085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311

Wat is een wenkbrauwlift? Van vermoeide naar stralende blik!

10 januari 2024

Hangende wenkbrauwen kunnen voor een vermoeide of boze uitstraling zorgen, terwijl je je helemaal niet zo voelt. Een wenkbrauwlift door middel van Botox kan de oplossing zijn om jouw frisse en open blik weer terug te krijgen. Maar wat is een wenkbrauwlift precies, en hoe kan het bijdragen aan jouw esthetische doelen? In deze blog gaan we dieper op deze vragen in en ontdekken we hoe een wenkbrauwlift bijdraagt aan een stralende blik.

Wat is een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift is een cosmetische behandeling ontworpen om de wenkbrauwen te verhogen en te verstrakken. Dit wordt gerealiseerd door een kleine hoeveelheid Botox toe te dienen. De spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken worden op die manier verslapt, waardoor de wenkbrauwen enkele millimeters gelift zullen worden. Het gevolg hiervan is een meer open, alerte en jeugdige uitstraling van het gezicht. De procedure kan via verschillende technieken worden uitgevoerd, waaronder een chirurgische ingreep of Botox. Een wenkbrauwlift wordt vaak gecombineerd met een Botox of filler behandeling, en wordt gebruikt over de hele wereld.

“Bij City Clinics voeren wij een wenkbrauwlift uit door middel van Botox.”

Voordelen van een wenkbrauwlift

  • Jeugdige uitstraling: Een wenkbrauwlift kan voor een jeugdigere blik zorgen, door hangende wenkbrauwen die vaak met veroudering geassocieerd worden te corrigeren.
  • Vermindering van rimpels: Door het liften van de wenkbrauwen kunnen ook rimpels op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen verminderd worden.
  • Verbeterde symmetrie: Een wenkbrauwlift kan helpen om asymmetrische wenkbrauwen te corrigeren, wat leidt tot een meer gebalanceerd gezicht.

Het proces van een wenkbrauwlift

1. Gratis intakegesprek

Kom je voor het eerst bij City Clinics of is het überhaupt de eerste keer dat je een injectable behandeling ondergaat? Dan zouden we je adviseren om vóór je eerste behandeling een gratis intakegesprek in te plannen bij een van onze injectable artsen. Tijdens deze intake kan je jouw wensen en behandelplan persoonlijk met één van onze artsen bespreken. Indien je dit zou willen, kan je gedurende je intake ook gelijk behandeld worden.

2. De Behandeling

Een van onze gastvrouwen ontvangt je hartelijk met koffie of thee. Ze stelt je voor aan de injectable arts die jou behandelt. Samen met de arts bespreek je jouw wensen en de mogelijkheden. Uiteraard maken we nog wel even een foto voor de behandeling..

Tijd voor jouw behandeling! Ontspan want je bent klaar voordat je het weet. Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten. Daarna maken een na-foto en leggen we je goed uit wat je beter wel en niet kunt doen na de behandeling. Ook krijg je een persoonlijk beautypaspoort waarin je behandeling is vastgelegd.

Jouw voor en na foto’s bewaren we in jouw dossier. Wanneer je niet helemaal tevreden bent, kan er een nacontrole afspraak worden ingepland tussen de 2 en 3 weken na de behandeling. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

3. Herstel en resultaten

Na een chirurgische wenkbrauwlift kan het herstel enkele weken duren. Gelukkig voeren wij bij City Clinics een wenkbrauwlift uit door middel van Botox en is de hersteltijd minimaal. We adviseren om de eerste 24 uur na je behandeling niet te sporten, niet in de sauna of onder de zonnebank te gaan en geen massage te nemen. Ook is het belangrijk om je gezicht de eerste 4 uur na je behandeling rechtop te houden. Het resultaat is een meer open, alerte en jeugdige blik!

Voor en na foto wenkbrauwlift

Foto van wenkbrauwen voor een wenkbrauwlift bij City Clinics.   Foto van wenkbrauwen na een wenkbrauwlift bij City Clinics.

Op de na-foto is te zien dat dit model geen spieren gebruikt voor het liften van haar wenkbrauwen.

Veelgestelde Vragen

  • Is een wenkbrauwlift pijnlijk? Onze aanpak van een wenkbrauwlift met Botox is nagenoeg pijnloos. We gebruiken een ultradunne naald die aanvoelt als een speldenprikje. Ook is er verdovende crème beschikbaar.
  • Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar? Het resultaat van een wenkbrauwlift d.m.v blijft gemiddeld 3-4 maanden zichtbaar. Om het resultaat te behouden kan je daarna een nieuwe afspraak maken.
  • Wat kost een wenkbrauwlift? De prijs van een wenkbrauwlift is €75. Een wenkbrauwlift in combinatie met één zone Botox wordt normaal aangeboden tegen een gereduceerd tarief van €35.

Conclusie

Door het corrigeren van hangende wenkbrauwen en het verminderen van rimpels biedt het een frisse en jeugdige uitstraling. Is dit iets voor jou? Maak dan nu een afspraak voor jouw wenkbrauwlift bij één van onze 39 klinieken!

Logo van City Clinics

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 8317 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Marah19 juni 2024, Etten-Leur
"Netjes geholpen, na 2 weken nog wel wat beweging zichtbaar. Hierna nog extra botox geplaatst. Prima prijs kwaliteit verhouding. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Demi19 juni 2024, Rotterdam
"Goede bondige uitleg en trefzekere behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Serina19 juni 2024, Groningen
"Ik wordt ieder keer goed geholpen. "
7
Ik beveel City Clinics aan
Carola19 juni 2024, Enschede
"Vriendelijke mensen met een duidelijke uitleg over wat je kan doen en hoe dat in zijn werk gaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Lianne19 juni 2024, Leeuwarden
"Vriendelijk, zorgzaam, behulpzaam, hygiënisch, prettig en duidelijk. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jennifer19 juni 2024, Den Haag
"Twee keer bij jullie geweest, er werd echt de tijd genomen om alles uit te leggen, heel fijn. Ik kwam voor een botox behandeling. resultaat is goed bevallen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daniek19 juni 2024, Tilburg
"Vriendelijk, persoonlijk en goede service. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Patricia19 juni 2024, Sint Truiden
"Geweldig advies en heel mooi resultaat. Heel erg tevreden en mooie prijs. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Amara19 juni 2024, Enschede
"Er werd goed gekeken naar je wensen en daar naar gehandeld. Super blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Dafne19 juni 2024, Breda
"Goed ontvangen en altijd vriendelijk. Er wordt ook goed advies gegeven. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Margo19 juni 2024, Enschede
"Een afspraak is vaak op korte termijn mogelijk. Vriendelijk en kundig personeel waarbij je je welkom en op je gemak voelt! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Brittney19 juni 2024, Nijmegen
"Alles is naar mijn zin. Zoals het moet. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Angelica18 juni 2024, Leeuwarden
"Goed advies en uitleg! Waar ze echt de tijd voor nemen. Mooie behandelruimte en goed bereikbaar. En vooral blij dat Leeuwarden nu ook een City Clinics heeft en ik dus niet meer hoef te reizen voor een behandeling. En inmiddels al 2 behandelingen laten doen bij mijn arts. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Kate17 juni 2024, Amsterdam
"Very happy with it all. Always feel secure and comfortable. Give good advice and perfect results. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jasmine16 juni 2024, Nijmegen
"Lief ontvangst, goede uitleg, professioneel personeel en aardig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carly16 juni 2024, Maastricht
"De arts heeft de tijd voor mij genomen en goed naar mijn wensen geluisterd. Het resultaat was uitstekend en ik zal zeker terug komen. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.