085 40 14 311

Hoe verklein je de kans op een blauwe plek na een injectable behandeling?

11 augustus 2022

Het is natuurlijk nooit volledig te voorkomen, blauwe plekken na een injectable behandeling. Als je een injectable behandeling ondergaat, is er nou eenmaal kans op een ecchymose. Maar er zijn wel een aantal trucjes die de kans op een blauwe plek verminderen.

Hoe kom je aan een blauwe plek een injectable behandeling?

Een ecchymose ontstaat omdat er in een bloedvat geprikt is, ze komen het meeste voor bij de mond, traangootjes en kaaklijn. Lippen zijn een van de meest doorbloede delen van het lichaam en rond de mond zitten vooral verborgen bloedvaten waardoor de kans op blauwe plekken daar groter is.

Natuurlijk is het bij iedereen anders, de een krijgt al een blauwe plek als hij/zij zichzelf licht stoot, de ander heeft nooit ergens last van. Heb je zelf snel last van blauwe plekken? Dan is de kans ook iets groter dat je door een injectable behandeling een blauwe plek krijgt.


Hoe verklein je zelf de kans?

Tip1: wanneer je voelt dat er een blauwe plek aankomt is het handig om direct te koelen. Hierdoor trekken de bloedvaten samen en stroomt het bloed minder snel weg. Ook verminder je de kans op een zwelling.

Tip2: probeer tien dagen voor de behandeling geen ibuprofen en vitamine E te nemen, dit verkleint de kans op blauwe plekken (dit sluit niet uit dat je alsnog een blauwe plek kan krijgen. Alcohol werkt bloedvatverwijdend en daarom is het ook beter om 24 uur voor en na de behandeling geen alcohol te drinken.

Tip3: als laatste kan het slikken van het homeopatische middel Arnica Montana hulp bieden. Ondanks dat hier geen wetenschappelijke bewijzen voor zijn wordt het nemen van Arnica ter voorkoming van blauwe plekken wel veel geadviseerd in de cosmetische geneeskunde. Je kan het in ieder geval uitproberen!

Tip4: het is belangrijk dat je tot twee weken na de behandeling de sauna, zonnebank en gezichtsbehandelingen vermijdt. Wanneer je een plek hebt is het ook belangrijk dat je daarmee niet in de zon gaat zitten, dit kan voor blijvende verkleuring zorgen.

Toch een plek na een injectable behandeling?
Geen paniek, de plek verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Je zult zien dat je al snel van het gewenste resultaat kan genieten!

Wist je dat we op dit moment een zomeraanbieding hebben? Tot 1 september betaal je voor Belotero lips 0,6 ml slechts €199,-  en voor 1 ml slechts €269,-. Lees hier meer over de aanbieding. 

Wil jij een injectable behandeling ondergaan?  ? Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 6147 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Miranda18 november 2022, Beekbergen
"Ik ben zeer tevreden over botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwlift. De arts was deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dorine18 november 2022, Ede
"Arts luistert goed naar je wensen. Professionele behandeling, gaan voor mooie natuurlijke uitstraling en niet too much. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Laura18 november 2022, Amsterdam
"Vriendelijk ontvangst. Vriendelijk en kundige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kiara16 november 2022, Groningen
"Ik ben zeer goed geholpen en goed ingelicht over de mogelijkheden en onmogelijkheden! Ik was bang dat ze misschien niet objectief zouden zijn en zoveel mogelijk behandelingen wilden verkopen, maar ze keken duidelijk goed mee met wat wel en niet past bij mijn gezicht. Fijne gezellige sfeer en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sascha15 november 2022, Vught
"Goede uitleg en mooi resultaat. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Desiree15 november 2022, Ijzendoorn
"Vriendelijk en professioneel behandeld. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mirjam14 november 2022, Bedum
"Het wordt goed uitgelegd en ik voel me goed daar voor mijn Botox "
10
Ik beveel City Clinics aan
Corry14 november 2022, Gulpen
"Ik voelde me echt op mijn gemak. En ze geven je goede raad, ze smeren je niet zomaar wat aan. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Grace14 november 2022, Schiedam
"De arts geeft je één vertrouwt gevoel en ben er tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Beate14 november 2022, Heerlen
"Top "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nelly14 november 2022, Amersfoort
"Deze keer vond ik mijn behandeling heel goed gegaan. Het prikken ging snel en ik zag na een aantal dagen al goed resultaat. Na een week was het eigenlijk al helemaal goed zichtbaar. Dat is wel eens anders geweest dus ik ben zeer tevreden. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Titia14 november 2022, Gaanderen
"Al enkele jaren zeer tevreden. Ik ga meestal 2 keer per jr voor botox in mijn kraaienpootjes. Laatste keer heb ik de fronsrimpel ook laten aanpakken. Fijne arts. Duidelijke uitleg. Nooit een overdreven strak getrokken resultaat maar heel natuurlijk. Ik ben erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kyra14 november 2022, Hilversum
"Prima en persoonlijke begeleiding in Hilversum op zaterdag! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Roos14 november 2022, Nijmegen
"Heldere uitleg wat de mogelijkheden zijn en daarna kundig geholpen "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mandy11 november 2022, Baarle-Nassau
"Zeer tevreden met ontvangst van de gastvrouw en uitvoering van de arts. Tot nu toe altijd tevreden geweest. Een koffie/thee hoekje met cappuccino/espresso apparaat zal niet misstaan :-)) "
10
Ik beveel City Clinics aan
Bowien11 november 2022, Den Haag
"Goed en toch betaalbaarder dan de meeste anderen. "
9
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.