085 40 14 311

Huidverbetering behandeling

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en kan altijd wel een oppepper gebruiken. Onze huid wordt immers elke dag blootgesteld aan allerlei externe invloeden. Daarnaast neemt de huidkwaliteit (helaas) af naarmate we ouder worden. Dit komt door de afname van collageen, elastine en hyaluronzuur. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden voor huidverbetering, zoals het ondergaan van een filler– of botoxbehandeling. Er zijn echter ook andere behandelingen waarmee de ouder wordende huid op een natuurlijk manier verstevigd en verbeterd kan worden: Profhilo en Belotero Revive.  Hieronder lees je meer over deze behandelingen.

Profhilo

Een Profhilobehandeling is geschikt voor vrijwel iedereen die huidveroudering of huidverslapping op natuurlijke wijze wil tegengaan. Natuurlijk? Jazeker. Profhilo bevat puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen.

Een Profhilobehandeling stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, maar ook bepaalde onderhuidse vetcellen. Dit proces wordt bio-remodelling genoemd en dit zorgt ervoor dat het weefsel net wat voller en steviger wordt, waarmee een subtiel liftend effect kan worden bereikt. Zo ziet de huid van je gezicht, hals, bovenarmen, handen of buik en weer jong uit. Doorgaans zijn er (minimaal) twee behandelingen nodig met een tussentijd van vier weken.

Is Profhilo permanent?

Een Profhilobehandeling is niet permanent. De resultaten van de behandeling zullen gemiddeld 36 weken zichtbaar blijven, waarna de behandeling herhaal dient te worden om het gewenste resultaat te behouden.

Wat kost een Profhilobehandeling?

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten van een Profhilobehandeling. Bij City Clinics bieden we de Profhilo aan tegen een scherpe prijs: €250 voor 2 ml. Voor al onze prijzen kan je terecht op onze prijzenpagina.

Waar wordt Profhilo voor gebruikt?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling en wordt gebruikt om huidverslapping en huidveroudering tegen te gaan. Profhilo kan gebruikt worden voor onderstaande gebieden:

 • Gezicht
 • Hals en decolleté
 • Bovenarmen
 • Handen
 • Buik
 • Probleemhuid

Verder is het mogelijk om je Profhilobehandeling te combineren met een botox- of fillerbehandeling. Uiteraard kunnen onze artsen je hier meer over vertellen en advies over geven.

Hoe lang geeft Profhilo resultaat?

Een Profhilobehandeling zal zorgen voor huidversteviging. Dit resultaat blijft maar liefst 9 tot 12 maanden zichtbaar. Wij raden je aan om de behandeling 1 a 2 keer per jaar te herhalen om het huidverstevigende resultaat te waarborgen.

Werkt Profhilo echt?

Profhilo wordt wereldwijd gebruikt en is hét beautygeheim van vele beroemdheden. Profhilo heeft de afgelopen jaren dan ook al diverse internationale prijzen gewonnen:

 • 2016 – Winnaar Aesthetics Awards Productinnovatie van het jaar
 • 2016 – Commendation – Aesthetics Awards Injectable van het jaar
 • 2015 – Anti-Aging & Beauty Trofee ‘Beste huidverbeterende product’ (AMEC-congres Parijs)

Belotero Revive

Belotero Revive is uitermate geschikt voor de jonge huid die wel een boost kan gebruiken. Belotero Revive is een natuurlijke skinbooster die de huid hydrateert en fijne lijntjes vermindert. In tegenstelling tot andere fillers van Belotero, voegt Belotero Revive geen volume toe. De combinatie van hyaluronzuur en glycerol zorgt voor diepe hydratatie, wat zich uit in een gezonde en stralende huid. De hydratatie van de huid zal na de eerste behandeling met Belotero Revive sterk toenemen en tot wel 36 weken zichtbaar blijven.

Wat kan je verwachten van Belotero Revive?

