085 40 14 311
Dé specialist in botox en fillers. Bel ons via 085 40 14 311
Natuurlijk stralend jezelf Badge

Welke lipfiller past bij jou?

15 februari 2023

Natuurlijk volle en mooi gevormde lippen zijn de blikvangers van je gezicht. Lippen zijn er in alle vormen en maten, dus wij kijken naar wat jouw lippen nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. Daarom werken wij bij City Clinics met twee verschillende lipfillers namelijk: Belotero® Lips Contour en Belotero® Lips Shape. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende producten.

Belotero® Lips Contour

Belotero® Lips Contour wordt gebruikt wanneer cliënten niet helemaal tevreden zijn over de vorm (contour) van hun lippen. Dit product kan worden gebruikt voor:

  • Lipcontouren
  • Lippen
  • Mondhoeken

De werking van de Belotero® Lips Contour is op basis van hyaluronzuur. Deze lipfiller wordt gebruikt om fijne lijntjes rond de mond en rimpels rondom de mondhoeken op te vullen. De lipfillers worden in de huid opgenomen en geven een natuurlijk resultaat.

Belotero® Lips Shape

De werking van de Belotero® Lips Shape is ook op basis van hyaluronzuur. Je kunt je lippen laten opvullen met filler, zodat ze voller worden en je lippen meer volume geven. Belotero® Lips Shape kan worden gebruikt voor:

  • Lippen
  • Mondhoeken

Je voelt je vrouwelijk en sensueel met mooie volle lippen die bij je gezicht passen. Met Belotero® Lips Shape kun je je lippen laten vergroten. De lipfiller vult je lippen op tot het juiste volume, zodat je prachtige lippen krijgt met een natuurlijke uitstraling.

Wil jij jouw lippen een touch up geven? Maak dan gemakkelijk en snel een afspraak via onze website of bel naar onze Customer Service 085- 40 14 311 voor een filler behandeling in de lippen.Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens het intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil, kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al worden behandeld.

Heb jij nog een vraag naar aanleiding van deze blog? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mail naar info@cityclinics.nl of bel gerust naar onze Customer Service 085- 40 14 311. Wij geven graag antwoord op jouw vragen. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen bij één van onze artsen. Tijdens zo’n intakegesprek kan je al jouw vragen stellen. Als je wil kan je tijdens dit kennismakingsgesprek ook al behandeld worden. Zien we jou binnenkort in één van onze klinieken?

 

 

Ps: volg jij ons al op Instagram en Facebook?

Interesse? Of heb je nog vragen?
Bel ons gerust via 085 40 14 311

Behandeling boeken
Badge
Onze wall of love
Klanten geven ons uit 7935 beoordelingen gemiddeld een 9,4
Joanne12 april 2024, Amsterdam
"Leuke dames! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Irza12 april 2024, Enschede
"Goed gevoel. Gelijk bij het binnen komen. Uitstekend geholpen, tijdens de behandeling word er aandacht aan je besteed en met je gepraat. Met dank aan de arts, heel deskundig en aardig. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Kim11 april 2024, Breda
"Ik heb alle vertrouwen in mijn arts. Daardoor ben ik ontspannen en relaxed. Resultaat is ook mooi. Ik vind de tandarts erger en enger. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Pommelien11 april 2024, Chaam
"Zeer prettig geholpen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Puck11 april 2024, Enschede
"Alles super ! Dikke 10 🙂 "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ella11 april 2024, Boxtel
"Altijd een keurige omgang en vriendelijk in contact. Respectvol en deskundig. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Fleur11 april 2024, Susteren
"Uitleg en behandeling goed. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Daan11 april 2024, Breda
"Fijne sfeer en zeer kundige artsen die hun eerlijke mening geven. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Eva11 april 2024, Oudsbergen
"Zeer vriendelijk en professioneel. "
8
Ik beveel City Clinics aan
Mireille11 april 2024, Essen-Wildert
"Mijn eerste ervaring met Botox is uitermate goed bevallen bij City Clinics in Bergen op Zoom. Goede uitleg en heel professioneel! Ik ben heel tevreden met het resultaat. Omdat ik niet zo’n held met naalden ben, werd er alle tijd genomen en super op mijn gemak gesteld! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Anna11 april 2024, s Hertogenbosch
"De mensen zijn erg vriendelijk en ben erg blij met het resultaat. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Ans9 april 2024, Zevenaar
"Geweldige, lieve, vakkundige en geduldige mensen. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Lisa8 april 2024, Den Haag
"Ook heel leuk dat je een beauty cadeaubon kan gebruiken. "
10
Ik beveel City Clinics aan
Emma8 april 2024, Oldenzaal
"Een eenvoudige vraag: hoe kan ik mijn gezicht/uitstraling opfrissen? Leidde tot een eerlijk en goed advies met een mooi subtiel resultaat. "
9
Ik beveel City Clinics aan
Esther8 april 2024, Hilversum
"Altijd goede ervaring met City Clinics. Eerlijke voorlichting met een kundig advies door ervaren specialist. Scherp geprijsd. Kortom een aanrader! "
10
Ik beveel City Clinics aan
Alex7 april 2024, Enschede
"Top! Just as always. "
10
Ik beveel City Clinics aan

Wij hebben onze cliënten gevraagd hoe zij de behandeling hebben ervaren. De antwoorden hebben wij voor je verzameld, zodat je inzicht hebt in wat anderen van ons vinden. Alle beoordelingen zijn om redenen van privacy anoniem.