085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees de positieve ervaringen van meer dan 7.500 cliënten!

Al onze cliënten ontvangen na afloop van een bezoek aan City Clinics een e-mail met het verzoek om ons te beoordelen op Klantenvertellen. Via deze onafhankelijke reviewtool kunnen wij monitoren of onze cliënten naar wens zijn behandeld. Door deze cliëntervaringen te publiceren op onze website, zijn wij volledig transparant over onze injectable behandelingen.

9,4

7513 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Mieke13 november 2023, Kaatsheuvel
"Persoonlijke benadering nemen de tijd "
8
Ik beveel City Clinics aan
Myrna11 november 2023, Nijmegen
"Geeft vertrouwen, denkt mee in een stappenplan, goed advies over wat mijn gezicht nodig heeft. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva11 november 2023, Enschede
"Prima "
7
Ik beveel City Clinics aan
Meike10 november 2023, Oldenzaal
"Geweldig Zorgvuldig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Godelief10 november 2023, Tilburg
"Zeer tevreden . "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mandy10 november 2023, Voorburg
"Geweldig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maaike8 november 2023, Huissen
"Er wordt de tijd voor je genomen en ze zijn erg flexibel en prettig in het contact. Daarnaast niet geheel onbelangrijk ook erg tevreden met het resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Zoe7 november 2023, Rijen
"Super goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Eerlijke antwoorden op me vragen. Nemen de tijd voor je. Echt super! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Monica7 november 2023, Soesterberg
"Er wordt veel aandacht besteed aan uitleg en je wordt goed begeleid wat betreft de nazorg. Zeker een aanrader "
10
Ik beveel City Clinics aan
Katja7 november 2023, Bemmel
"Deskundig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marja7 november 2023, Teteringen
"Hele persoonlijke en mooie kliniek. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aafke7 november 2023, Emmen
"Alles word goed uitgelegd ben zeer tevreden "
10
Ik beveel City Clinics aan
Katrina7 november 2023, Meppen
"Schneller Termin, sehr nette Ärztin und Mitarbeiter "
10
Ik beveel City Clinics aan
Valerie7 november 2023, Putte
"Ik werd zeer goed ontvangen. Ik kreeg een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren. En toen ik me niet lekker voelde ben ik erg menselijk en lief behandeld. Dikke 10 voor dit team "
10
Ik beveel City Clinics aan
Janice7 november 2023, Velp
"Goed advies, rustig de tijd, vriendelijk ontvangst en het resultaat spreekt ook voor zichzelf. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Tania7 november 2023, Driel
"Weten waar ze over praten en geven eerlijk advies. Je weet waar je aan begint en nemen de tijd voor je. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Sascha7 november 2023, Nijmegen
"Mijn ervaring met City Clinics is top, vriendelijke ervaren artsen die resultaten leveren. Een tevreden nieuwe klant. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gabrielle6 november 2023, Apeldoorn
"Iedere 3 maanden kom ik hier voor mijn behandeling met volle tevredenheid. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sheila6 november 2023, Empel
"Toppertjes "
8
Ik beveel City Clinics aan
Charlotte6 november 2023, Bergen op Zoom
"Hele fijne en betrouwbare dames. Kom er graag. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Louise6 november 2023, Zwolle
"Ik kon supersnel terecht, binnen een uur! Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt de tijd voor mij genomen. Vriendelijke dames en fijne behandeling. Tot over 3 maanden 🙂 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sophie6 november 2023, Capelle aan den IJssel
"Vriendelijk, accuraat en snel. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Sanne6 november 2023, Den Bosch
"Al een aantal keer heel goed geholpen door de arts in Den Bosch. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Paula6 november 2023, Enschede
"De arts die mij in Enschede heeft geholpen heeft echt geluisterd naar mijn wensen. Echt ontzettend fijn. Dus zou fijn zijn als zij blijft. "
8
Ik beveel City Clinics aan