085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Wat kun je verwachten wanneer je je lippen laat opvullen met lipfillers?

8 juli 2022

Mooie volle lippen zijn populairder dan ooit en het is dan ook geen verrassing dat lippen laten opvullen met lipfillers een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen is. Maar wat kan je van een lip filler behandeling verwachten? Hoe kun je jezelf goed voorbereiden? En wat is de beste nazorg?

Verwachtingspatroon

Een lip filler behandeling is er voor iedereen die verandering wil aanbrengen aan de vorm van de lippen of juist meer volume wil. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet wat je wensen zijn en welk resultaat je met de behandeling wil bereiken. Je kan bij City Clinics altijd een gratis adviesgesprek inplannen, zodat je samen met de arts in gesprek kan over de mogelijkheden. Waar je in ieder geval niet bang voor hoeft te zijn, is dat je met een ‘duckface’ de kliniek verlaat. City Clinics garandeert altijd een natuurlijk resultaat!

Hoe kan je je voorbereiden op de behandeling?

Voordat de behandeling begint kan je al wat voorzorgmaatregelen nemen om de kans op bijwerkingen te verkleinen. Probeer tien dagen voor de behandeling geen ibuprofen en vitamine E te nemen, dit verkleind de kans op blauwe plekken (dit sluit niet uit dat je alsnog een blauwe plek kan krijgen. Alcohol werkt bloedvatverwijdend en daarom is het ook beter om 24 uur voor en na de behandeling geen alcohol te drinken.

lipfiller behandeling

De behandeling

Voordat de behandeling begint, neem je nog een keer met de arts het gewenste resultaat door zodat je zeker weet dat je beide hetzelfde verwachtingspatroon hebt. Voor een lip filler heb je de keuze om voorafgaand aan de behandeling de lippen in te smeren met Emlacrème. Dit is een verdovende crème. Vervolgens is het ook nog mogelijk om een filler met lidocaïne toegediend te krijgen. Lidocaïne is een verdovende stof die de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Een lip filler behandeling duurt meestal rond de 20 minuten en je ziet direct al resultaat!

Nazorg

Je kan na een behandeling direct naar huis en je eigen ding doen. Het kan wel zijn dat je lippen na de behandeling nog een beetje gezwollen of rood zijn. Ook kan het voorkomen dat er een blauwe plek ontstaat. Het is belangrijk dat je tot twee weken na de behandeling de sauna, zonnebank en gezichtsbehandelingen vermijdt.

Verder kun je vooral heel erg genieten van het mooie resultaat!

Wil jij een lip filler behandeling ondergaan?  ? Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8440 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Kirsten14 juli 2024, Oss
"Ik laat het helemaal aan de arts over wat het beste is voor mij, wat bij mij past, zonder een onnatuurlijk resultaat te krijgen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Arina13 juli 2024, Maastricht
"Vriendelijke ontvangst. Behandeling perfect, goed advies en erg lief personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rachel13 juli 2024, Groningen
"Ervaren mensen. Denken met je mee. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Serena13 juli 2024, Maastricht
"Wederom top service/behandeling! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Michelle13 juli 2024, Utrecht
"Dit was mijn eerste afspraak bij City Clinics. Eerder ook wel Botox behandelingen gehad, maar dit was in 1 keer goed!! Duidelijk een specialist die de juiste inschatting kan maken. Na behandeling was dan ook niet nodig 🙂 De mogelijkheid is er wel natuurlijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Simone13 juli 2024, Prinsenbeek
"Tevreden. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angel13 juli 2024, Den Haag
"Ervaring is erg goed. Na het invullen van het formulier namen ze direct contact op. Vragen werden beantwoord op een prettige manier. Na intake thuis een afspraak gepland. Waar weer rustig werd uitgelegd wat mij te wachten stond. Pijnloos, professioneel,vriendelijke en geduldig zijn de 4 woorden die als eerste te binnen schieten. Na de behandeling duidelijke uitleg van de nazorg wat wel en niet mocht. De nacontrole is ook erg prettig. Mijn afspraak moest geannuleerd worden wegens ziekte van de behandeldend arts maar ik kon gelijk een dag later terecht. Op naar de volgende behandeling! Dank je wel lieve mensen!!!! Mijn ervaring was overigens op locatie Den Haag. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ingrid13 juli 2024, Hoogeveen
"De arts heeft goed gekeken wat het beste was voor mij. Vriendelijke medewerkers. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Jeanne13 juli 2024, Amsterdam
"Makkelijk reserveren. Vriendelijk ontvangst. Pijnloos prikken. Top! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Cassidy13 juli 2024, Amsterdam
"Ik word altijd hartelijk verwelkomt, goede uitleg en mooi resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carli13 juli 2024, Tilburg
"Vriendelijk en deskundig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Danique13 juli 2024, Deil
"Goed advies, vriendelijk, een aanrader voor iedereen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Hans13 juli 2024, Groningen
"Kom al jaren bij deze kliniek. Wel vaak verschillende artsen, maar altijd heel tevreden! Denken met je mee en raden soms wensen ook af, en dat is fijn. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Martijne13 juli 2024, Den Haag
"Ik doe al jaren Botox ergens anders in mijn oksels (tegen zweten). Elders was het 500 euro en hier 400 dus ik dacht, ik probeer het. Schitterend pand, meerdere locaties en ontzettend aardige en kundige dames. Ik ga de volgende x weer hierheen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Teske13 juli 2024, Heers
"Over de behandelingen ben ik zeer tevreden. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Maan13 juli 2024, Zwolle
"Deskundige arts. Ik ben goed voorgelicht in verband met dienstverlening !! "
8
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.