085 40 14 311

Nazorg Tixel

Goede nazorg is altijd belangrijk. Zo ook na je Tixelbehandeling. Heb je recentelijk een Tixelbehandeling gehad? Of onderga je binnenkort een Tixelbehandeling en ben je benieuwd wat je kan verwachten na je behandeling? Lees deze pagina dan zorgvuldig door.

De huid na de Tixelbehandeling

Wanneer je net een Tixelbehandeling hebt gehad, is je huid enige tijd wat gevoelig. Deze gevoeligheid zal ongeveer 24 uur duren. Hiernaast zal het behandelde gebied wat warmen aanvoelen en roder ogen dan normaal. Ook kunnen er binnen twee dagen zeer kleine bruine stipjes te zien zijn, die vanzelf weer zullen verdwijnen. Het genezen van de huid kan gepaard gaan met wat schilfering, waarna de huid na ongeveer 7 dagen volledig hersteld zal zijn van de Tixelbehandeling.

Nazorg Tixelbehandeling

Omdat het herstel van de huid gepaard kan gaan met een schilferende huid, kan het verleidelijk zijn om aan het behandelde gebied te zitten. Probeer dit echter niet te doen! Je wil je huid immers niet beschadigen, toch? In plaats daarvan kan een trekkerig of schilferig gevoel van de huid worden verlicht door middel van een hydraterende crème. Hiernaast is het belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon (min. factor 30) om pigmentverschuiving te voorkomen.

Resultaat Tixelbehandeling

Het resultaat van de Tixelbehandeling zal naar enkele weken goed zichtbaar worden. Het resultaat is na één behandeling al zichtbaar, maar zal na gemiddeld vier behandelingen een optimaal resultaat geven. Je zal zien dat je huid strakker en gladder oogt dan voorheen. Bovendien zal de kwaliteit van de huid verbeteren. De huid maakt namelijk nog ruime tijd na de behandeling zelf collageen en elastine aan, waardoor het effect van de behandeling dus extra lang zichtbaar zal blijven.

Heb je nog vragen op het gebied van nazorg? Of heb je andere vragen over de Tixel? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag!

Wat is Tixel

Hou onze Instagram– en Facebookpagina in de gaten voor foto’s en informatie over de Tixelbehandeling bij City Clinics.

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 5063 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Laura17 januari 2022, Den Bosch
"Eerlijk advies "
8
Ik beveel City Clinics aan
Caroline17 januari 2022, Assen
"Werd gerustgesteld en er wordt erg goed meegedacht naar een mooi en natuurlijk resultaat. Erg prettige arts! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Karin17 januari 2022, Ven-zelderheide
"Ik werd erg prettig ontvangen, goed geadviseerd en pijnloos geholpen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Levina17 januari 2022, Vlijmen
"Erg professioneel, hygiënisch en aardige medewerksters! Eindresultaat; heel erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ylona15 januari 2022, Den Haag
"Vriendelijk en vakkundig met goed resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Roderick15 januari 2022, Den Bosch
"Mijn ervaring bij City Clinics was top. Klantvriendelijk en kundig personeel. Ik had 2 zones voorhoofdrimpels laten doen na de intake en resultaat was zeker naar wens. Ik kan en zal eenieder een behandeling bij City Clinics aanbevelen. Ook de prijs kwaliteit verhouding was prima. Daarnaast hebben ze met regelmaat leuke acties of aanbiedingen. Waar ook ik gebruik van mocht maken. Ik ga binnenkort zeker terug voor een vervolg behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maureen15 januari 2022, Almere
"De prikjes met Botox werden met zorg gezet waardoor ik ze nauwelijks voelde in tegenstelling tot voorgaande keren. Prikken is een kunde! Ik ben tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine14 januari 2022, Breda
"Ik ga normaal naar Faceland maar dat valt in het niet bij City Clinics Breda. Chiquer, professioneler, fijne service, kortom doen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Belinda13 januari 2022, Meerssen
"Heel leuk personeel waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ook heel blij met het eindresultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nathalie13 januari 2022, Bleiswijk
"Opnieuw fronsrimpel met Botox laten behandelen. Snel, goed & prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Louise12 januari 2022, Arnhem
"Bij City Clinics in Arnhem ben ik ontzettend goed geholpen. Naast professioneel advies, waren de medewerkers erg vriendelijk. Absoluut een aanrader. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marian12 januari 2022, Den haag
"Professioneel, vriendelijk, betrouwbaar iedere keer opnieuw! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irene11 januari 2022, Bergen op Zoom
"Mijn eerste ervaring met fillers (jukbeenderen) is erg positief. Ik heb lang nagedacht en vond het best wel spannend omdat ik niet wist wat ik kon verwachten qua pijn en resultaat, maar de arts en gastvrouwen waren ontzettend aardig, lieten mij op m’n gemak voelen en hebben mij goede informatie gegeven. De pijn viel echt reuze mee (met verdoving) en het resultaat is heel natuurlijk. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 januari 2022, Breda
"Fijne ervaring met deze mooie kliniek en zeer vriendelijke en kundige medewerkers. goede uitleg, fijne behandeling, en een top service. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 januari 2022, Veendam
"Goed geholpen en advies is ook goed wat je wel en niet moet doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marleen11 januari 2022, Stadskanaal
"Voel me op me gemaak . Genoeg tijd om alles te mogen doorspreken . Goede uitleg van behandeling. Blij dat ik jullie heb gevonden. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.