085 40 14 311

Wat is een skinbooster?

15 maart 2022

Al vanaf je 25e maakt je lichaam minder collageen aan. Dit zorgt ervoor dat je huid haar volume verliest en minder soepel en veerkrachtig zal worden. Ook kan je huid er doffer uit gaan zien. Als jonge vrouw zijn dit uiteraard geen dingen waar je op zit te wachten. Misschien twijfel je of fillers wat voor jou zijn, maar vind je jezelf eigenlijk nog wat te jong hiervoor. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder! Want wellicht is een skinbooster wel precies wat jouw huid nodig heeft.

Skinbooster

De skinboosterbehandeling die we bij City Clinics aanbieden wordt uitgevoerd met het product Belotero Revive. Dit product maakt onderdeel uit van het Belotero-assortiment en is dus van hetzelfde merk als onze fillers.

Behandeling Belotero Revive

Kom je voor het eerst voor een behandeling met Belotero Revive? Dan raden we je aan om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zal een van onze injectable artsen je meer vertellen over Belotero Revive en wat het voor jouw huid kan doen. Ook heb je tijdens dit gesprek de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Wil je hierna gelijk behandeld worden? Geen probleem!

Voor de behandeling wordt er een raster getekend op de huid, waarop de injectieplekken worden gemarkeerd (zie afbeelding). Er zullen dus vele kleine prikjes per wang gezet worden. Vervolgens zal de arts de behandelde huid iets masseren om ervoor te zorgen dat het product gelijk verdeeld is.

Belotero Revive skinbooster

Injectiepunten Belotero Revive behandeling

Hoe werkt Belotero Revive?

Belotero Revive is een injectable en wordt dus middels een ultradunne naald onder de huid ingebracht. Door de skinbooster te injecteren, wordt de hydratatie van de huid gelijk in gang gezet. Belotero Revive bevat onder andere de lichaamseigen stof hyaluronzuur en de stof glycerine. Hyaluronzuur is in staat om 1000 keer het eigen gewicht in water vast te houden, wat zorgt voor een gehydrateerde huid. De combinatie van hyaluronzuur en glycerine zorgt voor ultieme hydratatie, wat zorgt voor een jonge en frisse uitstraling. Ook zal de roodheid in je gezicht afnemen en zal je huid minder rood aanvoelen.

Resultaten

In 2019 heeft Merz in samenwerking met Belotero een onderzoek uitgevoerd naar de resultaten van Belotero Revive. We hebben de resultaten van dit onderzoek voor je op een rijtje gezet:

  • 36 weken hydratatie en verminderde rood- en ruwheid van de huid
  • 100% van de patiënten vertoonden verbeterde esthetische resultaten
  • Meer dan 80% van de patiënten is tevreden met de behandeling
  • 90% beveelt Belotero® Revive aan bij vrienden

Het resultaat van Belotero Revive blijft gemiddeld 9 maanden, ofwel 36 weken, zichtbaar. Het ideale behandelplan voor Belotero Revive bestaat uit drie behandelingen met een tussenpozen van vier weken. Vervolgens vindt er zes tot negen maanden later een vervolgbehandeling plaats voor een optimaal resultaat.

Kortom, wil jij een stralende huid zonder fillers? Overweeg dan een behandeling met de skinbooster Belotero Revive en geniet van een gehydrateerde, elastische en stevige huid! Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen over Belotero Revive? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken op 085 40 14 311.

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 6181 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Thirza25 november 2022, Nijmegen
"Heel goed "
10
Joris25 november 2022, Maastricht
"Zeer goede ervaring en resultaten "
10
Ik beveel City Clinics aan
Sterre25 november 2022, Den Haag
"De intake was kort, maar wel grondig. De arts was jong, maar gelukkig heel fijn in de omgang en precies. Ik ben tevreden met de behandeling en het resultaat "
9
Ik beveel City Clinics aan
Laura25 november 2022, Berkel en Rodenrijs
"Ik heb botox in mijn voorhoofd laten spuiten en fillers in mijn rokersrimpeltjes. Het resultaat is verbluffend. Zo mooi geworden. Ik ben er echt heel blij mee. Zowel arts als assistent zijn, altijd eigenlijk, vriendelijk en kundig. Ik ben fan! "
9
Ik beveel City Clinics aan
Melissa25 november 2022, Ouderkerk
"Duidelijke uitleg en goede behandeling "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ria25 november 2022, Apeldoorn
"Behandeling met goede resultaten. Klantvriendelijk en professioneel goed. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Chantal25 november 2022, Zoetermeer
"Zeer kundig "
10
Ik beveel City Clinics aan
Shady25 november 2022, Amsterdam
"Heel goed advies gehad, er werden ook dingen afgeraden. Er word echt met je meegedacht voor een mooi resultaat en niet zomaar een behandeling gedaan. Ook heel tevreden met het resultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nanda24 november 2022, Tilburg
"Moet zeggen dat dit de eerste keer dat ik echt een verschil duidelijk zie, de arts werk heel goed en niet bang om te laten weten waar je nog een kleine behandeling kan gebruikt. Dat vind ik fijn en eerlijk van hem. Bij hem is ‘alles mag maar niks moet’. "
9
Jolanda22 november 2022, Maastricht
"De arts is gewoon een top dokter. Hij kent zijn job zeer goed en is altijd heel vriendelijk, ook zijn assistent top en vriendelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Hanneke22 november 2022, Maastricht
"Goede uitleg van de behandeling en top behandeld t/m de nazorg. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Sanne22 november 2022, Den Haag
"Meedenken en begrip voor de cliënt is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. En ze zijn erg vriendelijk. Prettige ervaring en laagdrempelig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Karen22 november 2022, Landgraaf
"Ik kom hier al een aantal jaar i.v.m. lipfillers. Altijd tevreden over het resultaat. Er wordt meegedacht over mogelijkheden, er wordt geluisterd en er wordt een heel mooi resultaat geleverd. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Imke22 november 2022, Enschede
"Legt goed uit hoort je wensen aan en doet daar wat mee "
10
Ik beveel City Clinics aan
Gerda21 november 2022, Delft
"Heel goed advies "
10
Ik beveel City Clinics aan
Juliette21 november 2022, Wildervank
"Een intakegesprek gepland  en meteen een behandeling ondergaan.  De behandelend arts  heeft alles goed uitgelegd en het was een goede behandeling, ging zeer rustig en weloverwogen te werk. Zèèr tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.