Kim van de S., 32 jaar

Na mijn 2 zwangerschappen was ik veel aangekomen. Ik kreeg het er niet meer af en ben toen onder begeleiding gaan sporten en afvallen. Dit hielp fantastisch, echter ik kreeg een heel ingevallen gezicht. Opeens vroeg iedereen aan me of het wel goed ging en of ik niet ziek was. Toen mijn man ook nog vroeg of ik het allemaal nog wel aankon, omdat ik er zo moe uitzag, was de maat vol.

Mijn sportinstructeur vertelde dat ik veel vet was kwijtgeraakt door het vele sporten. Mijn figuur had ik terug, alleen ik begon te twijfelen over mijn gezicht. In veel damesbladen staan artikelen over allerlei schoonheidsbehandelingen, dus ben ik al gauw gaan zoeken op internet. Bij City Clinics boden ze een gratis gezichtsanalyse van ter waarde van € 97,-. Ik vond dit een heel aantrekkelijk, omdat ik zo een arts kon vragen of er nog iets te doen was aan mijn gezicht.

Stiekem maakte ik de afspraak. Ik schaamde me eigenlijk, omdat ik nog maar midden dertig was en dan al naar een kliniek ging. Eenmaal aan tafel bij de arts kreeg ik een fantastische uitleg over wat wel kon en wat niet. Hij nam echt de tijd voor me en ik hoefde eigenlijk niet lang na te denken om mijn wangen weer volume te geven.

Na twee weken kreeg ik opeens weer complimenten. Ik voelde me zelfverzekerder dan ooit. Ik had de juiste keuze gemaakt!

Vanwege privacy redenen wordt de volledige naam van Kim niet gepubliceerd.

 

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer Bjl6AIMz in het onderstaande veld