085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Welke lipfiller past bij jou?

15 februari 2023

Natuurlijk volle en mooi gevormde lippen zijn de blikvangers van je gezicht. Lippen zijn er in alle vormen en maten, dus wij kijken naar wat jouw lippen nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. Daarom werken wij bij City Clinics met twee verschillende lipfillers namelijk: Belotero® Lips Contour en Belotero® Lips Shape. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende producten.

Belotero® Lips Contour

Belotero® Lips Contour wordt gebruikt wanneer cliënten niet helemaal tevreden zijn over de vorm (contour) van hun lippen. Dit product kan worden gebruikt voor:

  • Lipcontouren
  • Lippen
  • Mondhoeken

De werking van de Belotero® Lips Contour is op basis van hyaluronzuur. Deze lipfiller wordt gebruikt om fijne lijntjes rond de mond en rimpels rondom de mondhoeken op te vullen. De lipfillers worden in de huid opgenomen en geven een natuurlijk resultaat.

Belotero® Lips Shape

De werking van de Belotero® Lips Shape is ook op basis van hyaluronzuur. Je kunt je lippen laten opvullen met filler, zodat ze voller worden en je lippen meer volume geven. Belotero® Lips Shape kan worden gebruikt voor:

  • Lippen
  • Mondhoeken

Je voelt je vrouwelijk en sensueel met mooie volle lippen die bij je gezicht passen. Met Belotero® Lips Shape kun je je lippen laten vergroten. De lipfiller vult je lippen op tot het juiste volume, zodat je prachtige lippen krijgt met een natuurlijke uitstraling.

Wil jij jouw lippen een touch up geven? Maak dan gemakkelijk en snel een afspraak via onze website of bel naar onze Customer Service 085- 40 14 311 voor een filler behandeling in de lippen.Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens het intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil, kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al worden behandeld.

Heb jij nog een vraag naar aanleiding van deze blog? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085- 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7340 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Merle3 oktober 2023, Den Haag
"Fijne mensen, goed resultaat, makkelijk parkeren "
10
Ik beveel City Clinics aan
Petra3 oktober 2023, Waalwijk
"De vrouwelijke arts die ik heb die luistert sltijd goed naar wat ik wil en geeft advies. Lieve vrouw die de tijd neemt voor je. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Rianne3 oktober 2023, Leudschendam
"Goed Hoef nooit lang te wachten De meeste artsen zijn vriendelijk "
10
Ik beveel City Clinics aan
Jill2 oktober 2023, Brunssum
"Behandeling goed en rustig uitgevoerd , beste effect tot nu toe "
9
Ik beveel City Clinics aan
Dorien2 oktober 2023, Pijnacker
"De aandacht die aan je wordt besteed. Niets is teveel. Goede ervaringen met de arts, het was even zoeken naar de juiste behandeling, maar ze had een plan. Ik hoop dat ze nog velen jaren bij jullie blijft werken "
10
Ik beveel City Clinics aan
Femke2 oktober 2023, Zoetermeer
"Goede ontvangst, fijne professionele aanpak "
8
Ik beveel City Clinics aan
Jorien2 oktober 2023, Epse
"Nette locaties, ervaring met Arnhem en Apeldoorn. Botox wenkbrauwlift top resultaat ben er erg blij mee. Altijd erg vriendelijk, praktijken zijn netjes en hebben een luxe uitstraling. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Nora2 oktober 2023, Helmond
"Snel en professioneel wordt bepaald wat nodig is. Er wordt ook soms ontraden iets te doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Louise2 oktober 2023, Nijmegen
"Al jaren zeer tevreden. Alles wordt goed uitgelegd en besproken. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Janneke2 oktober 2023, Leur
"Het resultaat van mijn wenkbrauwen was helaas niet zoals verwacht maar tijdens een nacontrole werd het oprecht en transparant opgepakt. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Carla2 oktober 2023, Helmond
"Hele hele hele fijne arts op zaterdag. Kan haar iedereen aanbevelen "
10
Ik beveel City Clinics aan
Naomi2 oktober 2023, Heerlen
"Zeer kundig en goed geholpen door de arts. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Emily2 oktober 2023, Den Haag
"Goede voorlichting, vriendelijk personeel. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Mae2 oktober 2023, Alblasserdam
"Goede voorlichting vooraf met uitleg van eventuele risico’s. Resultaat was bij mij al na 4 dagen zichtbaar, erg blij mee! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Isis2 oktober 2023, Cuijk
"Vriendelijke dames die je helpen en denken met je mee. Leggen goed uit en stellen je gerust. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Madeleine2 oktober 2023, Zevenbergen
"In een prachtig pand, van buiten en binnen, een steriele omgeving wat tevens aandoet als een huiselijke sfeer. Het personeel is erg professioneel en vriendelijk, ze stellen je op je gemak en luisteren naar je wensen. Ik kom al jaren bij City-clinics-Breda en zal dat nog vele jaren blijven doen. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.