085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Wat kun je verwachten wanneer je je lippen laat opvullen met lipfillers?

8 juli 2022

Mooie volle lippen zijn populairder dan ooit en het is dan ook geen verrassing dat lippen laten opvullen met lipfillers een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen is. Maar wat kan je van een lip filler behandeling verwachten? Hoe kun je jezelf goed voorbereiden? En wat is de beste nazorg?

Verwachtingspatroon

Een lip filler behandeling is er voor iedereen die verandering wil aanbrengen aan de vorm van de lippen of juist meer volume wil. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet wat je wensen zijn en welk resultaat je met de behandeling wil bereiken. Je kan bij City Clinics altijd een gratis adviesgesprek inplannen, zodat je samen met de arts in gesprek kan over de mogelijkheden. Waar je in ieder geval niet bang voor hoeft te zijn, is dat je met een ‘duckface’ de kliniek verlaat. City Clinics garandeert altijd een natuurlijk resultaat!

Hoe kan je je voorbereiden op de behandeling?

Voordat de behandeling begint kan je al wat voorzorgmaatregelen nemen om de kans op bijwerkingen te verkleinen. Probeer tien dagen voor de behandeling geen ibuprofen en vitamine E te nemen, dit verkleind de kans op blauwe plekken (dit sluit niet uit dat je alsnog een blauwe plek kan krijgen. Alcohol werkt bloedvatverwijdend en daarom is het ook beter om 24 uur voor en na de behandeling geen alcohol te drinken.

lipfiller behandeling

De behandeling

Voordat de behandeling begint, neem je nog een keer met de arts het gewenste resultaat door zodat je zeker weet dat je beide hetzelfde verwachtingspatroon hebt. Voor een lip filler heb je de keuze om voorafgaand aan de behandeling de lippen in te smeren met Emlacrème. Dit is een verdovende crème. Vervolgens is het ook nog mogelijk om een filler met lidocaïne toegediend te krijgen. Lidocaïne is een verdovende stof die de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Een lip filler behandeling duurt meestal rond de 20 minuten en je ziet direct al resultaat!

Nazorg

Je kan na een behandeling direct naar huis en je eigen ding doen. Het kan wel zijn dat je lippen na de behandeling nog een beetje gezwollen of rood zijn. Ook kan het voorkomen dat er een blauwe plek ontstaat. Het is belangrijk dat je tot twee weken na de behandeling de sauna, zonnebank en gezichtsbehandelingen vermijdt.

Verder kun je vooral heel erg genieten van het mooie resultaat!

Wil jij een lip filler behandeling ondergaan?  ? Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7935 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Joanne12 april 2024, Amsterdam
"Leuke dames! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irza12 april 2024, Enschede
"Goed gevoel. Gelijk bij het binnen komen. Uitstekend geholpen, tijdens de behandeling word er aandacht aan je besteed en met je gepraat. Met dank aan de arts, heel deskundig en aardig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kim11 april 2024, Breda
"Ik heb alle vertrouwen in mijn arts. Daardoor ben ik ontspannen en relaxed. Resultaat is ook mooi. Ik vind de tandarts erger en enger. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Pommelien11 april 2024, Chaam
"Zeer prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Puck11 april 2024, Enschede
"Alles super ! Dikke 10 🙂 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ella11 april 2024, Boxtel
"Altijd een keurige omgang en vriendelijk in contact. Respectvol en deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Fleur11 april 2024, Susteren
"Uitleg en behandeling goed. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daan11 april 2024, Breda
"Fijne sfeer en zeer kundige artsen die hun eerlijke mening geven. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva11 april 2024, Oudsbergen
"Zeer vriendelijk en professioneel. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Mireille11 april 2024, Essen-Wildert
"Mijn eerste ervaring met Botox is uitermate goed bevallen bij City Clinics in Bergen op Zoom. Goede uitleg en heel professioneel! Ik ben heel tevreden met het resultaat. Omdat ik niet zo’n held met naalden ben, werd er alle tijd genomen en super op mijn gemak gesteld! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anna11 april 2024, s Hertogenbosch
"De mensen zijn erg vriendelijk en ben erg blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ans9 april 2024, Zevenaar
"Geweldige, lieve, vakkundige en geduldige mensen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lisa8 april 2024, Den Haag
"Ook heel leuk dat je een beauty cadeaubon kan gebruiken. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Emma8 april 2024, Oldenzaal
"Een eenvoudige vraag: hoe kan ik mijn gezicht/uitstraling opfrissen? Leidde tot een eerlijk en goed advies met een mooi subtiel resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Esther8 april 2024, Hilversum
"Altijd goede ervaring met City Clinics. Eerlijke voorlichting met een kundig advies door ervaren specialist. Scherp geprijsd. Kortom een aanrader! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alex7 april 2024, Enschede
"Top! Just as always. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.