In één behandeling frisse en droge oksels

We maken het allemaal weleens mee: zichtbaar natte plekken onder je oksels. Natuurlijk net wanneer je een belangrijke presentatie moet geven of wanneer je er juist op je best wilt uitzien op een bruiloft. Daar sta je dan, in je colbertje, met je armen angstvallig langs je lijf, want stel dat iemand het ziet. Herkenbaar? Dan weet je hoe ongemakkelijk dat voelt.

Zweten is natuurlijk heel normaal, zo regelt je lichaam je temperatuur. Zweet je meer dan nodig is, dan heb je last van hyperhidrose. Wereldwijd gaat het om 1,4% van de bevolking en ruim 230.000 mensen in Nederland. Je zweet dan zo veel dat je oksels eigenlijk voortdurend vochtig zijn. Een enorme belemmering in je dagelijkse bezigheden.

Wil je weer vrij en okselfris door het leven? Dat kan! Door de oksels met botox te injecteren neemt de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% af. Tijdens de behandeling krijg je een aantal kleine oppervlakkige injecties in je oksel. Na een week of twee zul je merken dat je nauwelijks nog transpireert.

Goed om te weten: behalve vocht verdwijnen via zweet ook afvalstoffen uit het lichaam. Dit is ook na de botox behandeling nog gewoon het geval. De behandeling heeft alleen effect op de zweetproductie in de oksels en dus niet op andere delen van het lichaam. Na de behandeling ben je zes tot negen maanden verlost van natte plekken in je kleding. Wedden dat je stukken beter in je vel zit?

 

Neem een kijkje achter de schermen

Wil je graag weten hoe dat nu gaat, een behandeling bij City Clinics? In deze video zie je een van onze cosmetisch artsen aan het werk.

 

Zo ziet je behandeling eruit

Het begint bij je afspraak die je eenvoudig online kunt maken (je mag ons natuurlijk ook bellen). Kies je kliniek en datum, een tijdstip dat jou uitkomt en verheug je erop! Een van onze gastvrouwen staat klaar om je hartelijk te ontvangen met een kop koffie of thee. Vervolgens stelt ze je voor aan de cosmetisch arts die je zal behandelen. Samen bespreken jullie jouw wensen en bepalen of en hoe die kunnen worden vervuld. Uiteraard maken we nog wel even een voor-foto.

Tijd voor het echte werk! Ontspan, het doet echt geen pijn en je bent klaar voordat je het weet. En dan zit het er alweer bijna op. We maken een na-foto en leggen je goed uit wat je beter wel en niet kunt doen de komende tijd. Ook krijg je een persoonlijk beauty paspoort waarin je behandeling is vastgelegd. Zelf maken we voor jou een dossier aan, waarin we ook jouw voor- en nafoto’s bewaren, mocht je je rimpels ooit nog terug willen zien (wedden van niet?).

Tot slot krijg je nog een hand van de arts en laat de gastvrouw je netjes uit. Wie weet zien we je terug voor een nacontrole, en anders heel graag tot de volgende keer!

Hoe werkt het precies?

Als je besluit je te laten behandelen, krijg je botuline toxine toegediend, een natuurlijk eiwit dat in de medische wereld al tientallen jaren wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Dit wordt in zeer verdunde vorm ingespoten en heeft daardoor geen nadelige invloed op je gezondheid.

Botuline toxine is afbreekbaar en verlaat je lichaam vanzelf. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. De injectables die we gebruiken om fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels te verwijderen, zijn uitsluitend van A-merken van de hoogste kwaliteit.

Het effect van de botox behandeling tegen overmatig okselzweten is tijdelijk: na ongeveer zes tot negen maanden verdwijnt het effect en adviseren we je een nieuwe afspraak te maken.

Je bent bij ons in veilige handen

Wees niet bang, je bent bij ons in veilige handen. Onze cosmetisch artsen hebben ruime ervaring en werken alleen met botox en fillers van A-merken. En, zij zijn de bewakers van jouw natuurlijke schoonheid!
Of het pijn doet? Vrijwel niet. De behandeling wordt uitgevoerd met een ultradunne injectienaald (30 gauge). Ter vergelijking: deze is vele malen dunner dan bij vaccinaties.

Afname zweetproductie met 95%

Na ongeveer twee weken neemt de overmatige zweetproductie met 95% af en ben je 6-9 maanden lang verlost van natte plekken onder je oksels.

Ervaringen van anderen

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren hebben en wat zij van het resultaat vinden. Deze beoordelingen hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.

9,0
1156 beoordelingen
98% beveelt City Clinics aan
Prijs/kwaliteit8,5
Behandeling arts9,0
Afspraak nakomen9,1
Klantvriendelijkheid9,2

 

Eindelijk kan ik weer gewoon mijn armen spontaan omhoog doen.

  • Ik ben heel goed ontvangen en kreeg een duidelijk uitleg
  • De cosmetisch arts was heel precies
  • Heerlijk zo’n fijne Botox kliniek in de buurt

Onze cosmetisch artsen

Bij ons word je altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De injectables die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend.

Lees meer over onze cosmetisch artsen

Wij gebruiken enkel A-merken
bij de botox en filler behandelingen

Radiesse
Bocouture
Etermis
Belotero
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | KvK nr. 58577734 | IBAN nr: NL04 RABO 0103 7078 24 | BTW nr. 8530.96.491.B.01
Bel mij terug

Kopieer zEHfz7Na in het onderstaande veld