Beoordelingen van onze cliënten

9,0
1044 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2
Pagina 1 van 53

A. P. ( Den Haag )

28 November 2017
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

M. E. ( Geleen )

28 November 2017
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Zeer prettige medewerkers. Zeer goede uitleg van de behandeling en advies.

H. L. ( Schiedam )

27 November 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

prettig en aangenaam geholpen en alles word goed en duidelijk uitgelegt.Er word je niets opgedrongen.

L. d. J. ( Waalwijk )

25 November 2017
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Heel goed👍En zeer vriendelijk,en uitstekend hoe ze met klanten omgaan top👍

M. S. ( Voorburg )

25 November 2017
8,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

K. v. G. ( Amsterdam )

21 November 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima en fijn dat er twee personen bij de behandeling aanwezig zijn.

A. v. S. ( Den Haag)

21 November 2017
9,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Vriendelijk, goede uitleg, voel betrouwbaar en ik ben zeer tevreden over het resultaat!
De arts stelt je goed op je gemak!

M. B. ( Geffen )

21 November 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

heel goed en heel prettig

M. d. W. ( Bemmel )

21 November 2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts8,0
Afspraak nakomen8,0
Klantvriendelijkheid8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ja, prima geholpen, goede uitleg.

J. L. ( Cuijk )

14 November 2017
8,9
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

I. T. ( Arnhem )

13 November 2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ben zeer tevreden over de arts die mij al diverse keren heeft behandeld met botox. Hij is kundig en vriendelijk en hij neemt de tijd voor je. De kliniek in Arnhem ziet er keurig verzorgd uit.

N. I. ( Nijmegen )

12 November 2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Helemaal top.

A. M. ( Driel )

10 November 2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben zeer tevreden over de algehele behandeling en de ontvangst, zal deze zeker aanraden bij vriendinnen en andere

H. v. T. ( Oldekerk )

10 November 2017
8,4
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen7,0
Klantvriendelijkheid9,0

Aanbeveling: ja

A. R. ( Rotterdam )

08 November 2017
8,1
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit8,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid6,0

Aanbeveling: ja

A. B. ( Vaassen )

07 November 2017
9,6
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit9,0
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik vond mijn ervaring erg prettig,ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd van te voren en ook tijdens de behandeling goed uitgelegd

J. H. ( Groningen )

07 November 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Mooie rustige locatie met eenvoudig gratis parkeren voor de deur. Wachtruimte met koffie en lectuur. Er heerst een informele sfeer. Uitvoerige en eerlijke informatieverstrekking en prima behandelingen.
Erg tevreden met het resultaat!

M. d. B. ( Naaldwijk )

07 November 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Super!!!!!

W. L. ( Den Haag )

05 November 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Vriendelijk, professioneel en prettig

C. E. ( Gorssel )

05 November 2017
10,0
Ja, ik beveel dit aan
Prijs/kwaliteit10,0
Behandeling arts10,0
Afspraak nakomen10,0
Klantvriendelijkheid10,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben weer zeer tevreden,zoals altijd. Voor mij altijd een leuk uitje om weer te gaan. Omdat ik weet dat ik ook weer blij naar huis ga. Helemaal top!

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer zeQnzBay in het onderstaande veld