In één behandeling een open en vriendelijk gezicht

Ben je tussen de 30 en 50 jaar oud? Grote kans dat je ze al hebt of snel krijgt: fronsrimpels. Een of meer verticale lijnen tussen de wenkbrauwen, de zogenoemde glabellalijnen. Je ziet ze goed als je boos kijkt of tegen de zon in. En anderen zien ze ook. “Kijk niet zo boos”, zeggen ze, terwijl je dat helemaal niet bent.

Vaak zijn het de fronsrimpels die je een norse uitstraling bezorgen. Niet prettig op je werk bijvoorbeeld, maar ook niet als je een date hebt. Helaas kun je ook al een fronsrimpel krijgen als je nog geen 30 bent. Kwestie van genen. Het goede nieuws is dat je je fronsrimpels als sneeuw voor de zon kunt laten verdwijnen.

En echt, vrijwel iedereen knapt op van een fronsrimpelbehandeling. Je kijkt er een stuk vriendelijker door en je gezicht voelt meer ontspannen. De behandeling wordt uitgevoerd met botox en duurt in totaal zo’n 5 tot 10 minuten. Diepe fronsrimpels kunnen we met een filler behandelen zodat ze echt helemaal verdwijnen.

Het effect van een fronsrimpelbehandeling met botox houdt ongeveer 3 à 4 maanden aan. Om het effect te behouden adviseren we je een nieuwe afspraak te maken.

Behandeling boeken
Ik wil eerst een gratis gezichtsanalyse
Voor behandeling
Na behandeling
Standaard prijs:€99,-
Bocouture® en Xeomin® zijn de twee A-merken die wij gebruiken.

 

Neem een kijkje achter de schermen

Wil je graag zien hoe dat nu gaat, een behandeling bij City Clinics? In deze video zie je een van onze cosmetisch artsen aan het werk.

Zo ziet je behandeling eruit

Het begint bij je afspraak die je eenvoudig online kunt maken (je mag ons natuurlijk ook bellen). Kies je kliniek en datum, een tijdstip dat jou uitkomt en verheug je erop! Een van onze gastvrouwen staat klaar om je hartelijk te ontvangen met een kop koffie of thee. Vervolgens stelt ze je voor aan de cosmetisch arts die je zal behandelen. Samen bespreken jullie jouw wensen en bepalen of en hoe die kunnen worden vervuld. Uiteraard maken we nog wel even een voor-foto.

Tijd voor het echte werk! Ontspan, het doet echt geen pijn en je bent klaar voordat je het weet. En dan zit het er alweer bijna op. We maken een na-foto en leggen je goed uit wat je beter wel en niet kunt doen de komende tijd. Ook krijg je een persoonlijk beauty paspoort waarin je behandeling is vastgelegd. Zelf maken we voor jou een dossier aan, waarin we ook jouw voor- en nafoto’s bewaren, mocht je je rimpels ooit nog terug willen zien (wedden van niet?).

Tot slot krijg je nog een hand van de arts en laat de gastvrouw je netjes uit. Wie weet zien we je terug voor een nacontrole, en anders heel graag tot de volgende keer!

Hoe werkt het precies?

Als je besluit je te laten behandelen, krijg je botuline toxine toegediend, een natuurlijk eiwit dat in de medische wereld al tientallen jaren wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Dit wordt in zeer verdunde vorm ingespoten en heeft daardoor geen nadelige invloed op je gezondheid.

Botuline toxine is afbreekbaar en verlaat je lichaam vanzelf. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. De injectables die we gebruiken om fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels te verwijderen, zijn uitsluitend van A-merken van de hoogste kwaliteit.

Bij City Clinics staat een natuurlijk resultaat voorop. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een ‘plastic face’ en je kunt je spieren na de behandeling op een natuurlijke manier bewegen. Het effect van de botox behandeling is tijdelijk en houdt 3 à 4 maanden aan.

Je bent bij ons in veilige handen

Wees niet bang, je bent bij ons in veilige handen. City Clinics is gespecialiseerd in injectables, we doen niks anders.
Onze cosmetisch artsen hebben ruime ervaring en werken alleen met botox en fillers van A-merken. En, zij zijn de bewakers van jouw natuurlijke schoonheid!
Of het pijn doet? Vrijwel niet. De behandeling wordt uitgevoerd met een ultradunne injectienaald (30 gauge). Ter vergelijking: deze is vele malen dunner dan bij vaccinaties.

Mijn uitstraling is veel vriendelijker en ik voel me gelukkiger dan ooit!

  • Deskundig advies door de arts

  • Ik voelde me direct op mijn gemak

  • Het resultaat was snel zichtbaar

  • Ik had me veel eerder moeten laten behandelen

Behandeling fronsrimpels populairste botox behandeling

Fronsrimpels verwijderen is bij City Clinics de populairste botox behandeling. Jaarlijks behandelen onze cosmetisch artsen ruim 1.600 cliënten uit heel Nederland.

Ervaringen van anderen

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren hebben en wat zij van het resultaat vinden. Deze beoordelingen hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.

9,0
1156 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer K6SPzOMb in het onderstaande veld