085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van meer dan duizend cliënten!

9,1

2183 beoordelingen

100% beveelt City Clinics aan

Theo22 augustus 2019, Nijmegen
"Goede ontvangst, vriendelijk en korte wachttijd. Zeer tevreden met behandeling "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lydia21 augustus 2019, Berghem
"Waar ik elders wel eens terugmoest om dat de botox niet goed gepakt had hier in 1 behandeling het gewenste restultaat. Ik kon snel terecht (fijn voor ongeduldige mensen like me) Prijs kwaliteit vind ik top. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Josien21 augustus 2019, Apeldoorn
"Ik ben elke keer tevreden over het resultaat. Word vriendelijk geholpen en maak regelmatig gebruik van de aanbiedingen. Super! Jammer alleen dat er elke keer andere artsen zijn. Verder helemaal tevreden! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Dorien21 augustus 2019, Nieuwaal
"Gastvrij en persoonlijk. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Anja21 augustus 2019, Nijmegen
"Keurig geholpen, ontzettend vriendelijk, goede uitleg, persoonlijk advies, hygiënische schone keurige clinic. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Aya21 augustus 2019, Voorburg
"Alles was gewoon goed, deskundig en snel! Zelf na controle was niet nodig!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Shifa20 augustus 2019, 'S-GRAVENHAGE
"Ik heb mijn voorhoofd en frons behandeld, ik was zeer tevreden met het resultaat. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Astrid19 augustus 2019, Almelo
"Erg prettig en deskundig, sluiten aan bij je vraag en wensen "
8
Ik beveel City Clinics aan
Alma17 augustus 2019, Schijndel
"Goede ervaring,goed advies ,kom hier zeker meer. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Pieta17 augustus 2019, Maastricht
"Ervaren en zeer kundige arts! Ze is een topper. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Priscilla17 augustus 2019, Frankrijk
"Keurig op tijd. Goede prijs. Eventueel terugkomst mogelijk als het effect niet perfect is. Zorgvuldig overleg, geen pressie om meer te doen dan waarvoor je kwam. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Melanie17 augustus 2019, Leiden
"I have always enjoued my results. Appointments are quick and I feel very comfortable with all of the doctors "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nasim17 augustus 2019, Arnhem
"Ze nemen genoeg tijd om voor de patient uit le leggen wat gaar gebeuren en geven ook tijd aan patient om een goede beslissing te nemen, ik ben tevreden met deze clinic. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Patrick17 augustus 2019, Meerssen
"Alleen maar lof , omdat de ontvangst al super goed is en de de behandeling is op en top geweldig : Ps : de arts is een kanjer , wat een vakvrouw en geweldig lief mens. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Loretta16 augustus 2019, Den Bosch
"Het was de eerste keer dat ik zo’n soort behandeling deed, dus vond het best spannend. In mijn geval ging het om botox in de fronsrimpel. De kliniek zelf is klein maar fijn, wat ik zelf wel heel prettig vond. Hierdoor voelde het ook persoonlijker. Van te voren kregen we een heldere uitleg van wat de behandeling precies in hield en hoe het zal gaan verlopen (ook naderhand). Er werd heel secuur gewerkt. Zou het zo nog een keer doen en zéker aanbevelen mocht iemand hier ook interesse in hebben. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rosie16 augustus 2019, Havelte
"Ik ben door de arts in Hilversum goed behandeld het resultaat met de botox behandeling is helemaal naar mijn zin "
9
Ik beveel City Clinics aan
Eva16 augustus 2019, oss
"Prima advies en prima prijs! geweldig resultaat!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marscha14 augustus 2019, 's-Gravenhage
"Zorgvuldige en deskundige behandeling door de arts. Ze werkt met rust en toewijding, wat heel prettig is. Tijdens de behandeling geeft ze, waar nodig, uitleg. Een positieve ervaring "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alexia12 augustus 2019, kranenburg(nu Nijmegen)
"Ik ben zeer tevreden. Er word serieus gekeken wat voor mogelijkheden er zijn. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Charlotte12 augustus 2019, Arnhem
"Zeer vriendelijke behandeling en benadering door de arts en gastvrouw! "
7
Ik beveel City Clinics aan
Roeline12 augustus 2019, Den Haag
"Het was voor mij het 2e bezoek aan City Clinics vestiging Den Haag. Ik vond de behandeling de (neuslippen plooi ) goed geslaagd kortom een aanrader "
9
Ik beveel City Clinics aan
Annelies12 augustus 2019, Den Bosch
"Ik ben goed geadviseerd en erg tevreden met het resultaat . "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sonja12 augustus 2019, Vught
"Goede informatie en advies. Niet opdringend. Zal deze clinic zeker aanbevelen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marike12 augustus 2019, Strijensas
"Je wordt gehoord en werkt heel netjes en steriel. Ze zijn altijd heel vriendelijk en vertellen bij elk stapje wat ze gaan doen. "
9
Ik beveel City Clinics aan