085 40 14 311

Wat kun je verwachten wanneer je je lippen laat opvullen met lipfillers?

8 juli 2022

Mooie volle lippen zijn populairder dan ooit en het is dan ook geen verrassing dat lippen laten opvullen met lipfillers een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen is. Maar wat kan je van een lip filler behandeling verwachten? Hoe kun je jezelf goed voorbereiden? En wat is de beste nazorg?

Verwachtingspatroon

Een lip filler behandeling is er voor iedereen die verandering wil aanbrengen aan de vorm van de lippen of juist meer volume wil. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet wat je wensen zijn en welk resultaat je met de behandeling wil bereiken. Je kan bij City Clinics altijd een gratis adviesgesprek inplannen, zodat je samen met de arts in gesprek kan over de mogelijkheden. Waar je in ieder geval niet bang voor hoeft te zijn, is dat je met een ‘duckface’ de kliniek verlaat. City Clinics garandeert altijd een natuurlijk resultaat!

Hoe kan je je voorbereiden op de behandeling?

Voordat de behandeling begint kan je al wat voorzorgmaatregelen nemen om de kans op bijwerkingen te verkleinen. Probeer tien dagen voor de behandeling geen ibuprofen en vitamine E te nemen, dit verkleind de kans op blauwe plekken (dit sluit niet uit dat je alsnog een blauwe plek kan krijgen. Alcohol werkt bloedvatverwijdend en daarom is het ook beter om 24 uur voor en na de behandeling geen alcohol te drinken.

lipfiller behandeling

De behandeling

Voordat de behandeling begint, neem je nog een keer met de arts het gewenste resultaat door zodat je zeker weet dat je beide hetzelfde verwachtingspatroon hebt. Voor een lip filler heb je de keuze om voorafgaand aan de behandeling de lippen in te smeren met Emlacrème. Dit is een verdovende crème. Vervolgens is het ook nog mogelijk om een filler met lidocaïne toegediend te krijgen. Lidocaïne is een verdovende stof die de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Een lip filler behandeling duurt meestal rond de 20 minuten en je ziet direct al resultaat!

Nazorg

Je kan na een behandeling direct naar huis en je eigen ding doen. Het kan wel zijn dat je lippen na de behandeling nog een beetje gezwollen of rood zijn. Ook kan het voorkomen dat er een blauwe plek ontstaat. Het is belangrijk dat je tot twee weken na de behandeling de sauna, zonnebank en gezichtsbehandelingen vermijdt.

Verder kun je vooral heel erg genieten van het mooie resultaat!

Wil jij een lip filler behandeling ondergaan?  ? Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7269 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Belinda19 september 2023, Bergen op Zoom
"Het was niet de eerste keer dat ik Botox in mijn fronsrimpel heb laten spuiten, maar nooit eerder was ik zo tevreden over het resultaat. Ook geen bulten of blauwe plekken (wat ik eerder bij de concurrentie wel heb ervaren). Ik kom hier zeker terug. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Paulien18 september 2023, Utrecht
"Persoonlijke aandacht en advies. En de behandeling heeft 4 weken later nog het gewenste resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marit18 september 2023, Den Helder
"Ging er heen met idee zal wel wat doen maar nu 4 dagen verder echt super resultaat dus meer dan tevreden geen vermoeide kijk meer. Huid mooi, zachte lijntjes weg, echt blij mee. En heel leuk eerlijk en vrolijk geholpen.   "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mila18 september 2023, Rotterdam
"Van het begin tot het eind super netjes. De ontvangst was heel vriendelijk, ik voelde me erg welkom en op mijn gemak. Alles is goed uitgelegd en ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Charlotte18 september 2023, Enschede
"Ik kom al geruime tijd bij City Clinics. Er wordt ruim de tijd genomen voor vragen die je hebt en ze geven eerlijk antwoord wanneer ze er zelf twijfels bij hebben. Daar hou ik persoonlijk wel van. Ik blijf zeker terug komen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Benthe18 september 2023, Maastricht
"Heel goed behandeling . "
8
Ik beveel City Clinics aan
Amira18 september 2023, Zaandam
"Heel vriendelijke en warm ontvangen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dorine18 september 2023, Oisterwijk
"Prettige ervaring, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carmen18 september 2023, Waldfeucht
"Iedere keer weer verheug ik mij op mijn behandeling en ga met een happy feeling naar huis. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Meta18 september 2023, Leek
"Het probleem werd gelijk door de arts opgelost!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Donna18 september 2023, Bergen op Zoom
"Fijne kliniek ! Aardige meiden met een eerlijk advies die echt de tijd nemen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Becca18 september 2023, Vught
"Netjes schoon vriendelijk en mensen die weten wat ze doen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Macy18 september 2023, Voorburg
"Afspraak is makkelijk te maken via de site Vriendelijk ontvangst Duidelijke uitleg Fantastisch resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Cecile18 september 2023, Nieuw-Amsterdam
"Vriendelijk en zeer kundige mensen Een aanrader "
9
Ik beveel City Clinics aan
Annie18 september 2023, Arnhem
"Het is een feestje om er naar toe te gaan, leuke omgeving, aardige mensen, prima geholpen door een fijn team, je kan je niets beters wensen. Dus: in één woord: geweldig! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Hedwig17 september 2023, Apeldoorn
"Zoals ik gewend ben, er wordt goed naar mij geluisterd. Met weer een mooi resultaat. Ik ben er blij mee! "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.