Beoordelingen van onze cliënten

9,0
1115 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 56

E. B. ( Apeldoorn )

16 January 2018
9,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

A. v. U. ( Uden )

16 January 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Een goed ontvangst en een zeer goed en eerlijk advies gehad van de arts. Ik ging met een heel goed gevoel naar huis.
Ik heb Botox gedaan in de boze frons. Dat loopt wel snel terug bij mij. Dat heeft niets met de kliniek te maken maar het resultaat blijft niet zolang werken bij mij.

F. T. ( Aalsmeer )

15 January 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

goede kwaliteit voor goede prijs, goede locatie

E. d. R. ( Ede )

15 January 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

In een woord geweldig
Super arts.
Zeer tevreden

M. H. ( Arnhem )

14 January 2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Alleen botox behandeling gehad, maar altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook uitleg over andere behandelingen zeer duidelijk,

K. v. E. ( Arnhem )

13 January 2018
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

S. P. ( Arnhem )

12 January 2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

A. N. ( Rhenen )

11 January 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goede ervaringen!!

J. L. ( Den Haag )

11 January 2018
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

A. H. ( Klimmen )

10 January 2018
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Toch wel nerveus voor de behandeling , maar door de goede uitleg en geruststelling van de arts is het mij 100% meegevallen, het resultaat was boven verwachting ben er zeer tevreden over, ga zeker terug komen

C. d. K. ( Leiden )

10 January 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

heel erg te vrede goede informatie de behandelingen zijn ook goed

J. R. ( Lith )

10 January 2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

zeer tevreden met het resultaat

R. M. ( Herten )

10 January 2018
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

J. J. ( Sittard )

09 January 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit7,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

E. K. ( Hoogezand )

09 January 2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

B. H. ( Borger )

09 January 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

A. M. ( Loosdrecht )

09 January 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Geweldig!!!!!

S. D. ( Deventer )

08 January 2018
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

J. R. ( Arnhem )

07 January 2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomenn.v.t.
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

prima geregeld, hoog kwaliteit

G. K. ( Amsterdam )

07 January 2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Kom hier regelmatig en tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding en de resultaten.

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer h6MY3O9I in het onderstaande veld