen bij City Clinics. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carolina8 januari 2021, Mijnsheerenland
"Blij met het resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan