085 40 14 311

Wat kun je verwachten wanneer je je lippen laat opvullen met lipfillers?

8 juli 2022

Mooie volle lippen zijn populairder dan ooit en het is dan ook geen verrassing dat lippen laten opvullen met lipfillers een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen is. Maar wat kan je van een lip filler behandeling verwachten? Hoe kun je jezelf goed voorbereiden? En wat is de beste nazorg?

Verwachtingspatroon
Een lip filler behandeling is er voor iedereen die verandering wil aanbrengen aan de vorm van de lippen of juist meer volume wil. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet wat je wensen zijn en welk resultaat je met de behandeling wil bereiken. Je kan bij City Clinics altijd een gratis adviesgesprek inplannen, zodat je samen met de arts in gesprek kan over de mogelijkheden. Waar je in ieder geval niet bang voor hoeft te zijn, is dat je met een ‘duckface’ de kliniek verlaat. City Clinics garandeert altijd een natuurlijk resultaat!

Hoe kan je je voorbereiden op de behandeling?
Voordat de behandeling begint kan je al wat voorzorgmaatregelen nemen om de kans op bijwerkingen te verkleinen. Probeer tien dagen voor de behandeling geen ibuprofen en vitamine E te nemen, dit verkleind de kans op blauwe plekken (dit sluit niet uit dat je alsnog een blauwe plek kan krijgen. Alcohol werkt bloedvatverwijdend en daarom is het ook beter om 24 uur voor en na de behandeling geen alcohol te drinken.

lipfiller behandeling

De behandeling
Voordat de behandeling begint, neem je nog een keer met de arts het gewenste resultaat door zodat je zeker weet dat je beide hetzelfde verwachtingspatroon hebt. Voor een lip filler heb je de keuze om voorafgaand aan de behandeling de lippen in te smeren met Emlacrème. Dit is een verdovende crème. Vervolgens is het ook nog mogelijk om een filler met lidocaïne toegediend te krijgen. Lidocaïne is een verdovende stof die de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Een lip filler behandeling duurt meestal rond de 20 minuten en je ziet direct al resultaat!

Nazorg
Je kan na een behandeling direct naar huis en je eigen ding doen. Het kan wel zijn dat je lippen na de behandeling nog een beetje gezwollen of rood zijn. Ook kan het voorkomen dat er een blauwe plek ontstaat. Het is belangrijk dat je tot twee weken na de behandeling de sauna, zonnebank en gezichtsbehandelingen vermijdt.

Verder kun je vooral heel erg genieten van het mooie resultaat!

Wist je dat we op dit moment een zomeraanbieding hebben? Tot 1 september betaal je voor Belotero lips 0,6 ml slechts €199,-  en voor 1 ml slechts €269,-. Lees hier meer over de aanbieding. 

Wil jij een lip filler behandeling ondergaan?  ? Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 6147 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Miranda18 november 2022, Beekbergen
"Ik ben zeer tevreden over botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwlift. De arts was deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dorine18 november 2022, Ede
"Arts luistert goed naar je wensen. Professionele behandeling, gaan voor mooie natuurlijke uitstraling en niet too much. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Laura18 november 2022, Amsterdam
"Vriendelijk ontvangst. Vriendelijk en kundige arts. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kiara16 november 2022, Groningen
"Ik ben zeer goed geholpen en goed ingelicht over de mogelijkheden en onmogelijkheden! Ik was bang dat ze misschien niet objectief zouden zijn en zoveel mogelijk behandelingen wilden verkopen, maar ze keken duidelijk goed mee met wat wel en niet past bij mijn gezicht. Fijne gezellige sfeer en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sascha15 november 2022, Vught
"Goede uitleg en mooi resultaat. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Desiree15 november 2022, Ijzendoorn
"Vriendelijk en professioneel behandeld. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mirjam14 november 2022, Bedum
"Het wordt goed uitgelegd en ik voel me goed daar voor mijn Botox "
10
Ik beveel City Clinics aan
Corry14 november 2022, Gulpen
"Ik voelde me echt op mijn gemak. En ze geven je goede raad, ze smeren je niet zomaar wat aan. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Grace14 november 2022, Schiedam
"De arts geeft je één vertrouwt gevoel en ben er tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Beate14 november 2022, Heerlen
"Top "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nelly14 november 2022, Amersfoort
"Deze keer vond ik mijn behandeling heel goed gegaan. Het prikken ging snel en ik zag na een aantal dagen al goed resultaat. Na een week was het eigenlijk al helemaal goed zichtbaar. Dat is wel eens anders geweest dus ik ben zeer tevreden. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Titia14 november 2022, Gaanderen
"Al enkele jaren zeer tevreden. Ik ga meestal 2 keer per jr voor botox in mijn kraaienpootjes. Laatste keer heb ik de fronsrimpel ook laten aanpakken. Fijne arts. Duidelijke uitleg. Nooit een overdreven strak getrokken resultaat maar heel natuurlijk. Ik ben erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kyra14 november 2022, Hilversum
"Prima en persoonlijke begeleiding in Hilversum op zaterdag! "
8
Ik beveel City Clinics aan
Roos14 november 2022, Nijmegen
"Heldere uitleg wat de mogelijkheden zijn en daarna kundig geholpen "
9
Ik beveel City Clinics aan
Mandy11 november 2022, Baarle-Nassau
"Zeer tevreden met ontvangst van de gastvrouw en uitvoering van de arts. Tot nu toe altijd tevreden geweest. Een koffie/thee hoekje met cappuccino/espresso apparaat zal niet misstaan :-)) "
10
Ik beveel City Clinics aan
Bowien11 november 2022, Den Haag
"Goed en toch betaalbaarder dan de meeste anderen. "
9
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.