085 40 14 311

Wat is Tixel?

De Tixel is een revolutionair huidverjongingssysteem dat vele voordelen met zich meebrengt. Maar wat is de Tixel nou precies? Voor wie is een Tixelbehandeling geschikt en hoe vaak moet je terugkomen voor een behandeling? Antwoorden op onder andere deze vragen lees je op deze pagina.

Wat doet de Tixel?

De Tixel is een innovatief apparaat dat werkt op basis van natuurlijke hitte. Tijdens een Tixelbehandeling worden er kleine titanium pinnen kort tegen de huid aan ‘geschoten’. Op deze manier worden er microgaatjes in de huid gecreëerd. Door deze kleine wondjes in de huid kan de warmte van de Tixel diep in de huid worden gebracht. Door kleine wondjes te creëren in de huid, wordt het wondgenezingsproces op gang gezet. Ook zorgt de hitte in de lederhuid voor collageen remodellering, wat een stevigere huid als gevolg heeft.

Wat is Tixel

Voordelen van een Tixelbehandeling

Een behandeling met de Tixel heeft vele voordelen:

  • Een Tixelbehandeling is zo goed als pijnloos
  • Het geeft langdurige en verbluffende resultaten
  • De behandeling is binnen no time voorbij
  • Korte herstelperiode
  • Het is geschikt voor vele behandelgebieden
  • De Tixel is stralingsvrij en werkt met natuurlijk hitte. Hierdoor is het ook mogelijk om de huid rondom de ogen te behandelen.

Wanneer Tixelbehandeling?

Een Tixelbehandeling is geschikt voor iedereen die zijn/haar huidconditie wil verbeteren. Zowel voor jong als oud, en alles daartussen in, biedt de Tixel een uitkomst. Zo kunnen Tixelbehandelingen ingezet worden om acnelittekens te verminderen, maar bijvoorbeeld ook om fijne lijntjes en rimpels aan te pakken.

Hoe vaak een Tixelbehandeling?

Er zijn gemiddeld vier behandelingen nodig met een tussenperiode van een maand. Uiteraard is het aantal behandelingen afhankelijk van jouw huid en wensen. We raden je dan ook aan om een intakegesprek in te plannen met onze Tixelspecialist. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kan onze Tixelspecialist jouw vragen beantwoorden en een behandelplan voor je opstellen.

Kosten Tixelbehandeling

De kosten voor een Tixelbehandeling zijn zeer uiteenlopend. Deze kosten zijn immers afhankelijk van het gebied dat je zou willen laten behandelen. Onze prijzen voor een Tixelbehandeling beginnen vanaf €60. Voor al onze prijzen kan je terecht op onze prijzenpagina.

Twijfel je of een Tixelbehandeling wat voor jou is? Of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Hou onze Instagram– en Facebookpagina in de gaten voor foto’s en informatie over de Tixelbehandeling bij City Clinics.

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 5063 beoordelingen gemiddeld een 9,3
Laura17 januari 2022, Den Bosch
"Eerlijk advies "
8
Ik beveel City Clinics aan
Caroline17 januari 2022, Assen
"Werd gerustgesteld en er wordt erg goed meegedacht naar een mooi en natuurlijk resultaat. Erg prettige arts! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Karin17 januari 2022, Ven-zelderheide
"Ik werd erg prettig ontvangen, goed geadviseerd en pijnloos geholpen. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Levina17 januari 2022, Vlijmen
"Erg professioneel, hygiënisch en aardige medewerksters! Eindresultaat; heel erg tevreden! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ylona15 januari 2022, Den Haag
"Vriendelijk en vakkundig met goed resultaat "
10
Ik beveel City Clinics aan
Roderick15 januari 2022, Den Bosch
"Mijn ervaring bij City Clinics was top. Klantvriendelijk en kundig personeel. Ik had 2 zones voorhoofdrimpels laten doen na de intake en resultaat was zeker naar wens. Ik kan en zal eenieder een behandeling bij City Clinics aanbevelen. Ook de prijs kwaliteit verhouding was prima. Daarnaast hebben ze met regelmaat leuke acties of aanbiedingen. Waar ook ik gebruik van mocht maken. Ik ga binnenkort zeker terug voor een vervolg behandeling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Maureen15 januari 2022, Almere
"De prikjes met Botox werden met zorg gezet waardoor ik ze nauwelijks voelde in tegenstelling tot voorgaande keren. Prikken is een kunde! Ik ben tevreden over het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Geraldine14 januari 2022, Breda
"Ik ga normaal naar Faceland maar dat valt in het niet bij City Clinics Breda. Chiquer, professioneler, fijne service, kortom doen! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Belinda13 januari 2022, Meerssen
"Heel leuk personeel waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ook heel blij met het eindresultaat! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nathalie13 januari 2022, Bleiswijk
"Opnieuw fronsrimpel met Botox laten behandelen. Snel, goed & prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Louise12 januari 2022, Arnhem
"Bij City Clinics in Arnhem ben ik ontzettend goed geholpen. Naast professioneel advies, waren de medewerkers erg vriendelijk. Absoluut een aanrader. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marian12 januari 2022, Den haag
"Professioneel, vriendelijk, betrouwbaar iedere keer opnieuw! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irene11 januari 2022, Bergen op Zoom
"Mijn eerste ervaring met fillers (jukbeenderen) is erg positief. Ik heb lang nagedacht en vond het best wel spannend omdat ik niet wist wat ik kon verwachten qua pijn en resultaat, maar de arts en gastvrouwen waren ontzettend aardig, lieten mij op m’n gemak voelen en hebben mij goede informatie gegeven. De pijn viel echt reuze mee (met verdoving) en het resultaat is heel natuurlijk. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 januari 2022, Breda
"Fijne ervaring met deze mooie kliniek en zeer vriendelijke en kundige medewerkers. goede uitleg, fijne behandeling, en een top service. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Saskia11 januari 2022, Veendam
"Goed geholpen en advies is ook goed wat je wel en niet moet doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Marleen11 januari 2022, Stadskanaal
"Voel me op me gemaak . Genoeg tijd om alles te mogen doorspreken . Goede uitleg van behandeling. Blij dat ik jullie heb gevonden. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.