 • Een gehydrateerde huid
 • Minder rode huid
 • Versterkte huid
 • Gladdere huid

Wil je meer weten over deze natuurlijke skinbooster? Bekijk dan de pagina van Belotero Revive voor meer informatie.

Is Belotero Revive een injectable?

Ja, Belotero Revive is een injectable. Belotero Revive wordt namelijk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een crème, in de huid geïnjecteerd. Door deze onderhuidse injectie wordt de huid direct gehydrateerd.

Geschikt voor de jonge huid

Belotero Revive is uitermate geschikt voor de jonge huid die een boost kan gebruiken. Belotero Revive bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur en glycerol. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de jonge huid wordt gehydrateerd, de huidstructuur beter wordt en je minder last hebt van roodheid. Kortom, Belotero Revive geeft je huid een boost en haalt het beste in jou naar boven op een natuurlijke manier.

Waar wordt Belotero Revive voor gebruikt?

Belotero Revive is een skinbooster die wordt gebruikt voor het verbeteren van de gezichtshuid. Ben je op zoek naar huidverbetering voor andere delen van het lichaam? Bekijk dan eens ons gehele aanbod aan behandelingen.

Natural look garantie

Zowel Profhilo als Belotero Revive zullen ervoor zorgen dat het natuurlijke karakter van jouw gezicht behouden blijft en geaccentueerd wordt. Wij houden van een natuurlijke uitstraling. Kies je voor een behandeling bij City Clinics? Dan kan je rekenen op een natural look.

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 3643 beoordelingen gemiddeld een 9,2
Guusje22 februari 2021, Spijkenisse
"Jammer dat mijn vaste arts weg gaat. Ik ga opzoek naar een nieuwe. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Muriel22 februari 2021, Oirschot
"Prettig! Deskundig! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva21 februari 2021, Esch
"Men neemt ruim de tijd om je wensen te vertalen naar deskundig advies tijdens de intake. Op de dag van behandeling wordt er nogmaals alles doorgesproken en worden de stappen uitgelegd. Zeer tevreden over het resultaat. Ieder contactpersoon , van telefoniste tot arts , zijn erg vriendelijk en behulpzaam. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Joyce20 februari 2021, Vries
"Altijd vriendelijk ontvangen, denkt goed mee wat wel of niet kan of in mijn geval nog niet nodig is! Ga er met plezier heen ! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Bo20 februari 2021, Apeldoorn
"Vriendelijk personeel "
10
Ik beveel City Clinics aan
Babs19 februari 2021, Hoensbroek
"Leuke, spontane arts die weet wat ze doet. Voelde me meteen op mijn gemak. Het resultaat is echt geweldig! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alette19 februari 2021, Nijmegen
"Deskundige, opgeleide en normale behandelaren. Ze nemen de tijd en adviseren oprecht. Erg blij met Cityclinics! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alie19 februari 2021, Almelo
"Altijd prettig, deskundig, vriendelijk en zorgvuldig advies op maat!!Erg tevreden "
9
Ik beveel City Clinics aan
Hester19 februari 2021, Winschoten
"Deskundig geholpen, vriendelijk. Alles goed uitgelegd. Ik kom zeker weer "
10
Ik beveel City Clinics aan
Susan19 februari 2021, Nijmegen
"De artsen en huidtherapeuten hebben echt verstand van zaken en zijn eerlijk in hun advies. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Suus19 februari 2021, Rhoon
"Resultaat super. Niet te overdreven gewoon natuurlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Charlotte19 februari 2021, Maastricht
"Fijn "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carla19 februari 2021, Wierden
"Vriendelijke geholpen duidelijke uitleg. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Manon19 februari 2021, Nijmegen
"Keurig geinformeerd "
8
Ik beveel City Clinics aan
Maaike19 februari 2021, Maastricht
"Fijn ontvangst, goede uitleg. Komt zeer ervaren en vertrouwd over. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Hester19 februari 2021, Twello
"Leuke ontvangst in Apeldoorn, goed geadviseerd, gewenst resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.