085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees de positieve ervaringen van meer dan 5.500 cliënten!

Al onze cliënten ontvangen na afloop van een bezoek aan City Clinics een e-mail met het verzoek om ons te beoordelen op Klantenvertellen. Via deze onafhankelijke reviewtool kunnen wij monitoren of onze cliënten naar wens zijn behandeld. Door deze cliëntervaringen te publiceren op onze website, zijn wij volledig transparant over onze injectable behandelingen.

9,4

6350 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Nadja24 januari 2023, Apeldoorn
"Heel blij dat ik de stap heb genomen, blij met resultaat door kundige en aardige mensen gedaan. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dorothé24 januari 2023, Amsterdam
"Deskundig en vriendelijk personeel. Zeer tevreden met de resultaten. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lucy24 januari 2023, Maastricht
"Er wordt met je meegedacht wat wel en niet kan. Hele fijne ervaring! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Corina23 januari 2023, Alphen aan de Rijn
"Belangrijk voor mij dat ik een vertrouwd gevoel heb bij de kliniek en dat er serieus geluisterd word na een mindere ervaring bij een andere kliniek. En dat is bij kliniek Hilversum zeker het geval!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Imke23 januari 2023, Warnsveld
"Ik werd er netjes ontvangen! Ze legde het goed uit wat ze gingen doen. Kom zeker weer terug! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Benthe23 januari 2023, Spijkenisse
"Er wordt geluisterd er volgt een goede uitleg en alles verloopt soepel en netjes Ook tijdens de behandeling wordt er er uitgelegd wat er gebeurt. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marjan23 januari 2023, Amsterdam
"Ik was heel bang voor de prikjes maar ze heeft me goed af weten te leiden! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Marga22 januari 2023, Huissen
"Goed ontvangen, mijn onzekerheid over botox weggenomen en serieus genomen. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Diana20 januari 2023, Waalwijk
"Goed geholpen, nemen de tijd en goede uitleg over de behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irma20 januari 2023, Hengelo
"Bekwame arts, denkt goed met je mee en geeft eerlijk advies. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nathascha20 januari 2023, Berkel en Rodenrijs
"Vriendelijke en professionele arts ik heb duidelijke uitleg gekregen. Blij met het resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lisanne20 januari 2023, Den Bosch
"Zie boven "
10
Ik beveel City Clinics aan
Melanie20 januari 2023, Vlijmen
"Ze luisteren goed naar je wensen en werken netjes. Wanneer iets niet helemaal naar wens is kun je het binnen 2 wkn laten herstellen. Ik kom hier altijd en blijf dat doen. Aanrader! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lars19 januari 2023, Driebergen
"Je wordt vakkundig behandeld en krijgt waar voor je geld "
8
Ik beveel City Clinics aan
Noreen18 januari 2023, Bleiswijk
"Altijd hartelijk ontvangen & tevreden met de behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rianne16 januari 2023, Didam
"Al enkele keren de clinic bezocht. Altijd zeer vriendelijk ontvangen en deskundige artsen. Zeer tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Katrien16 januari 2023, Groningen
"Ik kom hier al enige tijd om mijn frons te behandelen met botox o.a. voor mijn hoofdpijn en pluspunt is dat de frons natuurlijk minder zichtbaar is. Altijd op een vriendelijke en op een professionele manier geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sophia16 januari 2023, Hilversum
"Al jaren klant. Goede kliniek. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Babette16 januari 2023, Den Haag
"Word altijd prima geholpen en zijn erg vriendelijk ook altijd n praatje. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ferry16 januari 2023, Den Haag
"Prima service en een duidelijke uitleg. De resultaten zijn naar behoren! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Mireille15 januari 2023, Apeldoorn
"Vriendelijk, netjes en tijd voor uitleg! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kiara15 januari 2023, Heerlen
"Toen ik de eerste afspraak had in Maastricht werd ik heel vriendelijk ontvangen, Er werd goed de tijd genomen om te overleggen en te bepalen hoe de behandeling zou verlopen. Professionele aanpak naar tevredenheid uitgevoerd. Verder hebben we het nog over een eventuele andere behandeling gehad die ik in de toekomst zou kunnen ondergaan. Bij de controle na 3 weken was het resultaat nog niet optimaal. Dit was geen probleem en is meteen opgelost. Al met al ben ik een zeer tevreden klant. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jamila14 januari 2023, Amsterdam
"Plezierig, Professioneel, Effectief en Positief "
8
Ik beveel City Clinics aan
Daisy14 januari 2023, Haarlem
"Baby Botox heel natuurlijk gezet "
10
Ik beveel City Clinics aan