085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,1

2708 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Kyra11 maart 2020, Arnhem
"Ik ben geholpen door een vrouwelijke arts. Ze legt alles goed uit en voert haar werk geweldig uit. Ze verdient een dikke 10!! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Nicoline11 maart 2020, Tilburg
"Werd goed geholpen en netjes ook mooie lokatie "
9
Ik beveel City Clinics aan
Melanie10 maart 2020, Rotterdam
"De arts is erg vriendelijk en neemt de tijd om met je mee te denken. De arts is enorm kundig en professioneel. Ik voelde mij gehoord en had het idee dat men echt de tijd voor je neemt. Super fijne ervaring en het resultaat is prachtig. Een aanrader "
9
Ik beveel City Clinics aan
Aafke7 maart 2020, Rotterdam
"Ziet er natuurlijk uit en ik voel me beter. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Dorien6 maart 2020, Heerhugowaard
"De doktoren zijn vriendelijk en geven goed advies. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Belinda6 maart 2020, Den Haag
"Fijn en professioneel. Gewoon waarvoor ik kwam. Geen opdringerige praatjes over wat ik allemaal nog meer zou kunnen/moeten doen. Vanwege dat laatste gevlucht van vorige kliniek. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine6 maart 2020, Arnhem
"Prettige arts en assistente nemen de tijd voor je. Vertrouwen mooi resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Door6 maart 2020, Schipluiden
"Vriendelijke mensen, perfecte behandeling "
8
Ik beveel City Clinics aan
Laila6 maart 2020, Groningen
"Het personeel is super vriendelijk en neemt van te voren alles met je door zodat je alles weet wat je moet weten. Heel tevreden met het resultaat en ik ga zeker terug! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sanaz6 maart 2020, Arnhem
"Ervaren, maar vooral super vriendelijk en klantvriendelijk! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Chloe6 maart 2020, Arnhem
"Prettig en deskundig "
8
Ik beveel City Clinics aan
Joscha3 maart 2020, Rosmalen
"Service en resultaat is precies wat ik er van verwacht had. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Paige3 maart 2020, Rotterdam
"Eerste keer daar geweest, dank je voor het resultaat. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Alexandra3 maart 2020, Brunssum
"Voor 2de keer terug gegaan en super tevreden ! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Astrid2 maart 2020, den haag
"zeer goed "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mia1 maart 2020, Den Bosch
"Vriendelijk, goed advies , professioneel "
9
Ik beveel City Clinics aan
Marnix28 februari 2020, Den Haag
"Ik vind dat de behandelingen goed worden behandeld met passie en geduld ,luisteren goed naar jou wensen en het mede leven van de prikjes die voor mij een klein beetje of nauwelijks pijn doen.   "
8
Ik beveel City Clinics aan
Isa28 februari 2020, 's-Hertogenbosch
"Elke keer goede ervaring met goede uitleg ! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dianne28 februari 2020, den haag
"In Den Haag geweest bij de arts. Gisteren terug geweest voor de nacontrole na 2 weken, ik kan niet anders zeggen dan geweldig! Het ziet er heel mooi uit, en er is gisteren zelfs een beetje filler bij gedaan omdat ik nog niet helemaal tevreden was, ook dat was geen probleem! Echt een aanrader! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Fanny28 februari 2020, Den Haag
"Ik ben super blij met City Clinics "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ciska26 februari 2020, Maastricht
"Zeer professioneel en gastvrij ontvangen! Ik ben zeer tevreden. Alles wordt goed uitgelegd. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Melinda26 februari 2020, Groningen
"Vriendelijk en kundig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Danique25 februari 2020, berg
"Leuke dokter heel vaardig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Patries24 februari 2020, Veenendaal
"Wat een prettige begeleiding en mooi resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan