085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Huidverbetering, wat werkt voor mij?

20 september 2022

Je hebt tegenwoordig zoveel soorten huidverbetering dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog lees je de verschillen tussen de soort behandelingen en kom je meer te weten over welke behandelingen er allemaal zijn en wat ze precies doen.

Belotero Revive

Belotero Revive is speciaal voor de jonge huid. Meestal adviseren we de behandeling voor cliënten tot 35 jaar. Belotero Revive wordt rechtstreeks in de huid geïnjecteerd. Het verbetert de hydratatie en de huidkwaliteit en zorgt daardoor voor een mooie natuurlijke huidverjonging. Belotero Revive bevat naast hyaluronzuur ook glycerine, dat vocht vasthoudt en rimpelvorming voorkomt. Het is een behandeling die preventief werkt. Merk je dat je huid echt al wat verzakt of verouderd is? Dan raden wij je aan om voor een Profhilo behandeling gaan.

Een behandeling met skinbooster Belotero Revive is geschikt voor de wangen en kost €125 per ml. Per behandeling is er 2 ml nodig, waarna het effect zo’n 9 maanden mooi zichtbaar blijft.

Profhilo

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid vaak wat slapper en gaat de huid wat meer ‘hangen’. Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat je huid meer elastine en collageen aanmaakt. Dit kan in werking gezet worden door puur hyaluronzuur te injecteren. Dit is precies wat er tijdens een Profhilo behandeling gedaan wordt. De hoge concentratie hyaluronzuur hydrateert de diepere huidlaag en herstelt verouderende en verzakte weefsels. Hierdoor wordt de huid net wat voller en steviger, waarmee een subtiel liftend effect kan worden bereikt.

Profhilo is niet voor niks een van de meest effectieve behandelingen voor een ‘verslapte’ huid.

Tixel

Een tixelbehandeling is geschikt voor iedereen die de conditie van de huid wil verbeteren. Deze behandeling werkt voor jong en oud. De behandelingen kunnen ingezet worden om acne en acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels te verminderen of om huidverkleuring en ouderdomsvlekken te vervagen.

Tixel is een innovatief apparaat dat werkt op basis van natuurlijke hitte. Tijdens een Tixelbehandeling worden er kleine titanium pinnen kort tegen de huid aangeschoten. Op deze manier worden er microgaatjes in de huid gecreëerd. Door deze kleine wondjes in de huid kan de warmte van de Tixel diep in de huid worden gebracht. Door kleine wondjes te creëren in de huid, wordt het wondgenezingsproces in gang gezet.

Wil jij een injectable behandeling ondergaan? Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311. Twijfel je over welke behandeling het beste bij jou past? Dan kan je altijd een gratis adviesgesprek inplannen!

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 6147 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Miranda18 november 2022, Beekbergen
"Ik ben zeer tevreden over botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwlift. De arts was deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dorine18 november 2022, Ede
"Arts luistert goed naar je wensen. Professionele behandeling, gaan voor mooie natuurlijke uitstraling en niet too much. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Laura18 november 2022, Amsterdam
"Vriendelijk ontvangst. Vriendelijk en kundige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kiara16 november 2022, Groningen
"Ik ben zeer goed geholpen en goed ingelicht over de mogelijkheden en onmogelijkheden! Ik was bang dat ze misschien niet objectief zouden zijn en zoveel mogelijk behandelingen wilden verkopen, maar ze keken duidelijk goed mee met wat wel en niet past bij mijn gezicht. Fijne gezellige sfeer en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sascha15 november 2022, Vught
"Goede uitleg en mooi resultaat. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Desiree15 november 2022, Ijzendoorn
"Vriendelijk en professioneel behandeld. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mirjam14 november 2022, Bedum
"Het wordt goed uitgelegd en ik voel me goed daar voor mijn Botox "
10
Ik beveel City Clinics aan
Corry14 november 2022, Gulpen
"Ik voelde me echt op mijn gemak. En ze geven je goede raad, ze smeren je niet zomaar wat aan. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Grace14 november 2022, Schiedam
"De arts geeft je één vertrouwt gevoel en ben er tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Beate14 november 2022, Heerlen
"Top "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nelly14 november 2022, Amersfoort
"Deze keer vond ik mijn behandeling heel goed gegaan. Het prikken ging snel en ik zag na een aantal dagen al goed resultaat. Na een week was het eigenlijk al helemaal goed zichtbaar. Dat is wel eens anders geweest dus ik ben zeer tevreden. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Titia14 november 2022, Gaanderen
"Al enkele jaren zeer tevreden. Ik ga meestal 2 keer per jr voor botox in mijn kraaienpootjes. Laatste keer heb ik de fronsrimpel ook laten aanpakken. Fijne arts. Duidelijke uitleg. Nooit een overdreven strak getrokken resultaat maar heel natuurlijk. Ik ben erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kyra14 november 2022, Hilversum
"Prima en persoonlijke begeleiding in Hilversum op zaterdag! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Roos14 november 2022, Nijmegen
"Heldere uitleg wat de mogelijkheden zijn en daarna kundig geholpen "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mandy11 november 2022, Baarle-Nassau
"Zeer tevreden met ontvangst van de gastvrouw en uitvoering van de arts. Tot nu toe altijd tevreden geweest. Een koffie/thee hoekje met cappuccino/espresso apparaat zal niet misstaan :-)) "
10
Ik beveel City Clinics aan
Bowien11 november 2022, Den Haag
"Goed en toch betaalbaarder dan de meeste anderen. "
9
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.