085 40 14 311

Wat is een skinbooster?

15 maart 2022

Al vanaf je 25e maakt je lichaam minder collageen aan. Dit zorgt ervoor dat je huid haar volume verliest en minder soepel en veerkrachtig zal worden. Ook kan je huid er doffer uit gaan zien. Als jonge vrouw zijn dit uiteraard geen dingen waar je op zit te wachten. Misschien twijfel je of fillers wat voor jou zijn, maar vind je jezelf eigenlijk nog wat te jong hiervoor. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder! Want wellicht is een skinbooster wel precies wat jouw huid nodig heeft.

Skinbooster

De skinboosterbehandeling die we bij City Clinics aanbieden wordt uitgevoerd met het product Belotero Revive. Dit product maakt onderdeel uit van het Belotero-assortiment en is dus van hetzelfde merk als onze fillers.

Behandeling Belotero Revive

Kom je voor het eerst voor een behandeling met Belotero Revive? Dan raden we je aan om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zal een van onze injectable artsen je meer vertellen over Belotero Revive en wat het voor jouw huid kan doen. Ook heb je tijdens dit gesprek de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Wil je hierna gelijk behandeld worden? Geen probleem!

Voor de behandeling wordt er een raster getekend op de huid, waarop de injectieplekken worden gemarkeerd (zie afbeelding). Er zullen dus vele kleine prikjes per wang gezet worden. Vervolgens zal de arts de behandelde huid iets masseren om ervoor te zorgen dat het product gelijk verdeeld is.

Belotero Revive skinbooster

Injectiepunten Belotero Revive behandeling

Hoe werkt Belotero Revive?

Belotero Revive is een injectable en wordt dus middels een ultradunne naald onder de huid ingebracht. Door de skinbooster te injecteren, wordt de hydratatie van de huid gelijk in gang gezet. Belotero Revive bevat onder andere de lichaamseigen stof hyaluronzuur en de stof glycerine. Hyaluronzuur is in staat om 1000 keer het eigen gewicht in water vast te houden, wat zorgt voor een gehydrateerde huid. De combinatie van hyaluronzuur en glycerine zorgt voor ultieme hydratatie, wat zorgt voor een jonge en frisse uitstraling. Ook zal de roodheid in je gezicht afnemen en zal je huid minder rood aanvoelen.

Resultaten

In 2019 heeft Merz in samenwerking met Belotero een onderzoek uitgevoerd naar de resultaten van Belotero Revive. We hebben de resultaten van dit onderzoek voor je op een rijtje gezet:

  • 36 weken hydratatie en verminderde rood- en ruwheid van de huid
  • 100% van de patiënten vertoonden verbeterde esthetische resultaten
  • Meer dan 80% van de patiënten is tevreden met de behandeling
  • 90% beveelt Belotero® Revive aan bij vrienden

Het resultaat van Belotero Revive blijft gemiddeld 9 maanden, ofwel 36 weken, zichtbaar. Het ideale behandelplan voor Belotero Revive bestaat uit drie behandelingen met een tussenpozen van vier weken. Vervolgens vindt er zes tot negen maanden later een vervolgbehandeling plaats voor een optimaal resultaat.

Kortom, wil jij een stralende huid zonder fillers? Overweeg dan een behandeling met de skinbooster Belotero Revive en geniet van een gehydrateerde, elastische en stevige huid! Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen over Belotero Revive? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 5766 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Carola5 augustus 2022, Waldfeucht
"Hele prettige ervaring. Goed ingelicht, en een fijne behandeling. Plus een goed resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Maddy5 augustus 2022, Den Bosch
"Ben zeer netjes geholpen, ik had een week later gebeld omdat het mijn 1ste keer was en ik een paar vragen had, en werd gelijk gehandeld en meegedacht. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Iekje3 augustus 2022, Hoek van Holland
"Geweldig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gerbine2 augustus 2022, Ijsselstein
"Mijn frons is weer weg, heerlijk! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Wendy2 augustus 2022, Arnhem
"Ik word altijd goed en met volle interesse en vakkundigheid behandeld. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mandy2 augustus 2022, Purmerend
"Altijd fijn en kundig "
9
Ik beveel City Clinics aan
Marja2 augustus 2022, Huissen
"Jullie luisteren heel goed maar me wat ik wil, leggen alles goed uit. Werken erg schoon met prachtige resultaat! Meer dan tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eileen2 augustus 2022, Rotterdam
"Vriendelijke ontvangst, ontspannen sfeer. Voel me welkom "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angela2 augustus 2022, Cohen Stuart
"Even gewacht en daarna meteen snel geholpen. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Ronja2 augustus 2022, Lith
"Ik was snel aan de beurt en ze namen alle tijd. Fijn geholpen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sascha2 augustus 2022, Den Haag
"Snel, vakkundig en aardige mensen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lilian2 augustus 2022, Elsloo
"Vriendelijk en professioneel "
10
Ik beveel City Clinics aan
Laura2 augustus 2022, Apeldoorn
"Ik ben nu voor de 3e keer geweest en ik ben heel tevreden. Ga elke keer jaar dezelfde arts, een vriendelijke man die duidelijke uitleg geeft als ik vragen heb. En dan ook nog eens een mooi resultaat, ben echt blij met mijn behandeling… Een absolute aanrader!!! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marjan1 augustus 2022, Arnhem
"Mijn complimenten "
8
Ik beveel City Clinics aan
Louise1 augustus 2022, Borne
"Ze namen de tijd en voelde me zeer welkom "
9
Ik beveel City Clinics aan
Susan30 juli 2022, Veenendaal
"Al een aantal keer geweest i.v.m. hoofdpijn. Goed geadviseerd en geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.